- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Bu kadar tırstığına göre tıkırtı da olmuş takırtı da, ben bunu anladım
çok iyi ya peki sebebi bir rahatsızlık mı bende erken Menopoza girenlere ozeniyorumİyi iyi ahhsf
Doktor "istiyor musun her ay regl olmak" dedi, "yoo niye isteyeyim" dedim adama ahhaha
Bizim evdeki hiyerarşik düzen o, ondan bahsediyorsunuz sandımSen ki güzel kapli filmdelisisin hiç yapar mısın öyle şeyler, yapmazsın umarım, yani inşallah..
Subhaneke dinimiz amin.
Bu kadar tırstığına göre tıkırtı da olmuş takırtı da, ben bunu anladım
Neye iyi geliyor yav? Olanla ölmüşe çare yok dedilerdi bana.
Bir dük çıktı meydaneee ahdahYooo, ona da gelemem.
Dük meydana çıktıysa benim yımırtalar yem atılmış güvercin gibi kapmaya çalışıyor, inandım ben buna
Sürtünmeyle hamile kaldığına inanların dünyasında benim şuncacık şeye inanmaya hakkım yok mu Lyanna?
Hic o kadar tıkırtısız kalmadığımız için bilemiycem ben, bilenler yazsınBence bu korkuyu bütün kadınlar yaşıyordur ya tıkırtı olsa da olmasa da
YooBence bu korkuyu bütün kadınlar yaşıyordur ya tıkırtı olsa da olmasa da
Neye iyi geliyor yav? Olanla ölmüşe çare yok dedilerdi bana.
Sonra zatez cinsel hayat bitecek, kaldır koy genital bölgeleri rafa.Bir dük çıktı meydaneee ahdah
Dükü de çıkartmadan sürtüneceksin. Pantolon pantolona sürtecek.
Yok ayol ben sana ciddili sormuştum, yani sence ihtimal de olsa var mı diye.
Ben mesela tek bir yöntem kullanıyorum şaapabildiğim güzel zamanlarda, ondan ötürü sordum.
Hic o kadar tıkırtısız kalmadığımız için bilemiycem ben, bilenler yazsın
Yoo
Hiç kendini aklama, halıyla dünya turu atmışsın sonra burada ‘meryem ana’ falan filan.
Eheheheh he tabi anacım, benimkileri de babamın evinde koliye koydular burada açtım
ne olmuş miniminnacik anlatilsa keskeÇok yorum yapmayayım şahıslar hakkında daha önce tartıştığımız için başlarına taş yağsa benden bilenler var. Ama rezalet yani gerçek hayatta çok yer alamayan insanlar mı desem ne desem ya da demesem boşver
VuhuouuuuHic o kadar tıkırtısız kalmadığımız için bilemiycem ben, bilenler yazsın
ne olmuş miniminnacik anlatilsa keske
Ayrıntı veremem tabi ki.Vuhuouuuu
Sökül yaban, nasıl tıkırtılar bunlar?
Kapı mı tezgah mı duvar mı yatak yayı mı
Evet yumurtalık sorunu var.çok iyi ya peki sebebi bir rahatsızlık mı bende erken Menopoza girenlere ozeniyorum
Hayatımda hiç öyle sürtünme tecrübem olmadı, kendimi bu alanda çok eksik hissediyorum filmSonra zatez cinsel hayat bitecek, kaldır koy genital bölgeleri rafa.
O sürtünmeye yürek dayanmaz
Kahvemi püskürttümYooo, ona da gelemem.
Dük meydana çıktıysa benim yımırtalar yem atılmış güvercin gibi kapmaya çalışıyor, inandım ben buna
Bilmiyorum Lyanna ya. Hele bir de hamileysem doktor, hastane işleri bu karantinada nasıl olacak düşüncesi var ya... Sanırım o kısım feci korkuttuğu için, imkansız da olsa şuan hamile olma düşüncesini kafamda büyütmeye başladım. Normalde mantıklı, makul bir insanım ama şu ara pek normal değilim bence.Yok ayol ben sana ciddili sormuştum, yani sence ihtimal de olsa var mı diye.
Ben mesela tek bir yöntem kullanıyorum şaapabildiğim güzel zamanlarda, ondan ötürü sordum.
Umarım dalga geçmiyorsundur, çünkü şu yazıyı bitireyim, kendime bir kova kahve yapıp, küveti de kahveyle dolduracağım. Gerçi küvet dediğim çocukların banyo küveti ama o da bir şey.Ya bilmiyorum nerede okuduğumu bile hatırlamıyorum ama evlenmeden önce çok sancılanırdım regl öncesi, bir türlü gelmezdi. Türk kahvesinin söktürücü olduğunu okumuştum ne alaka bilmiyorum ama bugün yine onu denedim ve geldi
Arkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Ya benim adetim gecikti. Arada oluyor böyle, yapı meselesi ama bu sefer "laa yoksa hamile miyim" üç buçukluğu yaşamaya başladım hafiften. Korunuyoruz; hem de çift yöntemle birlikte. Buna rağmen hamile kalmam pek mümkün değil ama, böyle üstümde adetim her an başlayacakmış gibi bir ağırlık var ve bir türlü başlamıyor. Genelde pat diye başlar. Bu hissiyatsa en son küçük kızıma hamileyken olmuştu. Gidip BDV'de acaba hamile miyim konusu açmaya çok yakınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?