Coronasavar

Hahah gerçekten dalga geçmiyorum. Yaklaşık 1 saat önce o niyetle içtim kahveyi 1 saatin sonunda sürprizzzz

Korunmalarına rağmen hamile kalanlarla dalga geçenler kimler çıksınlar ortaya onlar? Kimi kınadıysanız onun köyneğini giyeceksiniz

Değilsindir. Şu an bunun stresini yaptığın için hem reglin gecikiyor hem vücudun başka belirtiler vermeye başlıyor. Bu kadar zaman bu yöntemlerle kalmadın, şimdi niye kalasın? Üstelik arada zaten gecikme oluyormuş. Sen içini ferah tut.

Beni 3 cocuklu hayata layık gördüğün için teşekkür ederim Turuncu, 3. çocuğu akıl almaz bir şekilde istediğim doğrudur ve fakat şuan ruh sağlığım buna müsait değil o yüzdendir ki Idrakyollariiltihabi ve Yokuspokus dan bekliyorum ben bu haberi zaten bu gece ikiside cenabet olmuşlar, gün onların günüdür

Benim oyum da Yabanelma 'ya. Oy birliği sağladığımıza göre korkmama gerek yoktur bence artık. Yabanelma, bebek rızkıyla geliyormuş, annelik kolay değilmiş ama biz onlar için varmışız, dolayısıyla her türlü bakarmışız, falan filan. Kolay gelsin.

Korunmalarına rağmen hamile kalanlarla dalga geçenler kimler çıksınlar ortaya onlar? Kimi kınadıysanız onun köyneğini giyeceksiniz
Benim o.
Korunmayı bilmiyor musunuz?
Hayır yani mutsuz evliliğe 2. Çocuk niye.
Bir kaç sene önce 83848383 kere yazdim.
He bir de 10 yıl bana çocuk demeyin diye cirlamalarim var

Sonra,
Aylık iğne+prezervatif ile korunuyorduk.
Cünkü o yüzde 1 beni bulur. Bahtsız bedeviyim.
Regl bitti, ertesi gündü, evde prezervatif yok.
Esim de abartma, zaten iğne vuruluyorsun, o iğne korumuyorsa niye var falan diye aklıma girdi..
Hatta da bir kaç saat sonra misafir gelecek, zorumuza bak
Neyse işte,
Çift korunmadigimiz tek ilişki.
Ilk çocuğa 6 ay, ikinciye 8 ay korunmamama ragmen hamile kalmadım.
Biri beddua etti ama kim bilemem :)

Kesin Bdv'den birileri beddua etmiştir
Ben de evlenir evlenmez hamile kalıp bir de 2 sene sonra boşananlara çok sayıyordum. Hemen evlenip çocuğu doğuruyorsunuz 25 yaşında bekar anne oluyorsunuz manyak mısınız yaa diye sayıyordum kendi kendime. 26 yaşında bir çocuk annesiyim, boşanır mıyız allah bilir ama sorumlusu benim pis çenem o kesin

Konuyla ilgili acıklamamı yukarıda yaptım sevgili Loreth bu oylarınızı birgün daha lazım bir konuda yine benim için kullanırsınız umarım, yaşayıp göreceğiz

Ablamızın hızlı zamanlarından bu hikayeyi iyi okuyun

Hepinizin performansı düşük pardon düşük değil direkt yok performansı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…