Coronasavar

Kesinlikle temelinin üzerine çık, gökdeleni dik bence
En azından dikey bir yapılanma olur yokluk günlerinde.

Nasıl imrenilesi bir şey bu durum, ahh ahh

Amin canısı amin. Sapyoseksüellik şeysini az düşürmen lazım, hiçbir erkek zeki bir kadın kadar olamıyor gülüsü, o kadar olamıyor, kadınlar olarak biz (Bence) çok daha ayrı zekiyiz.
Düşür düşür bir şey kalmadı zaten elimde
28-40 yaş var (40 biraz esnek olabilir), bekar olması var (doğal olarak), nefes alması var (bundan taviz veremem), "benden kısa olmasın yeter"e kadar indim Ne bileyim eğitimi olsun, az bişi zeki olsun aklı çalışsın, espriden anlasın, kıskanç da olmasın.

Ablama tek tavsiyem, buldun bir .msalak sakın bırakma.
20 sene sonra herkes çirkinleşiyor, eğitim ya da kültür dediğin şey değişebiliyor ama insanı olarak varsa bir .msalaklık baki kalıyor, mutluluğun formülü bu diyorum

İzlediğim diğer iki dizi çabuk bitti tutulmadı gibi oldu;
Biri Dead like me: Kafasına klozet kapağı düşüp ölen bir kızın ölüm sonrası dünyadaki görevini anlatan dizi:

Bi de Pushing daisies; hikaye anlatır gibi anlatıyor:

Bunları pek sevmiştim bi de, erken bittiler. :)

Yeni bir kelime daha öğrendim bugün ne mutlu bana.

Kısmet denir ya o hesap. Cidden bir denk gelme anında oluyor ne oluyorsa, basiretin bağlanıyor oturuyorsun nikaha çok garip, düşünemiyorsun bile. :)
Hayırlısı diyelim şaka maka, rastlaşmanız dileğiyle doğru an-doğru yer ve doğru modlarınızla. ^_^

Pushing Daisies'i izledim de diğerini bilmiyordum. İlginçmiş, bakayım ona.

Herkese öyle olmasın ama, yoldaki kadınlardan sakınmak zorunda kalmayayım

Sen evli değil miydin ? Öyle kalmış aklımda

Ay dur nikaha oturmak nereden çıktı hemen

Ben rahatım ya bir şekilde. Yani olacaksa olacak, olmayacaksa totomu yırtsam da olmayacak zaten. Hayırlısı olsun da.
O esnada dük yetmezliği yaşamama gerek yok ama ahaha

Herkese öyle olmasın ama, yoldaki kadınlardan sakınmak zorunda kalmayayım
Ahahah yok.
Bu kelime tarifinde naif, biraz fazla olumlu ve sevdiği insana verici olan, ortak nokta bulmaya çabuk gelen, evcimen dolayısıyla kadını kendi evi, sığınağı, en korunaklı alanı gören tipler.

Halk arasında iğrenç şekilde sümük denir ama bu adamları çok harcadık, çok öteledik.
Yürüyen karizmalardan bir .ok olduğu yok, gerçekte layık olana verilmeli değer.

Hiçbirinden hayır görmedim zaten. Yağuşuklusundan da tipsizinden de, uzunundan da kısasından da, coolundan da yapışkanından da

Tam böyle benlik, çok da iyi bir ilişkimin olabileceği bir adam çıktı karşıma, onda da yok anacım gram elektrik yok, çocuk dokunacak ben araya otobüs mesafesi koyuyorum. Dedim olmaz bu iş

Bir kere de gerçekten çok iyi, düzgün bir adamı tercih etmedim gittim p.çe, o hayatımın kırılma noktası oldu gerçekten. Belki de tek pişmanlığım odur. Annem hala söyler "onu kaçırmasaydın çok güzel olacaktı" diye. Napayım kısmet değilmiş demek ki.

Aa sergime şeyi sen yaparsın, ne deniyordu kız o tanıtım işine, elit bi adı vardı onun, dilimin ucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…