- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Bi sn yaa şu an.. olamazşu an dank etti kızlar çok çok özür dilerim Lyanna Mormont cilek.yagmuru AbsolutPromise @Vander biz burda böyle fütursuzca 1052 sayfadır düklü müklü muhabbetler yapıp gülüp eğleniyor şakalaşıyoruz. Bizlerin hevesini alacak ekipmanımız var peki ya sizler? Sizi hiç düşünmedik, bu kızcağızlar bunca konuşmanın üstüne ne yapacak? Ne olur affedin
Yokluktan dilimize vurdu bizimBi sn yaa şu an.. olamazşu an dank etti kızlar çok çok özür dilerim Lyanna Mormont cilek.yagmuru AbsolutPromise @Vander biz burda böyle fütursuzca 1052 sayfadır düklü müklü muhabbetler yapıp gülüp eğleniyor şakalaşıyoruz. Bizlerin hevesini alacak ekipmanımız var peki ya sizler? Sizi hiç düşünmedik, bu kızcağızlar bunca konuşmanın üstüne ne yapacak? Ne olur affedin
Do it yourself ediyorEvde... yapıyor...derken.?
Ekipmanı. Evde yapıyor.Evde... yapıyor...derken.?
1000 sayfadır bir ağlarken videomu koymadığım kaldı, şimdi fark etmiş hanımefendi. İşte tok açın halinden anlamıyor kardeşim.Yokluktan dilimize vurdu bizim
Daha yeni mi aklınıza geldik
Öyle oluyosa biz niye evlendik ulan?Ekipmanı. Evde yapıyor.
Evde... yapıyor...derken.?
Biri gitti biri kaldı.Ben an itibariyle uyuttum
Kocanı sevip bir ömür beraber yaşamak için?Öyle oluyosa biz niye evlendik ulan?
Biri gitti biri kaldı.
40 dakikadır masal oluyorum, dilimle tuhaf oluşumlar başladı.
Tam da o anlardan birinde ‘lan neden okurken sesli kaydetmiyorum ki hepsini’ diye bir aydınlanma yaşadım ve birkaç gün kayıt alacağım, sonra bebeler yatağa ben kk ya
Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..Diy videoları izleyerek kendim yapmaya başladım, daha acemiyim ama kendimi geliştireceğime inanıyorum.
Lyanna'ya da dedim "evde kendin yap, dışarıda içine ne koydukları belli değil" dedim, ama "dışarıdakinin tadı başka" dedi.
Kocanı sevip bir ömür beraber yaşamak için?
No no.İşe yarayacaksa ne ala, ben öyle birşey yapsam telefonun kayıt yapan yerlerini parça parça alırım ertesi günü elime
Ben yapmıyorum, karantina bitene kadar idare edeceğim ben. Evde uğraşamam.Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..
Senin bebeler kaç yaşındaydı ya?Biri gitti biri kaldı.
40 dakikadır masal oluyorum, dilimle tuhaf oluşumlar başladı.
Tam da o anlardan birinde ‘lan neden okurken sesli kaydetmiyorum ki hepsini’ diye bir aydınlanma yaşadım ve birkaç gün kayıt alacağım, sonra bebeler yatağa ben kk ya
No no.
Ben okuyormuş gibi yapacağımzaten yatağa sırtım dönük oturuyorum, tlf dan okuyorum.
Evdeki tüm masal kitapları bu sürede bitiyor malum aamsjsksksk şuan kendimi aşıyı bulmuş kadar zeki hissediyorum
Biz aslındaDemek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..
Nasıl idare edeceksin sevgili Lyanna?Ben yapmıyorum, karantina bitene kadar idare edeceğim ben. Evde uğraşamam.
cilek.yagmuru illa kendim evde yapacağım dedi.
3 buçuk 2 buçuk.Senin bebeler kaç yaşındaydı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?