Coronasavar

Aa biz de paketli ekmek alıyoruz, zengin mi olunuyormuş öyle ?
Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.

Kendi hidroelektrik santrali olmasa günde 3 posta nasıl çamaşır makinası çalıştırsın? Satır aralarını okuyun, büyük resmi görün.

Sonradan görmeyim.

Antep fıstıklı beyaz çikolata da yiyor

Santralleri bilemem ama 3 çocuktan sonra hala o kadar genç ve güzel olmasını, senede 30 defa estetik yaptırmasına borçlu değilse, ee bu da para ve zenginlik demek, ben de bir şey bilmiyorum. Dur etiketleyeyim de dedikodu gibi olmasın: 3nity

İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.

Ben göremedim, anlayamadım
Nasıl anlayamam kendimi hiç affetmeyeceğim... Bana büyük resmi gösterdiğin için teşekkür ederim

İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.
Hayır şu durumda ben daha mütevazi olmuyor muyum?
Paketli ekmek almıyor kendim yapiyorum.
Hiç tripleks evimden bahsettim mi burada?

Geldim geldim
Emzirme bitsin, dizlerime inen memelerime lazım gerçekten estetik

Korkuyorum biraz daha yorum okursam anaçlaşacağım diye
Ay Allah korusun lütfen öyle bir şey olmasın.

Bugün niyeyse hepsinde analık ev kadınlığı domestiklik tarafı uyanmış Elleşmen guzum, geceler bizim

Birkaç saat bakmamak lazım başlığa, üzerimde mutfak önlüğü belirecek diye korkuyorum

Saat kaç da yaptıgınız guzel yemekleri yiyeceksıniz
Altı buçuk, yedi gibi yiyoruz ama sorunu üstüme alınsam mı bilemedim. İslim kebabı pişiren insanlar var malum, bizimkine güzel denir mi bilmiyorum.
O değil de cidden mayayla pizza hamuru yapan varsa üstüme tarif atsın pls.
Ben köpeemi yıkamaya gidiyorum. Döndüğümde tarif bulamazsam pis olay çıkarırım.
Öptüm kib byyyyy
Şunun hamurunu yapıyorum, güzel oluyor. Tam buğday unuyla da yaptım, sert olur diye düşünmüştüm ama o da güzel oldu.

Ben de işe dönüyorum, çocukları yine koltuk minderlerinden inşa ettiğim mikemmel mağaraya kilitledim. Azıcık çalışayım. Akşam görüşürüz.

Öyle bi kahin ki uyumayacağım deyip uyuyakaldı.
Öyle bi kahin ki klavyesi çalışmıyor şoan ve pillerini değiştirdi, usbsini söktü başka girişe taktı olmadı sonunda çocuğunun psicik alem küresine (tabletine) çöktü.
Bu kahin, evinizin uslu kahini. Koşup gelmeyin corona var, kısır yapmam kuru çay veririm ayıblarsınız : p

Pcden yazamıyorum oto klavye düzeltiyor inş dük yerine önerilenlerde gara yılanlı kelimeler çıkmaz, geçmişimden kurtulamıyom

Şimdi ben ismi lazım değil birinin konusunda,
Şunu paylaşsam,

Ban yer miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…