- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.593
- 598
- 35
Demek önünüze bakıp eğlenceli zamanlar geçireceksiniz, ne güzel, bizde bundan bahsediyoruz işte
Sende bizi gaza getirmeye çalışıyorsun ama yemezler dostumHadi evliler hamilelik challenge yapsınBakalım kim kalacak
Ay ne demiş ne demiş.. Bu kadarını koydun, devamını da koyman lazım, halk bunu bekliyor.Ayy falın devamı daha fena, kesin telefonumu dinlemişler
Ay ne demiş ne demiş.. Bu kadarını koydun, devamını da koyman lazım, halk bunu bekliyor.
Olsun sen bir koy, biz bakalım ona göreDüklü birşey değil çok ilginizi çekeceğini zannetmiyorum
Olsun sen bir koy, biz bakalım ona göre
Gurbetteki yolcu dediği 2. bebe. Biraz daha gecikecekmiş.
Gurbetteki yolcu dediği 2. bebe. Biraz daha gecikecekmiş.
Ayrıca gözün aydın sen de zenginler arasına giriyorsun
Benim o.
Korunmayı bilmiyor musunuz?
Hayır yani mutsuz evliliğe 2. Çocuk niye.
Bir kaç sene önce 83848383 kere yazdim.
He bir de 10 yıl bana çocuk demeyin diye cirlamalarim var
Sonra,
Aylık iğne+prezervatif ile korunuyorduk.
Cünkü o yüzde 1 beni bulur. Bahtsız bedeviyim.
Regl bitti, ertesi gündü, evde prezervatif yok.
Esim de abartma, zaten iğne vuruluyorsun, o iğne korumuyorsa niye var falan diye aklıma girdi..
Hatta da bir kaç saat sonra misafir gelecek, zorumuza bak
Neyse işte,
Çift korunmadigimiz tek ilişki.
Ilk çocuğa 6 ay, ikinciye 8 ay korunmamama ragmen hamile kalmadım.
Biri beddua etti ama kim bilemem :)
Korunurken nasıl hamile kal... töbe töbe şaka yapıyorumKesin Bdv'den birileri beddua etmiştir
Ben de evlenir evlenmez hamile kalıp bir de 2 sene sonra boşananlara çok sayıyordum. Hemen evlenip çocuğu doğuruyorsunuz 25 yaşında bekar anne oluyorsunuz manyak mısınız yaa diye sayıyordum kendi kendime. 26 yaşında bir çocuk annesiyim, boşanır mıyız allah bilir ama sorumlusu benim pis çenem o kesin
Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Sorun erkek arkadaşım. Hep böyle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama böylesini ilk defa yaşıyoruz.
Öncelikle söylemek isterim ki kendisi çok iyi bir insandır bana olan sevgisinden şüphem yok asla ama şu an neden böyle oldu hiç bilmiyorum.
Normalde parmakla gösterilen bir çiftiz mesela gözü benden başkasını asla görmez, bana sürekli sürprizler yapar, hediyeler alır. Cinsel hayatımız çok iyidir ben tatmin olmadan o olmaz.
Her şey bundan birkaç ay önce başladı.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda yeni bir düzene geçiş yaptığından sporu ihmal etmiş ve kilo almıştı. Ben onu öyle beğendim sevdim yalan yok. Ama kendi iyiliği için hem fiziksel hem zihinsel sağlığı için spor yapması için teşvik ediyordum.
Ben uzun zamandır yoga yapıyorum. Onun da yapmasını istedim hem o da öğrenirse ileride #coupleyoga pozuyla sosyal medyada düşman çatlatabilirdim. Beraber yogaya gitmeyi teklif ettim ama maddi sorunlardan gidemedik.
Neyse gel zaman git zaman ben yüksek lisans için başka şehire taşındım dolayısıla uzak mesafe ilişkimiz de başlamış oldu. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten.
Çok üzgünüm bana böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdim
Ben gidince o da kendini işlere verdi, işkolik olmaya doğru giderken iyi bir sevgili olarak tekrar yogaya teşvik ettim onu. Ayrı ayrı da olsak yapalım buluştuğumuzda beraber yaparız diye düşündüm.
Neyse kendine bir kurs buldu kayıt oldu. Her hafta kurs zamanı gelince moral bulsun kursu ekmesin diye destekledim.
Çabalarım sonuç bulmuş olacak ki bende kalmaya geldiğinin ertesi sabahı uykusuz işe gitmesine rağmen akşamına yogasına gitti.
Ama ben kendi ellerimle nasıl bir canavar yarattığımın farkına varamamışım!!!1!!
Bir akşam yoga sonrası telefonda konuşuyoruz neler yaptığını, ortamı falan anlatıyor. Ve bana demesin mi x hareketini yaptık ve sınıfta ilk ben yaptım hoca bile şaşırdı herkes tebrik etti diye
Ben o hareketi aylardır çalışıyorum daha yapamıyorum ve o gelmiş bana birkaç kursluk yoga sonrası hareketi yapabildiği ni söylüyor! Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
Bu sebepten küstüm ona. Sizce kim haklı lütfen beni teselli edin. Ağlıyorum yalnız şu an yorumlarınızı ona göre yapın. Eski konulardan vuracaklar yazmasın.
Yok ben buradan hissettim kınandıgımı.Korunurken nasıl hamile kal... töbe töbe şaka yapıyorum
36 mı?Ben de olursam, 36 yıllık hayatımda bana en işe yarar tavsiyeyi vermiş bilge insan olarak seni zihnime altın harflerle yazacağım. Ama olmazsam yazacağım başka şeyler var.
İşte istediğim ruh buYok ben buradan hissettim kınandıgımı.
Öyle tövbelerle yırtamazsın.
Tebrik ederimm anne oluyorsun
Double koruyo demiştiniz amaYok ben buradan hissettim kınandıgımı.
Öyle tövbelerle yırtamazsın.
Tebrik ederimm anne oluyorsun
Sizin problem çözme anlayışınız hemen boşanmak mı? Ben bu ilişkiye çok emek verdim. Faydalı bir yorum yapmayacaksanız yorum yazmayın lütfenCnm boşan bence. Sana hiç saygısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?