Coronasavar

Olmayacak da. Zaten en buyuk ve en kucuk arasında bile yaş farkı 3.5 .
Abi dedirtmedik
Ama en büyük oğlum kiza kızım diyor
Benım bu kareşlik ilişkilerinde en nefret ettıgım şey sorumluluk yukleme çabası iyi olmuş
Abi sevmıyorum ya banane hasbel kader buyuk olarak doğmussam

herkes bir birey

Benım bu kareşlik ilişkilerinde en nefret ettıgım şey sorumluluk yukleme çabası iyi olmuş
Abi sevmıyorum ya banane hasbel kader buyuk olarak doğmussam

herkes bir birey

Abi dedi.
Abi mi diyorlar sana ahsjskaks

4 kardeşiz. Ablam hariç diğerleri keşke olmasaydı diyorum
Niye çocukların fikri alınmıyor bu konuda

Biz de 4 uz
Bence iyiki hepsi var
Ama Geri kalan 3 u aynı fikirde.
Bir tek ablam olsun yeter diyorlar

Bakın bana çocuk yaptıracaksınız bacılar, yapmayın bayolojik zaatimi bozuyörsünüz.
Şimdi bile bir bebeye hamile kalsam araları 4 buçuk yaş olacak . Bilinçaltıma "Yap kız peş peşe geç kalıyon" mesajı gönderiyorsunuz.

Ciddi konuşayım mı 6 yaşında kardeş sahibi oldum seviyorum ama ben sorumluluk almaya karşıyım
Kendine guvenıyorsan yap bacım

Neden yazıyorsun şöyle şeyler yaaa kınayacağım şimdi tövbe tövbe

Senin de gönlün var da yolunu yapıyosun gibi geldi bana

Ciddi konuşayım mı 6 yaşında kardeş sahibi oldum seviyorum ama ben sorumluluk almaya karşıyım
Kendine guvenıyorsan yap bacım
Annemler zaten ikinciyi yapalım diye bekliyorlar "Bakarım ben, biz hayattayken yapın" ısrarı var onlarda.Aklımı çeliyolla dört bir koldan. Bana sadece doğurup emzirme ve bol bol oynayıp sevme kısmı kalacak diye düşünüyorum. Bizim aile değişik bi aile sen bizi şeapma. Sorumluluğu minimum hissettirme paylaşımı var şükür. Doğursam herkesin eli bi dokunur :)

Kardeş konusunda çok doluyum çünkü hala annemlerle o konuda tartışma halindeyiz
İki çocuk genleri benzıyor diye anlaşmak zorunda değil

butun ihtimaller var 2 si iyi de anlaşabılır kötü de anlaşabılır
Arkadaş olsun diye çocuk yapmak ya da işte biz olmayınca birbirine destek olsunlar diye çocuk yapmak bana nedense yanlış geliyor

dkdkdk bir de benim ailem gibi o senın kardeşin iyi geçin
Ama ayrı insanlarız zorundamıyım ayrıca anne baba okuyun bunları okuyun

Aslında onu kast etmedim ya hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…