Coronasavar

Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Sorun erkek arkadaşım. Hep böyle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama böylesini ilk defa yaşıyoruz.

Öncelikle söylemek isterim ki kendisi çok iyi bir insandır bana olan sevgisinden şüphem yok asla ama şu an neden böyle oldu hiç bilmiyorum.
Normalde parmakla gösterilen bir çiftiz mesela gözü benden başkasını asla görmez, bana sürekli sürprizler yapar, hediyeler alır. Cinsel hayatımız çok iyidir ben tatmin olmadan o olmaz.

Her şey bundan birkaç ay önce başladı.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda yeni bir düzene geçiş yaptığından sporu ihmal etmiş ve kilo almıştı. Ben onu öyle beğendim sevdim yalan yok. Ama kendi iyiliği için hem fiziksel hem zihinsel sağlığı için spor yapması için teşvik ediyordum.

Ben uzun zamandır yoga yapıyorum. Onun da yapmasını istedim hem o da öğrenirse ileride #coupleyoga pozuyla sosyal medyada düşman çatlatabilirdim. Beraber yogaya gitmeyi teklif ettim ama maddi sorunlardan gidemedik.
Neyse gel zaman git zaman ben yüksek lisans için başka şehire taşındım dolayısıla uzak mesafe ilişkimiz de başlamış oldu. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten.

Çok üzgünüm bana böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdim
Ben gidince o da kendini işlere verdi, işkolik olmaya doğru giderken iyi bir sevgili olarak tekrar yogaya teşvik ettim onu. Ayrı ayrı da olsak yapalım buluştuğumuzda beraber yaparız diye düşündüm.

Neyse kendine bir kurs buldu kayıt oldu. Her hafta kurs zamanı gelince moral bulsun kursu ekmesin diye destekledim.
Çabalarım sonuç bulmuş olacak ki bende kalmaya geldiğinin ertesi sabahı uykusuz işe gitmesine rağmen akşamına yogasına gitti.

Ama ben kendi ellerimle nasıl bir canavar yarattığımın farkına varamamışım!!!1!!

Bir akşam yoga sonrası telefonda konuşuyoruz neler yaptığını, ortamı falan anlatıyor. Ve bana demesin mi x hareketini yaptık ve sınıfta ilk ben yaptım hoca bile şaşırdı herkes tebrik etti diye
Ben o hareketi aylardır çalışıyorum daha yapamıyorum ve o gelmiş bana birkaç kursluk yoga sonrası hareketi yapabildiği ni söylüyor! Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın

Bu sebepten küstüm ona. Sizce kim haklı lütfen beni teselli edin. Ağlıyorum yalnız şu an yorumlarınızı ona göre yapın. Eski konulardan vuracaklar yazmasın.

Korunurken nasıl hamile kal... töbe töbe şaka yapıyorum

Cnm boşan bence. Sana hiç saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…