Coronasavar

Bende ani seyi matematik üzerine düsünerim. Benim matematigim felaket. En küçük hesabi bile hesap makinesi ile yapan birisiyim (emin olmadina eheheh). Bende matematigi güçlü olan insanlara hayranlikla bakiyorum.

Yani banada dil ve matematik cidden yetenek gibi geliyor. Ve pratik, özelikle dil ile. Bende mesela inglizceyi daha çok diziler ile sökmüstüm. Burda televizyonda diziler alt yazili yayinlaniyor. Yani inglizceyi duyuyorsun. Ona ragmen mesela lisede sinifta birçok arkadasim, inglizce ödevini bana yaptirtmaya çalisiyordu. Onlarda ayni tv'yi izliyordu ama.

Yani biraz yetenek birazda pratik gibi. Seninde matematigin iyi mi?

Olm noldu bi sesiniz kesildi bi oolar filan? Şaka len o kadar da değil. Hem zemin çamurlu. Oynanmaz bu sahada günah len. Cünüblüğüm bundan adjasld.

Vay be. Annem ve akrabalarım Türkiye'de okula gitmediği için konuşma/yazma farkı çok bariz bizde.
Hiç Türkiyede okumamış akrabalarım beni anlamıyordu

Dogru anlamazlar. Avrupaya göç edenlerin çogu birde köyleinden göç edenlerden olusuyor. Yani hiç dogru düzgün okul yüzünü görmemis insanlar. Onlarda bir sonraki nesile ne Türkçesi vereceklerdi ki? Adamlar kitap bile okumuyordu.

O konuda biraz sansliyim, annemler iyi kötü liseyi bitirmis insanlardi. Yinede Türkiyedeki kuzenlerim çok defa hunharca gülmüslerdir "bekle bekle, sen onu nasil telafüz ediyorsun? HAHAHAH" tarzi. Eh napalim kardes, elimizden bu kadar geliyor.

Yok, bilakis dil yok matematik de yok akshsjsksj
Hesap makinesi bile zor kullanırım, rakamlar bana çince gibi görünüyor.

Ben oldum olası görsel ve işitsel bir insandım.
Daha doğrusu güdü ve yansımalar daha ilgi çekici benim için.
Mantıksal olarak da sayısal bilimler bana uzak, her seferinde nasıl bir şey doğru olabilir ki?
Zaman mekan insan faktörü girdiğinde değişkenlik olmalı bana göre, tam sosyal bilimler insanıyım.

Annem hırs yapıp sürekli sözlükle dolaşmış yabancı dil öğrenmek için. Çok da güzel öğrenmiş ama anadolunun bağrından kopup geldiği için genel dile hakim değil kuzenlerim de sürekli yabancı dil konuşuyorlar ve ailelerinden öğrendikleri anadil de şiveli olunca sanki bambaşka dünyalardan gelmiş gibi oluyorduk.
Bu arada ben matematikçiyim ama hesap kitap işlerinde en ufak sayıları bile hesap makinesinden toplarım

Bende çok seviyorum ayni sekilde Inglizce konusmayi, düsünmeyi. Genel olarak dili çok severim. Her dilde, diger dilde karsiligi zor bulunan kelimeler, cümleler var. Dil böyle yasayan birsey. Konuskan bir insan oldugum için birde :)

Ne bilim sanirim biraz nasil Gangsta kendisini tablo cizerek ifade ediyorsa, bende kendimi dil ile ifade ediyorum.

Bu arada Ispanyolcayi bende çook ögrenmek isterim. O kadar sexy bir dil gibi geliyor ki bana. Mi amoooor

Yaa erotik falan değil be bu ispanyollarda çıplak merakı var
Ben de aynı çıkarımlarda bulunuyorum.
İspanyol yapımı ne izlesem ve okusam resmen hayatları seks üzerine kurulu.
Onların meta yüklemesi cinsel zevk olmuş.
Bir yerden sonra bana çok zorlama hatta eğreti geliyor, sıkılıyorum.
Göt meme görmekten gına geldi.

Ona katılıyorum bir yerden yeterrrrr diyorsun

Baktım bana sataşan yok, kendime bari sataşayım dedim "Ooo film anlayalım oo oo" filan hiç yok. Hayal gırıklığna uğradım.
Biz tek tük zor görüyoruz, sen skor tutuyorsun.
Seni yerler bacım burda, bak bu saatte burada olanlar yoksunluk sendromundan çenesine vuranlar.
skor mkor yazma, hakikaten nazar ederiz piu olur sevişmeniz

Komşusu açken tok yatan bizden değildir!!1!!!11!!

Ona katılıyorum bir yerden yeterrrrr diyorsun
Yani evet temel ihtiyaç diyoruz da yemek yemek gibi bir şey de değil, sabah ayrı akşam ayrı öğlen başka partner falan.
Ben anlamadım yani yapımlarda mı abartıyorlar yoksa tüm soy sopları mı karışık bunların

Bir gün şu postu göndermek bana da nasip olur umarım

Ben dizi izleyemiyorum ya fenalık geliyor; beğendiğim diziler de hemene kaldırılıyor. Bir iki vardı süren;
Mr. Robot bu sene bitti, bi onu izledim şiddetle tavsiye ederim, biraz beyin yakar ama, izleyin ciddiyim:

Gündüz güvenlik şirketinde mühendis, gece hacker ve pek çok düşmanı var. Kendi zihni de dahil.
Pişman olmazsınız.

Psikolog yada sosyologmusun? Sende o 6.his varmi? Olaylara, insanlara ve his etiklerine daha duyarli olman gibi?

İspanyolca'ya gidiyordum bir ara mesela, adam ne dese anında kapıyorum, atıyorum hafızaya, beyin bedava
Millet kelime kelime cümle kurarken ben hocayla ikili diyaloga giriyordum çünkü benimsiyorum kuralı hemen.
Ama ne zaman ki iş o kahrolası fiil çekimlerine geldi, sayfalara baktııım baktıım baktııım. Dedim adios

Evde kapalıyken dil öğrenmeye yine bir karar verdim ama İspanyolca temel varken totomu sıkıp fiillere mi çalışayım yoksa grameri daha kolay dillerden birine mi bakayım ona karar veremedim.

Psikolog yada sosyologmusun? Sende o 6.his varmi? Olaylara, insanlara ve his etiklerine daha duyarli olman gibi?
Değilim, ucundan döndüm psikolojinin.
İletişim bilimleri okudum, sinema tv mezunuyum.

İş arıyorum duyrulur

Ama iletişim bilimi olarak tüm alanlarda mecburi bilgimiz olması gerektiği için sosyoloji ve psikolojiden de yeterli dozlar mevcut, karakterimde de var.
En güçlü yanım herhalde empati duygum ve adalet terazim.

beynim dile çalışsaydı iyiydi empatiyle bir yere gelinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…