Coronasavar

Yooo, ona da gelemem.
Dük meydana çıktıysa benim yımırtalar yem atılmış güvercin gibi kapmaya çalışıyor, inandım ben buna
Bir dük çıktı meydaneee ahdah
Dükü de çıkartmadan sürtüneceksin. Pantolon pantolona sürtecek.

Sürtünmeyle hamile kaldığına inanların dünyasında benim şuncacık şeye inanmaya hakkım yok mu Lyanna?
Yok ayol ben sana ciddili sormuştum, yani sence ihtimal de olsa var mı diye.
Ben mesela tek bir yöntem kullanıyorum şaapabildiğim güzel zamanlarda, ondan ötürü sordum.

Neye iyi geliyor yav? Olanla ölmüşe çare yok dedilerdi bana.

Ya bilmiyorum nerede okuduğumu bile hatırlamıyorum ama evlenmeden önce çok sancılanırdım regl öncesi, bir türlü gelmezdi. Türk kahvesinin söktürücü olduğunu okumuştum ne alaka bilmiyorum ama bugün yine onu denedim ve geldi

Sonra zatez cinsel hayat bitecek, kaldır koy genital bölgeleri rafa.
O sürtünmeye yürek dayanmaz

Yok ayol ben sana ciddili sormuştum, yani sence ihtimal de olsa var mı diye.
Ben mesela tek bir yöntem kullanıyorum şaapabildiğim güzel zamanlarda, ondan ötürü sordum.
Bilmiyorum Lyanna ya. Hele bir de hamileysem doktor, hastane işleri bu karantinada nasıl olacak düşüncesi var ya... Sanırım o kısım feci korkuttuğu için, imkansız da olsa şuan hamile olma düşüncesini kafamda büyütmeye başladım. Normalde mantıklı, makul bir insanım ama şu ara pek normal değilim bence.
Umarım dalga geçmiyorsundur, çünkü şu yazıyı bitireyim, kendime bir kova kahve yapıp, küveti de kahveyle dolduracağım. Gerçi küvet dediğim çocukların banyo küveti ama o da bir şey.

Ahdjajfjjsf
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
3 çocuklu anne kafasına hoşgeldiniz,
Sizi şöyle alayım, huniler hemen masanızda, istediğiniz zaman takabilirsiniz,
Masaya oturmak mi? Ahsjdjajdj saka misiniz? Oturmak, uzanmak, uyumak, okumak, çizmek, yazmak, sıcak içecek içmek gibi keyifli aktivitelere
Bir 3 yıl kadar ara verdiniz. Hadi hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün

Bu arada benim oyum Yabanelma ya.
Zaten 3. Ye niyetli, karantinada aradan çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…