Benım bu kareşlik ilişkilerinde en nefret ettıgım şey sorumluluk yukleme çabası iyi olmuşOlmayacak da. Zaten en buyuk ve en kucuk arasında bile yaş farkı 3.5 .
Abi dedirtmedik
Ama en büyük oğlum kiza kızım diyor
4 kardeşiz. Ablam hariç diğerleri keşke olmasaydı diyorumOlmayacak da. Zaten en buyuk ve en kucuk arasında bile yaş farkı 3.5 .
Abi dedirtmedik
Ama en büyük oğlum kiza kızım diyor
Benım bu kareşlik ilişkilerinde en nefret ettıgım şey sorumluluk yukleme çabası iyi olmuş
Abi sevmıyorum ya banane hasbel kader buyuk olarak doğmussam
herkes bir birey
4 kardeşiz. Ablam hariç diğerleri keşke olmasaydı diyorum
Niye çocukların fikri alınmıyor bu konuda
Ahshdjskdid
Aklıma çok iyi bir cevap geliyor da.
Neyse.
Benim küçük, büyüğe abi çekiyorAbi dedi.
Abi mi diyorlar sana ahsjskaks
Biz de 4 uz
Bence iyiki hepsi var
Ama Geri kalan 3 u aynı fikirde.
Bir tek ablam olsun yeter diyorlar
Yok yok, kendini tutma turuncum, burda paylas :)
2 yıl mı e çokmuş.Neyse ki oğlum tek çocuk olduğu ilk 2 yılı hatırlamayacak
Merak etme sonra 2 ile 3 arasında 16 ay var
Abi miBenım bu kareşlik ilişkilerinde en nefret ettıgım şey sorumluluk yukleme çabası iyi olmuş
Abi sevmıyorum ya banane hasbel kader buyuk olarak doğmussam
herkes bir birey
9 ayı hamilelik deseek..Merak etme sonra 2 ile 3 arasında 16 ay var
Hee sallanıyor onden aranan dük bendeAbi mi
9 ayı hamilelik deseek..
Ciddi konuşayım mı 6 yaşında kardeş sahibi oldum seviyorum ama ben sorumluluk almaya karşıyımBakın bana çocuk yaptıracaksınız bacılar, yapmayın bayolojik zaatimi bozuyörsünüz.
Şimdi bile bir bebeye hamile kalsam araları 4 buçuk yaş olacak . Bilinçaltıma "Yap kız peş peşe geç kalıyon" mesajı gönderiyorsunuz.
Neden yazıyorsun şöyle şeyler yaaa kınayacağım şimdi tövbe tövbeRekor kuzenimde.
Çocuklarının arasında 11 ay var.
Üstelik lohusaliktan sonra hic adet görmeden hamile kaldığını iddia ediyor.
Biz de ilk çocuğunun kolunun bacağının falan içeride kalıp kendini tamamladığını düşünüyoruz.
Senin de gönlün var da yolunu yapıyosun gibi geldi banaBakın bana çocuk yaptıracaksınız bacılar, yapmayın bayolojik zaatimi bozuyörsünüz.
Şimdi bile bir bebeye hamile kalsam araları 4 buçuk yaş olacak . Bilinçaltıma "Yap kız peş peşe geç kalıyon" mesajı gönderiyorsunuz.
Annemler zaten ikinciyi yapalım diye bekliyorlar "Bakarım ben, biz hayattayken yapın" ısrarı var onlarda.Aklımı çeliyolla dört bir koldan. Bana sadece doğurup emzirme ve bol bol oynayıp sevme kısmı kalacak diye düşünüyorum. Bizim aile değişik bi aile sen bizi şeapma. Sorumluluğu minimum hissettirme paylaşımı var şükür. Doğursam herkesin eli bi dokunur :)Ciddi konuşayım mı 6 yaşında kardeş sahibi oldum seviyorum ama ben sorumluluk almaya karşıyım
Kendine guvenıyorsan yap bacım
Aslında onu kast etmedim ya hahahhaAnnemler zaten ikinciyi yapalım diye bekliyorlar "Bakarım ben, biz hayattayken yapın" ısrarı var onlarda.Aklımı çeliyolla dört bir koldan. Bana sadece doğurup emzirme ve bol bol oynayıp sevme kısmı kalacak diye düşünüyorum. Bizim aile değişik bi aile sen bizi şeapma. Sorumluluğu minimum hissettirme paylaşımı var şükür. Doğursam herkesin eli bi dokunur :)
Senin de gönlün var da yolunu yapıyosun gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?