Bilmiyorum Lyanna ya. Hele bir de hamileysem doktor, hastane işleri bu karantinada nasıl olacak düşüncesi var ya... Sanırım o kısım feci korkuttuğu için, imkansız da olsa şuan hamile olma düşüncesini kafamda büyütmeye başladım. Normalde mantıklı, makul bir insanım ama şu ara pek normal değilim bence.
Umarım dalga geçmiyorsundur, çünkü şu yazıyı bitireyim, kendime bir kova kahve yapıp, küveti de kahveyle dolduracağım. Gerçi küvet dediğim çocukların banyo küveti ama o da bir şey.
Ahdjajfjjsf
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
3 çocuklu anne kafasına hoşgeldiniz,
Sizi şöyle alayım, huniler hemen masanızda, istediğiniz zaman takabilirsiniz,
Masaya oturmak mi? Ahsjdjajdj saka misiniz? Oturmak, uzanmak, uyumak, okumak, çizmek, yazmak, sıcak içecek içmek gibi keyifli aktivitelere
Bir 3 yıl kadar ara verdiniz. Hadi hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün
Bu arada benim oyumYabanelma ya.
Zaten 3. Ye niyetli, karantinada aradan çıkarır
Ben de olursam, 36 yıllık hayatımda bana en işe yarar tavsiyeyi vermiş bilge insan olarak seni zihnime altın harflerle yazacağım. Ama olmazsam yazacağım başka şeyler var.Hahah gerçekten dalga geçmiyorum. Yaklaşık 1 saat önce o niyetle içtim kahveyi 1 saatin sonunda sürprizzzz
Kahve kramplara da iyi geliyormuş hem.Hahah gerçekten dalga geçmiyorum. Yaklaşık 1 saat önce o niyetle içtim kahveyi 1 saatin sonunda sürprizzzz
Ben de olursam, 36 yıllık hayatımda bana en işe yarar tavsiyeyi vermiş bilge insan olarak seni zihnime altın harflerle yazacağım. Ama olmazsam yazacağım başka şeyler var.
Değilsindir. Şu an bunun stresini yaptığın için hem reglin gecikiyor hem vücudun başka belirtiler vermeye başlıyor. Bu kadar zaman bu yöntemlerle kalmadın, şimdi niye kalasın? Üstelik arada zaten gecikme oluyormuş. Sen içini ferah tut.Bilmiyorum Lyanna ya. Hele bir de hamileysem doktor, hastane işleri bu karantinada nasıl olacak düşüncesi var ya... Sanırım o kısım feci korkuttuğu için, imkansız da olsa şuan hamile olma düşüncesini kafamda büyütmeye başladım. Normalde mantıklı, makul bir insanım ama şu ara pek normal değilim bence.
Umarım dalga geçmiyorsundur, çünkü şu yazıyı bitireyim, kendime bir kova kahve yapıp, küveti de kahveyle dolduracağım. Gerçi küvet dediğim çocukların banyo küveti ama o da bir şey.
Kahve kramplara da iyi geliyormuş hem.
Bende baktım gecikecek gibi oluyor adaçayı falan içiyorum, maydonoz kemiriyorum
O regl buraya gelecek!Kahve kramplara da iyi geliyormuş hem.
Bende baktım gecikecek gibi oluyor adaçayı falan içiyorum, maydonoz kemiriyorum
Beni 3 cocuklu hayata layık gördüğün için teşekkür ederim Turuncu, 3. çocuğu akıl almaz bir şekilde istediğim doğrudur ve fakat şuan ruh sağlığım buna müsait değil o yüzdendir kiAhdjajfjjsf
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
Masaya oturmak mi? Ahsjdjajdj saka misiniz? Oturmak, uzanmak, uyumak, okumak, çizmek, yazmak, sıcak içecek içmek gibi keyifli aktivitelere
Benim oyum daAhdjajfjjsf
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
Benim o.Korunmalarına rağmen hamile kalanlarla dalga geçenler kimler çıksınlar ortaya onlar? Kimi kınadıysanız onun köyneğini giyeceksiniz
Benim o.
Korunmayı bilmiyor musunuz?
Hayır yani mutsuz evliliğe 2. Çocuk niye.
Bir kaç sene önce 83848383 kere yazdim.
He bir de 10 yıl bana çocuk demeyin diye cirlamalarim var
Sonra,
Aylık iğne+prezervatif ile korunuyorduk.
Cünkü o yüzde 1 beni bulur. Bahtsız bedeviyim.
Regl bitti, ertesi gündü, evde prezervatif yok.
Esim de abartma, zaten iğne vuruluyorsun, o iğne korumuyorsa niye var falan diye aklıma girdi..
Hatta da bir kaç saat sonra misafir gelecek, zorumuza bak
Neyse işte,
Çift korunmadigimiz tek ilişki.
Ilk çocuğa 6 ay, ikinciye 8 ay korunmamama ragmen hamile kalmadım.
Biri beddua etti ama kim bilemem :)
Önünüze bakarak keyifli zamanlar geçireceksiniz derken ne demek istemiş ki? Çok belirsiz tabirler.Hakkımda söylediğiniz yalan yanlış dedikodular falımda bile çıktı. Neyse ki takmayacakmışım
Konuyla ilgili acıklamamı yukarıda yaptım sevgili Loreth bu oylarınızı birgün daha lazım bir konuda yine benim için kullanırsınız umarım, yaşayıp göreceğizBenim oyum daYabanelma 'ya. Oy birliği sağladığımıza göre korkmama gerek yoktur bence artık. Yabanelma, bebek rızkıyla geliyormuş, annelik kolay değilmiş ama biz onlar için varmışız, dolayısıyla her türlü bakarmışız, falan filan. Kolay gelsin.
Önünüze bakarak keyifli zamanlar geçireceksiniz derken ne demek istemiş ki? Çok belirsiz tabirler.
Ablamızın hızlı zamanlarından bu hikayeyi iyi okuyunBenim o.
Korunmayı bilmiyor musunuz?
Hayır yani mutsuz evliliğe 2. Çocuk niye.
Bir kaç sene önce 83848383 kere yazdim.
He bir de 10 yıl bana çocuk demeyin diye cirlamalarim var
Sonra,
Aylık iğne+prezervatif ile korunuyorduk.
Cünkü o yüzde 1 beni bulur. Bahtsız bedeviyim.
Regl bitti, ertesi gündü, evde prezervatif yok.
Esim de abartma, zaten iğne vuruluyorsun, o iğne korumuyorsa niye var falan diye aklıma girdi..
Hatta da bir kaç saat sonra misafir gelecek, zorumuza bak
Neyse işte,
Çift korunmadigimiz tek ilişki.
Ilk çocuğa 6 ay, ikinciye 8 ay korunmamama ragmen hamile kalmadım.
Biri beddua etti ama kim bilemem :)
Demek önünüze bakıp eğlenceli zamanlar geçireceksiniz, ne güzel, bizde bundan bahsediyoruz işteEki Görüntüle 2614246
Hakkımda söylediğiniz yalan yanlış dedikodular falımda bile çıktı. Neyse ki takmayacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?