- 20 Kasım 2018
- 14.979
- 56.573
- 598
- 35
Evlenmeden sende mi kalıyor?Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Sorun erkek arkadaşım. Hep böyle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama böylesini ilk defa yaşıyoruz.
Öncelikle söylemek isterim ki kendisi çok iyi bir insandır bana olan sevgisinden şüphem yok asla ama şu an neden böyle oldu hiç bilmiyorum.
Normalde parmakla gösterilen bir çiftiz mesela gözü benden başkasını asla görmez, bana sürekli sürprizler yapar, hediyeler alır. Cinsel hayatımız çok iyidir ben tatmin olmadan o olmaz.
Her şey bundan birkaç ay önce başladı.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda yeni bir düzene geçiş yaptığından sporu ihmal etmiş ve kilo almıştı. Ben onu öyle beğendim sevdim yalan yok. Ama kendi iyiliği için hem fiziksel hem zihinsel sağlığı için spor yapması için teşvik ediyordum.
Ben uzun zamandır yoga yapıyorum. Onun da yapmasını istedim hem o da öğrenirse ileride #coupleyoga pozuyla sosyal medyada düşman çatlatabilirdim. Beraber yogaya gitmeyi teklif ettim ama maddi sorunlardan gidemedik.
Neyse gel zaman git zaman ben yüksek lisans için başka şehire taşındım dolayısıla uzak mesafe ilişkimiz de başlamış oldu. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten.
Çok üzgünüm bana böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdim
Ben gidince o da kendini işlere verdi, işkolik olmaya doğru giderken iyi bir sevgili olarak tekrar yogaya teşvik ettim onu. Ayrı ayrı da olsak yapalım buluştuğumuzda beraber yaparız diye düşündüm.
Neyse kendine bir kurs buldu kayıt oldu. Her hafta kurs zamanı gelince moral bulsun kursu ekmesin diye destekledim.
Çabalarım sonuç bulmuş olacak ki bende kalmaya geldiğinin ertesi sabahı uykusuz işe gitmesine rağmen akşamına yogasına gitti.
Ama ben kendi ellerimle nasıl bir canavar yarattığımın farkına varamamışım!!!1!!
Bir akşam yoga sonrası telefonda konuşuyoruz neler yaptığını, ortamı falan anlatıyor. Ve bana demesin mi x hareketini yaptık ve sınıfta ilk ben yaptım hoca bile şaşırdı herkes tebrik etti diye
Ben o hareketi aylardır çalışıyorum daha yapamıyorum ve o gelmiş bana birkaç kursluk yoga sonrası hareketi yapabildiği ni söylüyor! Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
Bu sebepten küstüm ona. Sizce kim haklı lütfen beni teselli edin. Ağlıyorum yalnız şu an yorumlarınızı ona göre yapın. Eski konulardan vuracaklar yazmasın.
Elf yaşıyla ama.36 mı?
Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Sorun erkek arkadaşım. Hep böyle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama böylesini ilk defa yaşıyoruz.
Öncelikle söylemek isterim ki kendisi çok iyi bir insandır bana olan sevgisinden şüphem yok asla ama şu an neden böyle oldu hiç bilmiyorum.
Normalde parmakla gösterilen bir çiftiz mesela gözü benden başkasını asla görmez, bana sürekli sürprizler yapar, hediyeler alır. Cinsel hayatımız çok iyidir ben tatmin olmadan o olmaz.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda yeni bir düzene geçiş yaptığından sporu ihmal etmiş ve kilo almıştı. Ben onu öyle beğendim sevdim yalan yok. Ama kendi iyiliği için hem fiziksel hem zihinsel sağlığı için spor yapması için teşvik ediyordum.
Ben uzun zamandır yoga yapıyorum. Onun da yapmasını istedim hem o da öğrenirse ileride #coupleyoga pozuyla sosyal medyada düşman çatlatabilirdim. Beraber yogaya gitmeyi teklif ettim ama maddi sorunlardan gidemedik.
Neyse gel zaman git zaman ben yüksek lisans için başka şehire taşındım dolayısıla uzak mesafe ilişkimiz de başlamış oldu. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten.
Ben gidince o da kendini işlere verdi, işkolik olmaya doğru giderken iyi bir sevgili olarak tekrar yogaya teşvik ettim onu. Ayrı ayrı da olsak yapalım buluştuğumuzda beraber yaparız diye düşündüm.
Neyse kendine bir kurs buldu kayıt oldu. Her hafta kurs zamanı gelince moral bulsun kursu ekmesin diye destekledim.
Çabalarım sonuç bulmuş olacak ki bende kalmaya geldiğinin ertesi sabahı uykusuz işe gitmesine rağmen akşamına yogasına gitti.
Ama ben kendi ellerimle nasıl bir canavar yarattığımın farkına varamamışım!!!1!!
Bir akşam yoga sonrası telefonda konuşuyoruz neler yaptığını, ortamı falan anlatıyor. Ve bana demesin mi x hareketini yaptık ve sınıfta ilk ben yaptım hoca bile şaşırdı herkes tebrik etti diye
Ben o hareketi aylardır çalışıyorum daha yapamıyorum ve o gelmiş bana birkaç kursluk yoga sonrası hareketi yapabildiği ni söylüyor! Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
Bu sebepten küstüm ona. Sizce kim haklı lütfen beni teselli edin. Ağlıyorum yalnız şu an yorumlarınızı ona göre yapın. Eski konulardan vuracaklar yazmasın.
Yazdığımdan bir tek oraya mı takıldınız?!!!1!?Evlenmeden sende mi kalıyor?
Duble nedir ya,Double koruyo demiştiniz ama
Ama seviyorumCnm bencillik ediyorsun. yerinde olsam onun için sevinirdim.
Ama Yok ben bunu aşamam, unutamam diyorsan bence ilişkiyi zehir etmeden ayrıl.
Böylece O kendine daha iyi bir yogi, sen de kendine daha az yetenekli bir öküz bulursun.
Double koruyo demiştiniz ama
Sizin problem çözme anlayışınız hemen boşanmak mı? Ben bu ilişkiye çok emek verdim. Faydalı bir yorum yapmayacaksanız yorum yazmayın lütfen
Kimin hamile kalacağı belli olduDuble nedir ya,Idrakyollariiltihabi gibi üç kat mı takıyorsunuz ahdhah
Ama seviyorum
Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok ki. Bir kere sevgilinin senin olmadığın ortmada kızlı erkekli kurslara gidip orasını burasını germesini teşvik ediyorsun. Bu nasl genişlik ben anlamadım.Yazdığımdan bir tek oraya mı takıldınız?!!!1!?
Ben hiç hamile kalmadım, en çok bana soracaksınız. Saksı değilim ben!Hocam benim 3 çocuğum var, sence korunma ile ilgili kime ne söyleyebilirim?
Bence seni aldatıyor. Aldatmıyorsa bile gözü dışarıda, her an aldatabilir. O hareketi de yeni ortamdaki kızlar için dötünü kasıp yapmış işte, belli değil mi?Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Ben kınamadım tövbe kınamadım.Kimin hamile kalacağı belli oldu
Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamamIşte sevgi her zaman yetmiyor demekki.
Bencilliğini aşacak kadar sevememişsin ki adam senden iyi diye kıskanmışsın.
Gerçekten kalbinin bu kadar kotu olduğuna inanamıyorum
Erkek arkadaşın senden daha iyisini hak ediyor.
Ablacım sen daha çift koruma ne onu bilmiyorsun. Lütfen büyümeden sevişmeyin ya! Ondan sonra gelip konu açıyorsunuz burda.Ben kınamadım tövbe kınamadım.
Sadece nasıl oluyor diye bilgi alma amaçlı sordum bekar bir kız olarak. Bu konuları evli arkadaşlarımızla da konuşamayacaksak kiminle konuşacağız?Hemen yargılamayın lütfen.
Bu yaştan sonra zaten kim alır ki seni? Sevgilisi olmuş kızı hele ben asla oğluma almam.Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamam
Sizin gibilere laf anlatmam normalde ama dayanamıyorum.Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok ki. Bir kere sevgilinin senin olmadığın ortmada kızlı erkekli kurslara gidip orasını burasını germesini teşvik ediyorsun. Bu nasl genişlik ben anlamadım.
Hadi diyeceksiniz spor falan, başka spor yok sanki, neyse hadi tamam diyelim.
Sende nasıl kalıyor ya. Evli değilsiniz bir şey değilsiniz, ne işi var sende? Yarın öbür gün sıkıldım dese seni ortada bırakıp gitse ne yapacaksın?
Ben senin iyiliğin için yazıyorum. Erkeğe her istediğini verirsen sıkılır bırakır seni. Kullandırmayın kendinizi.
Hata yapmak insana mahsus tamam mı, siz de bilmiyordunuz bir zamanlar. Öğrenmeye çalışıyorum, geçen burada okudum idrak abla bimden alıp üç kat üst üste takıyoruz demişti. Acaba öyle mi diye sormak istedim.Ablacım sen daha çift koruma ne onu bilmiyorsun. Lütfen büyümeden sevişmeyin ya! Ondan sonra gelip konu açıyorsunuz burda.
Emek verdim derken, tepsi tepsi baklava mı açtın, sırtında taş mı taşıdın, ne yaptın tam olarak?Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?