- 20 Kasım 2018
- 15.014
- 56.677
- 598
- 35
Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.Aa biz de paketli ekmek alıyoruz, zengin mi olunuyormuş öyle ?
Ya ben pizza hamuruna koyuyorum, yoksa biz de ekmek yapmıyoruz, paketli alıyoruz. Poğaça mayasıyla olur mu deneyeceğim pizza hamurunu ama şimdilik kabartma tozuyla yapmaya başladım.
Yeterince zengin olsaydın şunları bilmezdin arkadaşım, yeme bizi. Ne işin olur mayaydı, marketti filan. Bak Bihter Ziyagil'e... (zengin bir onu tanıyorum) Hiç ağzından maya lafı duydun mu? Bırak hizmetçilerin, şoförün, uşağın ilgilensin.
Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.
Kendi hidroelektrik santrali olmasa günde 3 posta nasıl çamaşır makinası çalıştırsın? Satır aralarını okuyun, büyük resmi görün.
Gitme beni annelerlen yalnız bırakmaBen köpeğimi yıkamaya gidiyorum, domestik muhabbetlerinizle sizi baş başa bırakıyorum
İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.Antep fıstıklı beyaz çikolata da yiyor
Korkma kuzum hemen gelirim. Sen sık dişini, gerekirse domestik kokulu mesajları okuma. Hemen geleceğim ben dayan absolut, dayan sevişken yürekli zayıf kadın, dayan.Gitme beni annelerlen yalnız bırakma
Santralleri bilemem ama 3 çocuktan sonra hala o kadar genç ve güzel olmasını, senede 30 defa estetik yaptırmasına borçlu değilse, ee bu da para ve zenginlik demek, ben de bir şey bilmiyorum.Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.
Kendi hidroelektrik santrali olmasa günde 3 posta nasıl çamaşır makinası çalıştırsın? Satır aralarını okuyun, büyük resmi görün.
Absolut sana şimdi bugün bebelerimle yaptığım etkinlikleri ve küçüğün söylemeye başladığı yeni kelimeleri anlatacağım, tam 3 saat. Bir yere kaybolma lütfen.Gitme beni annelerlen yalnız bırakma
İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.
Hayır şu durumda ben daha mütevazi olmuyor muyum?İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.
Korkuyorum biraz daha yorum okursam anaçlaşacağım diyeKorkma kuzum hemen gelirim. Sen sık dişini, gerekirse domestik kokulu mesajları okuma. Hemen geleceğim ben dayan absolut, dayan sevişken yürekli zayıf kadın, dayan.
Santralleri bilemem ama 3 çocuktan sonra hala o kadar genç ve güzel olmasını, senede 30 defa estetik yaptırmasına borçlu değilse, ee bu da para ve zenginlik demek, ben de bir şey bilmiyorum.Dur etiketleyeyim de dedikodu gibi olmasın: 3nity
https://giphy.com/xThtaborkgqU0P0vGEAbsolut sana şimdi bugün bebelerimle yaptığım etkinlikleri ve küçüğün söylemeye başladığı yeni kelimeleri anlatacağım, tam 3 saat. Bir yere kaybolma lütfen.
Ay Allah korusun lütfen öyle bir şey olmasın.Korkuyorum biraz daha yorum okursam anaçlaşacağım diye
Ben şu tarifi kullanıyorum hepO değil de cidden mayayla pizza hamuru yapan varsa üstüme tarif atsın pls.
Ben köpeemi yıkamaya gidiyorum. Döndüğümde tarif bulamazsam pis olay çıkarırım.
Öptüm kib byyyyy
Altı buçuk, yedi gibi yiyoruz ama sorunu üstüme alınsam mı bilemedim. İslim kebabı pişiren insanlar var malum, bizimkine güzel denir mi bilmiyorum.Saat kaç da yaptıgınız guzel yemekleri yiyeceksıniz
Şunun hamurunu yapıyorum, güzel oluyor. Tam buğday unuyla da yaptım, sert olur diye düşünmüştüm ama o da güzel oldu.O değil de cidden mayayla pizza hamuru yapan varsa üstüme tarif atsın pls.
Ben köpeemi yıkamaya gidiyorum. Döndüğümde tarif bulamazsam pis olay çıkarırım.
Öptüm kib byyyyy
Öyle bi kahin ki uyumayacağım deyip uyuyakaldı.Koşun laaa.
Kadın kahin çıktı.
Corona yı biliyormuş.
Ee söylesene, oğlum nasaya gidecek mi?
Diğer oğlum piknik tüpü mü olacak sanayi tüpü mü?
Kızım zengin koca bulacak mı?
Saka bir yana kıskanıyorum yetenekli insanları
Hayır imreniyorum falan değil bayaga kem gözlü kıskanıyorum.
Öyle bi kahin ki uyumayacağım deyip uyuyakaldı.
Öyle bi kahin ki klavyesi çalışmıyor şoan ve pillerini değiştirdi, usbsini söktü başka girişe taktı olmadı sonunda çocuğunun psicik alem küresine (tabletine) çöktü.
Bu kahin, evinizin uslu kahini. Koşup gelmeyin corona var, kısır yapmam kuru çay veririm ayıblarsınız : p
Pcden yazamıyorum oto klavye düzeltiyor inş dük yerine önerilenlerde gara yılanlı kelimeler çıkmaz, geçmişimden kurtulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?