- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
Çoluk çocuklan muhattap olma kuzuRuyamda exime "23 nisanin kutlu olsun" diye mesaj attim, hayirdir insallah.
Uyanıp kontrol ettim gerçekten bişi yazmadım değil mi diyeÇoluk çocuklan muhattap olma kuzu
Son ilişkin 15 yaşındaykendi galibaRuyamda exime "23 nisanin kutlu olsun" diye mesaj attim, hayirdir insallah.
Son ilişkin 15 yaşındaykendi galiba
Bayram bahanesiyle yazanlar gibi olmuşBelirli gün ve haftaları atlamadan kutlamak lazım diye düşündüyse bilinçaltım
Hayır bir de bu "off iyi ki bitmiş" dediğim adam yani
Sabah panikle uyandım "gerçekten yazmamışımdır inşallah" diyeBayram bahanesiyle yazanlar gibi olmuş
Eximin biri bahaneleri tüketmiş olacak ki bir gün "sen kedini kısırlaştırmış mıydın??" diye mesaj atmıştı
Sana mı lazım demedin mi?Bayram bahanesiyle yazanlar gibi olmuş
Eximin biri bahaneleri tüketmiş olacak ki bir gün "sen kedini kısırlaştırmış mıydın??" diye mesaj atmıştı
İyiyiz bebem sen nassın.Nassınızzzzz
Ahaha cevap vermemiştim. Ama aklıma gelse öyle bir şey demek isterdimSana mı lazım demedin mi?
He gülümBana bakınn
Yalnız rüyamda bile öyle durduk yere mesaj yazmıyorum, yine bir sebep var yaniAhaha cevap vermemiştim. Ama aklıma gelse öyle bir şey demek isterdim
Gunluk depresyona girdim yaHe gülüm
Benim bebeler var, hemi de 2 deneAha bakın çökkünüm evli değilim işte bakınız evli olmamak ben de neden mutsuzum diyordum
He sevabına bana bir irkik bulun
Hdjdjsd vallaha bunu bilim diyor sen onu düşün hem fakirim hem kocasız hem de kadınım bunları risk faktörüymüş dkdkBenim bebeler var, hemi de 2 dene
Ama hanginiz bu durumda dezavantajlı bilemedim.
Ohoo bana bir şey olmaz deseneHdjdjsd vallaha bunu bilim diyor sen onu düşün hem fakirim hem kocasız hem de kadınım bunları risk faktörüymüş dkdk
ya koca değil de erkek djdjdk
Kısırdöngü olmuş sende.Ohoo bana bir şey olmaz desene
Ama benim göçüşüm bunlardan olacak, biliM ne diyor buna?
Bayram bahanesiyle yazanlar gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?