Yapar kardeşim yapar. Seni öne itelediği dün gibi aklımda
Ona rağmen regl gecikirse mal gibi kocayla birbirimize bakıp ‘yuh artık ya’ diyebiliyoruz
Değil mi, içimde yaradır yaptıkları.Yapar kardeşim yapar. Seni öne itelediği dün gibi aklımda
Şu an kendime güvenim yerle bir olduŞöyle söyleyeyim, ilk kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yoktu, ikinci kızımda her zamanki regl belirtilerim vardı ama uzun sürdü. 2 gün önceden regl olacağımı anlarım mesela, hamilelikte 15 gün aynı belirtileri yaşadım. =)) Sonra o belirtiler de gitti. Baktım 1 ay geçmiş, bende hala tık yok. O zaman test yapayım bari dedim. Yani belli olmaz, hamilelik belirtileri regl belirtilerine çok benziyor diyor zaten bir çok kadın.
Oğlan olursa Karan, kız olursa TinaŞu an ben hamileysem Meryem Ana olduğumu ilan etmem lazım zaten
Tek tık da mı olmadı 3 ay içindeŞu an ben hamileysem Meryem Ana olduğumu ilan etmem lazım zaten
Değil mi, içimde yaradır yaptıkları.
Böyle böyle birikiyor bazı şeyler, sonra bende bu grubun fitilini ateşleyebilirim istemeden, öyle bir şey olursa suçlusuAlicja dır, biline
Hah yani anlatamıyorum kimseye.En iyi korunmak sevişmemek mesela ben korunuyorum djjdjd karantina bitene kadar korunucam
Tek tık da mı olmadı 3 ay içinde
Niye be sevişmedin mi nasıl yani yav adam var ve yokYani ben söylüyorum işte eğer çift çizgiyi görürsem ilan edeceğim ilk müritlerim olursunuz artık
Niye be sevişmedin mi nasıl yani yav adam var ve yok
Ahaha absolut da artık paranoya yapacakŞu an kendime güvenim yerle bir oldu
Pek bir hayrini görmedim hemşehri sayilmamızın kardeşAyıp ayıp hemşehri sayılırız şurada
Umarım oğlu olur, Tina nedir allasenOğlan olursa Karan, kız olursa Tina
Bacım doğum yapmış insansın, 3 ay içinde bir kere bile herhangi bir cinsi münasebet yetiyor yani hatta süreyi uzatıp 9 ay hamile kaldığını anlamayanlar var.Yani ben söylüyorum işte eğer çift çizgiyi görürsem ilan edeceğim ilk müritlerim olursunuz artık
Hiç mi yok?Tek tık da mı olmadı 3 ay içinde
Umarım oğlu olur, Tina nedir allesen
Hiç mi yok?
Azıcık da mı yok?
Bize de mi yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?