Coronasavar

Ben hiçbir şeyi okumuyorum o yüzden, hızı hızlı geçiyorum sayfaları. Arada ekmek, krep tariflerine bakıyorum sadece

Yokluktan dilimize vurdu bizim
Daha yeni mi aklınıza geldik
Evde... yapıyor...derken.?
Do it yourself ediyor cilek.yagmuru

Evde... yapıyor...derken.?

Diy videoları izleyerek kendim yapmaya başladım, daha acemiyim ama kendimi geliştireceğime inanıyorum.
Lyanna'ya da dedim "evde kendin yap, dışarıda içine ne koydukları belli değil" dedim, ama "dışarıdakinin tadı başka" dedi.

Ben an itibariyle uyuttum
Biri gitti biri kaldı.
40 dakikadır masal oluyorum, dilimle tuhaf oluşumlar başladı.
Tam da o anlardan birinde ‘lan neden okurken sesli kaydetmiyorum ki hepsini’ diye bir aydınlanma yaşadım ve birkaç gün kayıt alacağım, sonra bebeler yatağa ben kk ya

İşe yarayacaksa ne ala, ben öyle birşey yapsam telefonun kayıt yapan yerlerini parça parça alırım ertesi günü elime

Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..

İşe yarayacaksa ne ala, ben öyle birşey yapsam telefonun kayıt yapan yerlerini parça parça alırım ertesi günü elime
No no.
Ben okuyormuş gibi yapacağımzaten yatağa sırtım dönük oturuyorum, tlf dan okuyorum.
Evdeki tüm masal kitapları bu sürede bitiyor malum aamsjsksksk şuan kendimi aşıyı bulmuş kadar zeki hissediyorum

Senin bebeler kaç yaşındaydı ya?

Kıyamam kadının beyni ambale olmuş masal okuya okuya, o şevkle neler geldi aklına

Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..
Biz aslında KudrAlobar ile kişiye özel dük yapacaktık. İstenilen siparişe göre kalıp çıkartıp, isterlerse partnerin dükü şeklinde. Ama yatırımcı bulamadık.
Bu ülkede bilime, teknolojiye destek yok!!1!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…