Şu adamları niçin spor salonlarına kurslara yolluyorsunuz anlamıyorum.Arkadaşlar çok kötüyüm şu an lütfen beni teselli edin
Sorun erkek arkadaşım. Hep böyle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama böylesini ilk defa yaşıyoruz.
Öncelikle söylemek isterim ki kendisi çok iyi bir insandır bana olan sevgisinden şüphem yok asla ama şu an neden böyle oldu hiç bilmiyorum.
Normalde parmakla gösterilen bir çiftiz mesela gözü benden başkasını asla görmez, bana sürekli sürprizler yapar, hediyeler alır. Cinsel hayatımız çok iyidir ben tatmin olmadan o olmaz.
Her şey bundan birkaç ay önce başladı.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda yeni bir düzene geçiş yaptığından sporu ihmal etmiş ve kilo almıştı. Ben onu öyle beğendim sevdim yalan yok. Ama kendi iyiliği için hem fiziksel hem zihinsel sağlığı için spor yapması için teşvik ediyordum.
Ben uzun zamandır yoga yapıyorum. Onun da yapmasını istedim hem o da öğrenirse ileride #coupleyoga pozuyla sosyal medyada düşman çatlatabilirdim. Beraber yogaya gitmeyi teklif ettim ama maddi sorunlardan gidemedik.
Neyse gel zaman git zaman ben yüksek lisans için başka şehire taşındım dolayısıla uzak mesafe ilişkimiz de başlamış oldu. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten.
Çok üzgünüm bana böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdim
Ben gidince o da kendini işlere verdi, işkolik olmaya doğru giderken iyi bir sevgili olarak tekrar yogaya teşvik ettim onu. Ayrı ayrı da olsak yapalım buluştuğumuzda beraber yaparız diye düşündüm.
Neyse kendine bir kurs buldu kayıt oldu. Her hafta kurs zamanı gelince moral bulsun kursu ekmesin diye destekledim.
Çabalarım sonuç bulmuş olacak ki bende kalmaya geldiğinin ertesi sabahı uykusuz işe gitmesine rağmen akşamına yogasına gitti.
Ama ben kendi ellerimle nasıl bir canavar yarattığımın farkına varamamışım!!!1!!
Bir akşam yoga sonrası telefonda konuşuyoruz neler yaptığını, ortamı falan anlatıyor. Ve bana demesin mi x hareketini yaptık ve sınıfta ilk ben yaptım hoca bile şaşırdı herkes tebrik etti diye
Ben o hareketi aylardır çalışıyorum daha yapamıyorum ve o gelmiş bana birkaç kursluk yoga sonrası hareketi yapabildiği ni söylüyor! Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
Bu sebepten küstüm ona. Sizce kim haklı lütfen beni teselli edin. Ağlıyorum yalnız şu an yorumlarınızı ona göre yapın. Eski konulardan vuracaklar yazmasın.
Ben bunu hiç düşünmemiştimBence seni aldatıyor. Aldatmıyorsa bile gözü dışarıda, her an aldatabilir. O hareketi de yeni ortamdaki kızlar için dötünü kasıp yapmış işte, belli değil mi?
Annen baban da kızımız okuyor diye her istediğini yapıyordur kesin. Yazık!Hata yapmak insana mahsus tamam mı, siz de bilmiyordunuz bir zamanlar. Öğrenmeye çalışıyorum, geçen burada okudum idrak abla bimden alıp üç kat üst üste takıyoruz demişti. Acaba öyle mi diye sormak istedim.
Bekar bir genç kız olabilirim ama bu size beni yargılama hakkını vermez!!!!!
Akşam videolu çalışacaklarmış. Bende mi dahil olsam konuşmayaEmek verdim derken, tepsi tepsi baklava mı açtın, sırtında taş mı taşıdın, ne yaptın tam olarak?
Sen dua et de özel ders almasın ama bu adam onu da yapar. Ahlaksız. Çok sinirlendim gerçekten. Bazı kadınlar bunu kendilerine neden yapıyor anlamıyoree!
Ya tabi ki aldatmayan erkek yok, benim kocam da aldatıyor ama bir sor nasıl aldatıyor. Tüm beyefendiliğiyle, fedakarlığıyla, beni gerçekten çok severek, düşünerek ve emek vererek aldatıyor. Seninkinde bunlar var mı? Yok. Kurtar kendini, arkana bakmadan kaç. Zaten arkana bakarak kaçmaya kalkarsan düşersin. Bunu da biz söylemeyelim.Ben bunu hiç düşünmemiştimöyle bir şey olabilir mi gerçekten?
Ama aldatmayan erkek yok nasıl olsa görmedim diyeyim devam edeyim ben
Sizinle poliniğe girmeyeceğim.Öyle işine gelmeyen mesajlara beğenmedim atarsın tabi. Buraya yazıyorsan her türlü eleştiriye de açık olacaksın!
Ama siz evlenmişsiniz rahat rahat konuşuyorsunuz. Bende evlenmek istiyorum ondan sonra ne halt yerse yesin beni bağlamaz. Nedir bu evli kadınlardaki yüksekten bakma anlamıyorum. Bir tek evli olunca mı çile çekebiliyorsunuz. Bende çekicem.Ya tabi ki aldatmayan erkek yok, benim kocam da aldatıyor ama bir sor nasıl aldatıyor. Tüm beyefendiliğiyle, fedakarlığıyla, beni gerçekten çok severek, düşünerek ve emek vererek aldatıyor. Seninkinde bunlar var mı? Yok. Kurtar kendini, arkana bakmadan kaç. Zaten arkana bakarak kaçmaya kalkarsan düşersin. Bunu da biz söylemeyelim.
Adam sende kalmış, senin evlenmekten başka çaren yok zaten.Ama siz evlenmişsiniz rahat rahat konuşuyorsunuz. Bende evlenmek istiyorum ondan sonra ne halt yerse yesin beni bağlamaz. Nedir bu evli kadınlardaki yüksekten bakma anlamıyorum. Bir tek evli olunca mı çile çekebiliyorsunuz. Bende çekicem.
Ay gerçekten şu konu yüzünden banlanmak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum.Öyle işine gelmeyen mesajlara beğenmedim atarsın tabi. Buraya yazıyorsan her türlü eleştiriye de açık olacaksın!
Yavrucuğum, evladım, seni alırlar mı o konuşmaya? Bir sor bakalım, ne diyor. Telefon çekmiyor diyecek, bağlantı kötü diyecek, bana güvenmiyor musun diyecek... Ohoo, gerçekten aklını başına alırsın umarım.Akşam videolu çalışacaklarmış. Bende mi dahil olsam konuşmaya
Bakalım adam onunla evlenecek mi?Adam sende kalmış, senin evlenmekten başka çaren yok zaten.
Bil bakalım başka kim 6 buçukta uyudu ve bir iki saat sonra evladı sebebiyle uyandı? Uyuyamadım la. Uzun zamandır da bu kadar uykusuzluk çekmemiştim. Şimdi ayılmak için üstün bir çaba sarf ediyorum ve sıpam bıcır bıcır konuşuyor hiç susmadan, :/
Günaydın ahali :)
Uyku tutmayınca forumun tozlu sayfalarını karıştırdım ve vay anam serhat neler dönmüş tepkisiyle yakın zamanda patlamış olaylara şahit oldum. Dünyadan haberimiz yok :) olaylara garışmayın diyor ve ayılmaya gidiyorum.
Sırrın neBen hiç hamile kalmadım, en çok bana soracaksınız. Saksı değilim ben!
İnşallah evlenir ortada kalmaz.Bakalım adam onunla evlenecek mi?
Seven insan kıskanır hanfendi. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz. Çok emek verdim diyorum. Ailesiyle de tanıştım. Her şeye sıfırdan başlayamam
Arada kendi bdvmizi yapmak iyi oluyor, sinir stres olmadan yazmış oluyoruz.Güldük eğlendik bugünlük bdvcilik yeter cıs olmayalım
Haklısın ablacım.O zaman arkadaslardan biri yazmis, cirkinlesmek istemedim ama kendinize gelmeniz lazim.
Kiskanan insan sevgilisini kadinli erkekli yoga kursuna mi gönderir? Hı?
Sebüşmüyom.Sırrın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?