20 göz oldu diyorum annamıyon mu
Değil mi, gideceksek dük yoluna gidelim.Hayır tanımadığım etmediğim, muhabbetimin olmadığı, olayları bilmediğim kadınlar yüzünden başıma iş gelirse çok yanarım. O kadar dük muhabbeti dururken şu sebebimiz olmamalı yani ahfhah
Peki kullandığınız yöntemlere göre yine de kalma ihtimalin var mı sence?Şöyle söyleyeyim, ilk kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yoktu, ikinci kızımda her zamanki regl belirtilerim vardı ama uzun sürdü. 2 gün önceden regl olacağımı anlarım mesela, hamilelikte 15 gün aynı belirtileri yaşadım. =)) Sonra o belirtiler de gitti. Baktım 1 ay geçmiş, bende hala tık yok. O zaman test yapayım bari dedim. Yani belli olmaz, hamilelik belirtileri regl belirtilerine çok benziyor diyor zaten bir çok kadın.
Evet bu endişeyi taşıdığımda hamile oluyorum ben
Nolii ya, biriniz bu iki bebeli garibana açıklayacak mı?Hayır tanımadığım etmediğim, muhabbetimin olmadığı, olayları bilmediğim kadınlar yüzünden başıma iş gelirse çok yanarım. O kadar dük muhabbeti dururken şu sebebimiz olmamalı yani ahfhah
O gözleri bir tek siz prolar görebilir tabiHee tamam tamam anladım haklısın biz dük muhabbetine dönelim en iyisi
Değil mi, gideceksek dük yoluna gidelim.Bana da şunu söylettin ya neyse
Nolii ya, biriniz bu iki bebeli garibana açıklayacak mı?
Başıma gelen gelmiş benim kazara iki çocuğum var, gerisi vız gelirBoşver sonra açıklarız sana şimdi durduk yere başımıza iş gelmesin
Ben de anlamadım tam.Nolii ya, biriniz bu iki bebeli garibana açıklayacak mı?
Ben diyordum dostum, bu alicja matruşka diye, uçan halı olunca hop orda hop burada tabi.Ben de anlamadım tam.
Başka başlıkta olaylar olmuş, alicja'yı da karıştırmışlar. Sonra o diğer ekip gidip başka forum kurmuş. Tek anladığım bu.
Arkada adamları varsa şimdi tanımadığımız kadınlar yüzünden b.k yoluna gitmeyelim diyoruz yabanla.
Ben de anlamadım tam.
Başka başlıkta olaylar olmuş, alicja'yı da karıştırmışlar. Sonra o diğer ekip gidip başka forum kurmuş. Tek anladığım bu.
Arkada adamları varsa şimdi tanımadığımız kadınlar yüzünden b.k yoluna gitmeyelim diyoruz yabanla.
AmaBana güvenebilirsin, bu lafı sana karşı kullanmam veya night'a haber vermem, üstünü örterim.
Başıma gelen gelmiş benim kazara iki çocuğum var, gerisi vız gelir
Alicja dedikten sonra en geç 10 dk içinde halı kelimesi otomatik olarak beliriyor mesajlarda değil miBen diyordum dostum, bu alicja matruşka diye, uçan halı olunca hop orda hop burada tabi.
Tamam tamam sustum
Yapar kardeşim yapar. Seni öne itelediği dün gibi aklımda
Ben diyordum dostum, bu alicja matruşka diye, uçan halı olunca hop orda hop burada tabi.
Tamam tamam sustum
Aman noluyor sanki, bak ölmedim.Offf Loreth beni de korkuttu kazara 2.gelirse benim de ne yaparım
Sevişmeyin...Offf Loreth beni de korkuttu kazara 2.gelirse benim de ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?