- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Kesinlikle temelinin üzerine çık, gökdeleni dik benceİspanyolca'ya gidiyordum bir ara mesela, adam ne dese anında kapıyorum, atıyorum hafızaya, beyin bedava
Millet kelime kelime cümle kurarken ben hocayla ikili diyaloga giriyordum çünkü benimsiyorum kuralı hemen.
Ama ne zaman ki iş o kahrolası fiil çekimlerine geldi, sayfalara baktııım baktıım baktııım. Dedim adios
Evde kapalıyken dil öğrenmeye yine bir karar verdim ama İspanyolca temel varken totomu sıkıp fiillere mi çalışayım yoksa grameri daha kolay dillerden birine mi bakayım ona karar veremedim.
Düşür düşür bir şey kalmadı zaten elimdeAmin canısı amin. Sapyoseksüellik şeysini az düşürmen lazım, hiçbir erkek zeki bir kadın kadar olamıyor gülüsü, o kadar olamıyor, kadınlar olarak biz (Bence) çok daha ayrı zekiyiz.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir!!1!!!11!!
Tamam yarından itibaren bakayım bari İspanyolcaya biraz.Kesinlikle temelinin üzerine çık, gökdeleni dik bence
En azından dikey bir yapılanma olur yokluk günlerinde.
Nasıl imrenilesi bir şey bu durum, ahh ahh
Ablama tek tavsiyem, buldun bir .msalak sakın bırakma.Düşür düşür bir şey kalmadı zaten elimde
28-40 yaş var (40 biraz esnek olabilir), bekar olması var (doğal olarak), nefes alması var (bundan taviz veremem), "benden kısa olmasın yeter"e kadar indimNe bileyim eğitimi olsun, az bişi zeki olsun aklı çalışsın, espriden anlasın, kıskanç da olmasın.
Yeni bir kelime daha öğrendim bugün ne mutlu bana.Ablama tek tavsiyem, buldun bir .msalak sakın bırakma.
20 sene sonra herkes çirkinleşiyor, eğitim ya da kültür dediğin şey değişebiliyor ama insanı olarak varsa bir .msalaklık baki kalıyor, mutluluğun formülü bu diyorum
Düşür düşür bir şey kalmadı zaten elimde
28-40 yaş var (40 biraz esnek olabilir), bekar olması var (doğal olarak), nefes alması var (bundan taviz veremem), "benden kısa olmasın yeter"e kadar indimNe bileyim eğitimi olsun, az bişi zeki olsun aklı çalışsın, espriden anlasın, kıskanç da olmasın.
Pushing Daisies'i izledim de diğerini bilmiyordum. İlginçmiş, bakayım ona.İzlediğim diğer iki dizi çabuk bitti tutulmadı gibi oldu;
Biri Dead like me: Kafasına klozet kapağı düşüp ölen bir kızın ölüm sonrası dünyadaki görevini anlatan dizi:
Bi de Pushing daisies; hikaye anlatır gibi anlatıyor:
Bunları pek sevmiştim bi de, erken bittiler. :)
Herkese öyle olmasın ama, yoldaki kadınlardan sakınmak zorunda kalmayayımAblama tek tavsiyem, buldun bir .msalak sakın bırakma.
20 sene sonra herkes çirkinleşiyor, eğitim ya da kültür dediğin şey değişebiliyor ama insanı olarak varsa bir .msalaklık baki kalıyor, mutluluğun formülü bu diyorum
Sen evli değil miydin ? Öyle kalmış aklımdaDüşür düşür bir şey kalmadı zaten elimde
Ay dur nikaha oturmak nereden çıktı hemenKısmet denir ya o hesap. Cidden bir denk gelme anında oluyor ne oluyorsa, basiretin bağlanıyor oturuyorsun nikaha çok garip, düşünemiyorsun bile. :)
Hayırlısı diyelim şaka maka, rastlaşmanız dileğiyle doğru an-doğru yer ve doğru modlarınızla. ^_^
Ahahah yok.Herkese öyle olmasın ama, yoldaki kadınlardan sakınmak zorunda kalmayayım
İyi geceler bebişim. Yine beni gör rüyanda ama lütfen alışveriş yapıyor olmayalım ahahahBen yatıyorum kızlar. Sabaha 1000 i bulmuş olursunuz
İyi geceler
Boşadım ben 100 sayfadaSen evli değil miydin ? Öyle kalmış aklımda
Çok hızlısın bebeğim, yeni arayışlara girmişsin bileBoşadım ben 100 sayfada
Hiçbirinden hayır görmedim zaten. Yağuşuklusundan da tipsizinden de, uzunundan da kısasından da, coolundan da yapışkanından daAhahah yok.
Bu kelime tarifinde naif, biraz fazla olumlu ve sevdiği insana verici olan, ortak nokta bulmaya çabuk gelen, evcimen dolayısıyla kadını kendi evi, sığınağı, en korunaklı alanı gören tipler.
Halk arasında iğrenç şekilde sümük denir ama bu adamları çok harcadık, çok öteledik.
Yürüyen karizmalardan bir .ok olduğu yok, gerçekte layık olana verilmeli değer.
Ay ay ay amin.Çok hızlısın bebeğim, yeni arayışlara girmişsin bile
Zeki, çevik, önlüklü bir bey düşer umarım ağına
Değilim, ucundan döndüm psikolojinin.
İletişim bilimleri okudum, sinema tv mezunuyum.
İş arıyorum duyrulur
Ama iletişim bilimi olarak tüm alanlarda mecburi bilgimiz olması gerektiği için sosyoloji ve psikolojiden de yeterli dozlar mevcut, karakterimde de var.
En güçlü yanım herhalde empati duygum ve adalet terazim.
beynim dile çalışsaydı iyiydi empatiyle bir yere gelinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?