Onun yapılmışı yok mu?Biz aslında @KudrAlobar ile kişiye özel dük yapacaktık. İstenilen siparişe göre kalıp çıkartıp, isterlerse partnerin dükü şeklinde. Ama yatırımcı bulamadık.
Bu ülkede bilime, teknolojiye destek yok!!1!!
Öyle oluyosa biz niye evlendik ulan?
Aa sen de çılgınsın3 buçuk 2 buçuk.
Çok şükür orada kaldı sıralama
Biz işte kişiselleştirilmişini yapacaktık. Kişiye özel kalıp, doku, renk vsOnun yapılmışı yok mu?1800lerden beri var diye biliyorum
Temelde hepimiz erkeklerle dük için evleniyoruz. Öyle olmasaydı kadınlarla evlenirdik dimi?Sen adam ile sadece dükü içinmi evlendin?
Demek ki esin o mantarli videoyu gayet dogru anlamis
Biri gitti biri kaldı.
40 dakikadır masal oluyorum, dilimle tuhaf oluşumlar başladı.
Tam da o anlardan birinde ‘lan neden okurken sesli kaydetmiyorum ki hepsini’ diye bir aydınlanma yaşadım ve birkaç gün kayıt alacağım, sonra bebeler yatağa ben kk ya
Aa sen de çılgınsınkorunurken nas...
Temelde hepimiz erkeklerle dük için evleniyoruz. Öyle olmasaydı kadınlarla evlenirdik dimi?
İki gün önce adamları düke indirgeyelim diye yazıyordum ama yo dostum yoo bu kadar da basitleştiremem onlarıTemelde hepimiz erkeklerle dük için evleniyoruz. Öyle olmasaydı kadınlarla evlenirdik dimi?
Ablacım sen niye ciddiye geçtin yineAma sadece dük içinde evlenmiyoruz. Öyle olsa, bosanmazdim
Ama sadece dük içinde evlenmiyoruz. Öyle olsa, bosanmazdim
Açlığa dayanıklı bir insanım neyse ki.Nasıl idare edeceksin sevgili Lyanna?
Aynı odada yatıyorlar sanırım, eğer öyleyse masalları büyüğe öğret, o anlatsın kardeşine. =))3 buçuk 2 buçuk.
Çok şükür orada kaldı sıralama
Ben izlemedim.Idiocracy filmini izlediniz mi?
Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..
Çok sert olur oMaya beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Şimdi 3 boyutlu çizim programı ile modelleme yapıp, onun silikon kalıbını çıkarttırabilirsem yapı marketlerden çimento stoklamayı düşünüyorum
Benim düklülerim çok şahsına münhasır olduğundan, bir ninni, masal vs okuma eyleminde koro şeklinde eşlik ediyorlar, iş zıvanadan çıkıyorAynı odada yatıyorlar sanırım, eğer öyleyse masalları büyüğe öğret, o anlatsın kardeşine. =))
Büyük kızımın (4 yaş) bir kitap, bir masal, bir ninni hakkı var. Hala uykusu yoksa, uyku arkadaşlarına kendi bir şeyler anlatmaya başlıyor, o sırada sızıyor, öyle alıştırdık. Küçük henüz bayağı küçük olduğu için memede sızıyor, bilmiyorum aynı taktik onda işe yarayacak mı... Bir de büyüğün ışıklı dönencesi var, gökyüzüne yıldız filan yansıtan. Onu izlerken de güzel dalıyor. Yani 40 dakika masal okusam, tırlatırım, iyi sabır varmış sende. =) Akıl verme amaçlı yazmadım aslında, ben böyle çözdüm ama her çocuk da aynı değil, biliyorum.
Ohasjsjjddj çimento iyi fikir tabi.Maya beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Şimdi 3 boyutlu çizim programı ile modelleme yapıp, onun silikon kalıbını çıkarttırabilirsem yapı marketlerden çimento stoklamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?