Coronasavar

Evlenmeden sende mi kalıyor?

Cnm bencillik ediyorsun. yerinde olsam onun için sevinirdim.
Ama Yok ben bunu aşamam, unutamam diyorsan bence ilişkiyi zehir etmeden ayrıl.
Böylece O kendine daha iyi bir yogi, sen de kendine daha az yetenekli bir öküz bulursun.

Yazdığımdan bir tek oraya mı takıldınız?!!!1!?
Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok ki. Bir kere sevgilinin senin olmadığın ortmada kızlı erkekli kurslara gidip orasını burasını germesini teşvik ediyorsun. Bu nasl genişlik ben anlamadım.
Hadi diyeceksiniz spor falan, başka spor yok sanki, neyse hadi tamam diyelim.
Sende nasıl kalıyor ya. Evli değilsiniz bir şey değilsiniz, ne işi var sende? Yarın öbür gün sıkıldım dese seni ortada bırakıp gitse ne yapacaksın?
Ben senin iyiliğin için yazıyorum. Erkeğe her istediğini verirsen sıkılır bırakır seni. Kullandırmayın kendinizi.

Bence seni aldatıyor. Aldatmıyorsa bile gözü dışarıda, her an aldatabilir. O hareketi de yeni ortamdaki kızlar için dötünü kasıp yapmış işte, belli değil mi?

Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamam

Ablacım sen daha çift koruma ne onu bilmiyorsun. Lütfen büyümeden sevişmeyin ya! Ondan sonra gelip konu açıyorsunuz burda.

Sizin gibilere laf anlatmam normalde ama dayanamıyorum.
Nerede kiminle kaldığım beni ilgilendirir sadece.
Ayrıca o kurstaki kızların hepsiyle de tanıştım kendimi gösterdim. Hepsini sosyal medyada takip ediyorum hiç aynı anda online bile olmadılar

Ablacım sen daha çift koruma ne onu bilmiyorsun. Lütfen büyümeden sevişmeyin ya! Ondan sonra gelip konu açıyorsunuz burda.
Hata yapmak insana mahsus tamam mı, siz de bilmiyordunuz bir zamanlar. Öğrenmeye çalışıyorum, geçen burada okudum idrak abla bimden alıp üç kat üst üste takıyoruz demişti. Acaba öyle mi diye sormak istedim.

Bekar bir genç kız olabilirim ama bu size beni yargılama hakkını vermez!!!!!

Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamam
Emek verdim derken, tepsi tepsi baklava mı açtın, sırtında taş mı taşıdın, ne yaptın tam olarak?
Sen dua et de özel ders almasın ama bu adam onu da yapar. Ahlaksız. Çok sinirlendim gerçekten. Bazı kadınlar bunu kendilerine neden yapıyor anlamıyoree!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…