Her annenin yemekleri guzeldirAltı buçuk, yedi gibi yiyoruz ama sorunu üstüme alınsam mı bilemedim. İslim kebabı pişiren insanlar var malum, bizimkine güzel denir mi bilmiyorum.
Şunun hamurunu yapıyorum, güzel oluyor. Tam buğday unuyla da yaptım, sert olur diye düşünmüştüm ama o da güzel oldu.
İnstant Maya İle Bol Malzemos Pizza - Nefis Yemek Tarifleri
İnstant Maya İle Bol Malzemos Pizza Tarifi nasıl yapılır? Onlarca kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Ben de işe dönüyorum, çocukları yine koltuk minderlerinden inşa ettiğim mikemmel mağaraya kilitledim. Azıcık çalışayım. Akşam görüşürüz.
Yersinnnn bence çünkü hemen şikayet edıyorlar
Ben şu tarifi kullanıyorum hep
Tişikkirlir sipirminlir. Not ettim ikisini de.Altı buçuk, yedi gibi yiyoruz ama sorunu üstüme alınsam mı bilemedim. İslim kebabı pişiren insanlar var malum, bizimkine güzel denir mi bilmiyorum.
Şunun hamurunu yapıyorum, güzel oluyor. Tam buğday unuyla da yaptım, sert olur diye düşünmüştüm ama o da güzel oldu.
İnstant Maya İle Bol Malzemos Pizza - Nefis Yemek Tarifleri
İnstant Maya İle Bol Malzemos Pizza Tarifi nasıl yapılır? Onlarca kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Ben de işe dönüyorum, çocukları yine koltuk minderlerinden inşa ettiğim mikemmel mağaraya kilitledim. Azıcık çalışayım. Akşam görüşürüz.
Ben o hassasiyete özeniyorum
Ama sürdüremiyorum.
En fazla bir öğün suruyor
Bizimkilerin boyları uzun, ama beslenmeleri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, anne 170 baba 195.
1 ve 3 numara zayıf.
2 numara da şişko degil ama iri.
O yüzden piknik tüpü diyoruz çocuğahantal biraz da :)
Öyle şeyler yapısal bence, çok da kurcalama
Kızım 3700 doğdu. 15 aylık hala 8.5 kilo
Doğum kilosu yüksek olmasa 8 i de göremezdik muhtemelen
Bizim oğlan da yaşıtlarından uzun gidiyor, bizde de boy deve.
Böyle iki çocuklu, üç çocuklu sizleri gördükçe diyom acaba bi ikinciyi patlatsak mı? :)
Bi de kızım olsaydı nasıl olurdu, ya da bi oğlan daha olsaydı ikisi nasıl anlaşırdı filan.
Tövbemi bozduracaksınız bana. Nitekim oğlumdan sonra çocuk işine tevbe etmiştim.
3 fazla bacım
Ama bence kardeşle büyümek ve yalnız büyümek arasında çok fark var.
Ben hiç tek çocuk düşünmedim
Şimdi bıraktım ikisini tavla taşları ile önce kafalarına göre oynadılar.
Şimdi kule yapıyorlar.
Birazdan da birbirlerine atacaklar:)
Ama şu etkileşimi yetişkinle yakalamaları mümkün değil.
Ki bizde baba da ben de saatlerce lego oynayan tipleriz.
Çocuklarımız yokken bile her yurtdışı dönüşünde milletin parfum.aldigi free shop tan biz teknik lego alırdık. Eve dönünce de oynardık.
Şimdi büyümelerini bekliyoruz oynamak için
Benim kız başka kedi kabul etmedi yanına. O yüzden doğurduktan sonra kendi yavrusunu ayırdık kendimize, dışarıdan geleni asla kabul etmedi.Bende ikinci kediyi istiyorum. Oğlum tek çocuk büyüdüğünden çok huysuz, sokak kedilerini bile kıskanıyor.
Bir gün onu kardeşiyle yalaşırken görmeyi çok isterdim.
Allahım nasip et
Arkandan konuşmadım, alnımın akıyla etiketleyerek konuştum kardeşim.Lyanna Mormont utanmıyorsun arkamdan dedikodumu yapmaya mesaim daha yeni bitti maşallah vir vir vir konuşmuşsunuz yine.
Biz de anne-baba pc oyunu hastasıyız.
Ben platform oyunlarına bayılırım, taviye ederim bu ikisini güzel geliştiriyor yaş aralığına dikkat tabi bazı bölümler öcülü ama yeniyoruz sorun olmuyo:
Ben bu iki oyundan bıkmam. Oğlanı komşu çocuğu gibi oturturuz, izlemeye bayılır ben oynarken sorular sorar bölüm bolüm sohbetle gülerek oynarız. Şimdi hangi bulmacayı çözüyoruz, olmadı mı pes etme anne filan tezahürat çizgi filmimizi kendimiz yönetiyoruz filan.
Baba da araba yarışı oyunlarına meraklı, hot wheelsı birlikte sırayla oynarlar, forza horizon var bir de dört mevsimli araba yarışı:
Bununla gezer araba alır garaja koyarlar. Modifiye ederler oğlanın istediği gibi.
Ergenlikte player 3 olarak bize katılmasını bekliyoruz biz de.
Sana katılıyorum ben de tek çocuk oldugum ilk 6 yılı özlüyorumBen tek çocuk olmaktan memnunum, hiç keşke kardeşim olsaydı diyenlerden olmadım.
Benim kız başka kedi kabul etmedi yanına. O yüzden doğurduktan sonra kendi yavrusunu ayırdık kendimize, dışarıdan geleni asla kabul etmedi.
Arkandan konuşmadım, alnımın akıyla etiketleyerek konuştum kardeşim.
Bacım onu ben de okudum ve yorum yaptım beynım yandı elbette ama takma o bu fikirdeDaha demin bdv'de beyin yakan bir mesaj okudum
normalde, hatta hukukta; kocası - karısı ölmüş ya da boşanmış insana dul denir.
normalde, hatta hukukta; evli bir çiftin erkek olanına koca, kadın olanına karı denir.
eğitim seviyesinin yüksekliği; kavramların isimlerini değiştirmekle olmaz.
bu ülkede; sözde eğitimlilerdeki eziklik hissi, taşradakilerde yok.
sen dul yerine 'bekar anne' dersen; bu seferde insanların aklına nikahsız çocuk doğurmuş kadın gelir mesela... <
Ben kariymisim haberim yokmus! Yakindada dul mertebesine alacagim. Ne mutlu bana!
Sana katılıyorum ben de tek çocuk oldugum ilk 6 yılı özlüyorum
Bazen çok özlüyorum
Daha demin bdv'de beyin yakan bir mesaj okudum
normalde, hatta hukukta; kocası - karısı ölmüş ya da boşanmış insana dul denir.
normalde, hatta hukukta; evli bir çiftin erkek olanına koca, kadın olanına karı denir.
eğitim seviyesinin yüksekliği; kavramların isimlerini değiştirmekle olmaz.
bu ülkede; sözde eğitimlilerdeki eziklik hissi, taşradakilerde yok.
sen dul yerine 'bekar anne' dersen; bu seferde insanların aklına nikahsız çocuk doğurmuş kadın gelir mesela... <
Ben kariymisim haberim yokmus! Yakindada dul mertebesine alacagim. Ne mutlu bana!
Aa sizinkilerin arasında pek yaş farkı yok evet abi abla gıbı kavramları da pek yokturNeyse ki oğlum tek çocuk olduğu ilk 2 yılı hatırlamayacak
Babamın kedisiyle kaynaştırmaya çalışıyorum ama sağı solu belli olmuyor. Çocuklu bir adam alacağım sonuçta ileride anlaşmaları çok önemliBenim kız başka kedi kabul etmedi yanına. O yüzden doğurduktan sonra kendi yavrusunu ayırdık kendimize, dışarıdan geleni asla kabul etmedi.
Aa sizinkilerin arasında pek yaş farkı yok evet abi abla gıbı kavramları da pek yoktur
Bu kısmı guzel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?