Ohhh sefam olsun
Benim de kendisinden hoşlandığımı bilen ama beni arkadaş olarak gören bey bir gün "selam, müsait olduğunda buluşabilir miyiz, bir şey konuşmak istiyorum" demişti, "kesin işi düştü" dedim ama meraktan görüştüm yine de. Aynen öyleymiş, işi varmış benimle ahdhaBenim yıllar önce ayrıldığım ex de "merhaba. Çizim yapıyor musun? Bizim bir proje var da, ona bir taslak çalışması yapabilir miyiz" diye mesaj atmıştı.
İşin içinde para olunca cevap vereceğimi sandı sanırım. Ahlaksız teklifin böylesi...
Ruyamda exime "23 nisanin kutlu olsun" diye mesaj attim, hayirdir insallah.
Benim de kendisinden hoşlandığımı bilen ama beni arkadaş olarak gören bey bir gün "selam, müsait olduğunda buluşabilir miyiz, bir şey konuşmak istiyorum" demişti, "kesin işi düştü" dedim ama meraktan görüştüm yine de. Aynen öyleymiş, işi varmış benimle ahdhaYardım istedi, kibarca geri çevirdim, daha o zamandan beri selam bile vermiyor
Oo birileri Ropertoların kıyısından dönüyor. Nikah var gülüsü hadi hayırlısı, yıldırım nikahı.
Bi bebe ardından.
Selam güzeller, big dük klan külubu üyeleri, nörüyonuz?
Gelenekzel gri eşortmen altıyla, bugünü yine evimde geçiyorum.
Gözlüğü yavaştan çıkardım, bulanık görmem bugün daha az:
Eki Görüntüle 2614755
Ahahfa ay ne nikahı, Allah yazdıysa bozsun. Gitsin benden uzakta napacaksa yapsınOo birileri Ropertoların kıyısından dönüyor. Nikah var gülüsü hadi hayırlısı, yıldırım nikahı.
Bi bebe ardından.
Selam güzeller, big dük klan külubu üyeleri, nörüyonuz?
Gelenekzel gri eşortmen altıyla, bugünü yine evimde geçiyorum.
Gözlüğü yavaştan çıkardım, bulanık görmem bugün daha az:
Eki Görüntüle 2614755
Ayyy ne fena ya... Şrfsz.
Ben olsam kesin "aha o da bana boş değil" diye gidip totomu avuçlayarak dönerdim
Ben bekliyordum öyle bir şey, o yüzden hazırlıksız yakalanmadım.
Vallahi seni döverler ben diyeyim. Adam kalkmış poğaça yapmış, yamuk yumuk diyorsunSiz bana naptinizzzz
Mayalı hamur yoğurdum, esim dedi poğaça yaparım.
Neyse şekilleri verdi, yumurtaları sürmek için bir dondum tepsiye. Adam sen bana ne demek istiyorsun diye kovaladım.
Beyimin yamuk yumuk pogacalari ve sosyal mesajını paylaşayım dedim
Corek otsuz halini paylaşmaktan utandım
Eki Görüntüle 2614766
Neymiş o sebepYalnız rüyamda bile öyle durduk yere mesaj yazmıyorum, yine bir sebep var yani
Olum benim gayet düzenli bir hayatım vardı
Adam poğaça yapmış kendi yoğurmasa da yaranamıyor. Kocişciler neredesinizSiz bana naptinizzzz
Mayalı hamur yoğurdum, esim dedi poğaça yaparım.
Neyse şekilleri verdi, yumurtaları sürmek için bir dondum tepsiye. Adam sen bana ne demek istiyorsun diye kovaladım.
Beyimin yamuk yumuk pogacalari ve sosyal mesajını paylaşayım dedim
Corek otsuz halini paylaşmaktan utandım
Eki Görüntüle 2614766
Panduflarını görünce ateş bastı beni
Tüylü topuklu terlik yok mu? Onları giy asdf
Ahahfa ay ne nikahı, Allah yazdıysa bozsun. Gitsin benden uzakta napacaksa yapsın
Her güne yeni eşortman terlik kombinasyonu yapıyorsn, gözümden kaçmadı.
Ben bekliyordum öyle bir şey, o yüzden hazırlıksız yakalanmadım.
İşte 23 nisan. Yani durduk yere rüyamda gördüm falan demiyorum, 23 nisanını da kutlamayak mı ahhahaNeymiş o sebep
Olum benim gayet düzenli bir hayatım vardıgöze geldim hep
Adam poğaça yapmış kendi yoğurmasa da yaranamıyor. Kocişciler neredesiniz
Ben annemle maydonoz, fesleğen falan ektimpazar günü aktivitesi diye kandırdım kendimi sanki her günümüz pazar değilmişcesine
Leoparlı taytını unutmadım, unutamam.Takım yaptım olm üstüm de gri. Bi de ayaklarım üşüdü.
Kaçsa şaşarım. Uçana kaçana affetmiyorsun.
İşte 23 nisan. Yani durduk yere rüyamda gördüm falan demiyorum, 23 nisanını da kutlamayak mı ahhaha
İşte bende düzen yoktu. Düzensiz bir düzenim vardı.
Gerni sen de farklı şehirlerdesin, oradan accuk bir teselli buluyorum
Leoparlı taytını unutmadım, unutamam.
Ben annemle maydonoz, fesleğen falan ektimpazar günü aktivitesi diye kandırdım kendimi sanki her günümüz pazar değilmişcesine
Hepsine ayrı ayrı emoji bırakmak isterdim
Ayrılsak da beraberiz bizİşte bende düzen yoktu. Düzensiz bir düzenim vardı.
Gerni sen de farklı şehirlerdesin, oradan accuk bir teselli buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?