Coronasavar

Her annenin yemekleri guzeldir
Anne yemeği çünkü ondan dolayı herkese sordum

Bir konuya deli sinir oldum ya neyse neyse kız vander dük de annem dük dük rahatlarsın
Meditasyon yapacam dük diyerek

Ben şu tarifi kullanıyorum hep
Tişikkirlir sipirminlir. Not ettim ikisini de.

İtimi yıkadım, banyoyu toparladım hemen geldim.

Bizim oğlan da yaşıtlarından uzun gidiyor, bizde de boy deve.
Böyle iki çocuklu, üç çocuklu sizleri gördükçe diyom acaba bi ikinciyi patlatsak mı? :)
Bi de kızım olsaydı nasıl olurdu, ya da bi oğlan daha olsaydı ikisi nasıl anlaşırdı filan.
Tövbemi bozduracaksınız bana. Nitekim oğlumdan sonra çocuk işine tevbe etmiştim.

3 fazla bacım
Ama bence kardeşle büyümek ve yalnız büyümek arasında çok fark var.
Ben hiç tek çocuk düşünmedim
Şimdi bıraktım ikisini tavla taşları ile önce kafalarına göre oynadılar.
Şimdi kule yapıyorlar.
Birazdan da birbirlerine atacaklar:)
Ama şu etkileşimi yetişkinle yakalamaları mümkün değil.
Ki bizde baba da ben de saatlerce lego oynayan tipleriz.
Çocuklarımız yokken bile her yurtdışı dönüşünde milletin parfum.aldigi free shop tan biz teknik lego alırdık. Eve dönünce de oynardık.
Şimdi büyümelerini bekliyoruz oynamak için

Biz de anne-baba pc oyunu hastasıyız.
Ben platform oyunlarına bayılırım, taviye ederim bu ikisini güzel geliştiriyor yaş aralığına dikkat tabi bazı bölümler öcülü ama yeniyoruz sorun olmuyo :

Ben bu iki oyundan bıkmam. Oğlanı komşu çocuğu gibi oturturuz, izlemeye bayılır ben oynarken sorular sorar bölüm bolüm sohbetle gülerek oynarız. Şimdi hangi bulmacayı çözüyoruz, olmadı mı pes etme anne filan tezahürat çizgi filmimizi kendimiz yönetiyoruz filan.

Baba da araba yarışı oyunlarına meraklı, hot wheelsı birlikte sırayla oynarlar, forza horizon var bir de dört mevsimli araba yarışı:

Bununla gezer araba alır garaja koyarlar. Modifiye ederler oğlanın istediği gibi.
Ergenlikte player 3 olarak bize katılmasını bekliyoruz biz de.

Ben tek çocuk olmaktan memnunum, hiç keşke kardeşim olsaydı diyenlerden olmadım.

Bende ikinci kediyi istiyorum. Oğlum tek çocuk büyüdüğünden çok huysuz, sokak kedilerini bile kıskanıyor.
Bir gün onu kardeşiyle yalaşırken görmeyi çok isterdim.
Allahım nasip et
Benim kız başka kedi kabul etmedi yanına. O yüzden doğurduktan sonra kendi yavrusunu ayırdık kendimize, dışarıdan geleni asla kabul etmedi.

Lyanna Mormont utanmıyorsun arkamdan dedikodumu yapmaya mesaim daha yeni bitti maşallah vir vir vir konuşmuşsunuz yine.
Arkandan konuşmadım, alnımın akıyla etiketleyerek konuştum kardeşim.

Bizde de babalarının oyun bilgisyarı var
Hatta ekran kesmediği için projeksiyonu da var
O işlere o bakıyor
Benlik değil.
1 numara ile oynadığı iki oyun var bildiğim kadarıyla
Dur gostereyim bunları da

Daha demin bdv'de beyin yakan bir mesaj okudum

normalde, hatta hukukta; kocası - karısı ölmüş ya da boşanmış insana dul denir.

normalde, hatta hukukta; evli bir çiftin erkek olanına koca, kadın olanına karı denir.

eğitim seviyesinin yüksekliği; kavramların isimlerini değiştirmekle olmaz.

bu ülkede; sözde eğitimlilerdeki eziklik hissi, taşradakilerde yok.

sen dul yerine 'bekar anne' dersen; bu seferde insanların aklına nikahsız çocuk doğurmuş kadın gelir mesela... <

Ben kariymisim haberim yokmus! Yakindada dul mertebesine alacagim. Ne mutlu bana!

Sana katılıyorum ben de tek çocuk oldugum ilk 6 yılı özlüyorum
Bazen çok özlüyorum

Bacım onu ben de okudum ve yorum yaptım beynım yandı elbette ama takma o bu fikirde

Ahshdjskdid
Aklıma çok iyi bir cevap geliyor da.
Neyse.

Benim kız başka kedi kabul etmedi yanına. O yüzden doğurduktan sonra kendi yavrusunu ayırdık kendimize, dışarıdan geleni asla kabul etmedi.
Babamın kedisiyle kaynaştırmaya çalışıyorum ama sağı solu belli olmuyor. Çocuklu bir adam alacağım sonuçta ileride anlaşmaları çok önemli kısmet bakalım. İkisi de eli maşalı psikopat kediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…