Coronasavar

Temelde hepimiz erkeklerle dük için evleniyoruz. Öyle olmasaydı kadınlarla evlenirdik dimi?
İki gün önce adamları düke indirgeyelim diye yazıyordum ama yo dostum yoo bu kadar da basitleştiremem onları
Kol kasları falan da önemli soğuk gecelerde sarılmak için

3 buçuk 2 buçuk.
Çok şükür orada kaldı sıralama
Aynı odada yatıyorlar sanırım, eğer öyleyse masalları büyüğe öğret, o anlatsın kardeşine. =))
Büyük kızımın (4 yaş) bir kitap, bir masal, bir ninni hakkı var. Hala uykusu yoksa, uyku arkadaşlarına kendi bir şeyler anlatmaya başlıyor, o sırada sızıyor, öyle alıştırdık. Küçük henüz bayağı küçük olduğu için memede sızıyor, bilmiyorum aynı taktik onda işe yarayacak mı... Bir de büyüğün ışıklı dönencesi var, gökyüzüne yıldız filan yansıtan. Onu izlerken de güzel dalıyor. Yani 40 dakika masal okusam, tırlatırım, iyi sabır varmış sende. =) Akıl verme amaçlı yazmadım aslında, ben böyle çözdüm ama her çocuk da aynı değil, biliyorum.

Demek sizdiniz... maya raflarını boşaltanlar.. tabi kabarması lazım..

Maya beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Şimdi 3 boyutlu çizim programı ile modelleme yapıp, onun silikon kalıbını çıkarttırabilirsem yapı marketlerden çimento stoklamayı düşünüyorum

Benim düklülerim çok şahsına münhasır olduğundan, bir ninni, masal vs okuma eyleminde koro şeklinde eşlik ediyorlar, iş zıvanadan çıkıyor
Evet yatakları kafa kafaya, el kol cimcikleme, ayağıyla öbürünün kafasını tepikleme gibi eylemler de söz konusu.
Umarım bir gün o günleri ben de görürüm.
1 saat önce ninni istediler, avaz avaz yatakta zıplayarak ninni söyleyince, babaya kovdum küçüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…