- 20 Kasım 2018
- 14.962
- 56.522
- 598
- 35
En iyisi kot pantolonla falan sürtünmek sanırımHah yani anlatamıyorum kimseye.
Seviş seviş sonra ya hamileysen
Biz de yaptık zamandında o hatayı, bulduk doğru yolu.
Niye ya küçük tinacıklar, tin tin tinamina hanım olurlar.Pek bir hayrini görmedim hemşehri sayilmamızın kardeş
Umarım oğlu olur, Tina nedir allesen
Olur mi olur ne isimler duydu bu kulaklarNiye ya küçük tinacıklar, tin tin tinamina hanım olurlar.
Yooo, ona da gelemem.En iyisi kot pantolonla falan sürtünmek sanırım
Olur mi olur ne isimler duydu bu kulaklar
Sürtünmeyle hamile kaldığına inanların dünyasında benim şuncacık şeye inanmaya hakkım yok mu Lyanna?Peki kullandığınız yöntemlere göre yine de kalma ihtimalin var mı sence?
Aramızda kendimden daha masum birini görmek, mutlu etti beniAy inanamıyorum şu an bu leş espriyi yapmanıza mı şaşırayım benim yazana kadar anlamayışıma mı
Sürtünmeyle hamile kaldığına inanların dünyasında benim şuncacık şeye inanmaya hakkım yok mu Lyanna?
Aramızda kendimden daha masum birini görmek, mutlu etti beni
Noldu şu saniye regl mi oldunHahahah ben kurtuldum darısı başına tatlım
Noldu şu saniye regl mi oldun
Vay anasını, üstüne görmedir oTam şu an
Türk kahvesinin söktürücü gücünden faydalandım
Vay anasını, üstüne görmedir o
Bizde pek birşey anlamadık canım merak etme, bir lider ve adamları varmış ama artık yoğlarmıs, kendilerine yeni karargah belirlemişler ama aramızda adamları geziniyor olabilirmiş o yüzden biraz çekiniyoruzSiz birini mi çekiştiriyorsunuz ya, her şeyi takip edemiyorum. Gidip yazmam gereken zımbırtya iki üç cümle yazıp, geri geliyorum. Ne yazdığımdan anladım, ne sizin muhabbetten. Napıyonuz olum burada?
Gelmek için bu kötü esprileri bekliyormuş zaarLorethin bebesine isim düşünün artık siz, benden geçti şükür
Uff 2 gün tekrar topicte zirveye yerleştirirdik adını ya, canım sıkıldıHahahah yok artık daha neler
Benim o, bilmiyor musunuz?Bizde pek birşey anlamadık canım merak etme, bir lider ve adamları varmış ama artık yoğlarmıs, kendilerine yeni karargah belirlemişler ama aranızda adamları geziniyor olabilirmiş o yüzden biraz çekiniyoruz
Uff 2 gün tekrar topicte zirveye yerleştirirdik adını ya, canım sıkıldı
Sen ki güzel kapli filmdelisisin hiç yapar mısın öyle şeyler, yapmazsın umarım, yani inşallah..Benim o, bilmiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?