Coronasavar

Çok şanslısın. Benim ailem de böyle ama ne yazık ki uzatalar ( Aynı şehirde olsak şimdiye 3 tane doğurmuştum ki 1 yıllık evliyim

Kardeşinin değerini ilerde anlarsın bence bebişim, şimdi neden böyle ergen gibi konuşuyosun anlamadım.

Kardeşinin değerini ilerde anlarsın bence bebişim, şimdi neden böyle ergen gibi konuşuyosun anlamadım.
Eskiden daha değerliydi
Çünkü o arkadaş olurlar kafası klasik kafa fakay etkilendiğin çevre değişiyor
Onları farklı süzgecten gecırıyorsun karakter olarak bırbırınden uzaklasadabılırsın

ben ondan dolayı arkadaş kavramına yuzde yuz katılamıyorum bu bir ihtimaldir bana göre

Görürüm seni fkfkkdd belki çocugum yok ama kendi annem de böyle diyordu bir zamanlar
Çok şükür ben uyumsuzumda dkdkdk zorlanmadılar

Bu arada 3 umuzu tanısanız bunlar aynı aileden mi dersiniz
Ve 3 ümüzde kardeş olmasaydık birbirimizin sevecegı tipler değiliz

annemde şaşırıyor bu kadar farklı nasıl çıktılar diye

Tabi ki değişik insanlar olacaksınız. Kardeş demek klon demek değil neticede. Arkadaşınla anlaşamazsan hayatından çıkarırsın ama kardeşinle uyuşmazlık yaşadan da küssen de barışırsın. Arkadaş hiç değil bence kardeş arkadaştan öte bir şey. Sırf bu yüzden işte. Benim düşüncem tabi ki. Asla kıyaslamam.

Ya zaten çok seviyorum ama iyi anlaşmak bence üst düzey çünkü biz o kadar farklı insanlar olduk

seviyorum çok ama sorumluluğu sevemıyorum özellikle zorlamaolanları

Ya zaten çok seviyorum ama iyi anlaşmak bence üst düzey çünkü biz o kadar farklı insanlar olduk

seviyorum çok ama sorumluluğu sevemıyorum özellikle zorlamaolanları
Yani şu an sorumluluklarını almanı gerektirecek kadar küçüklerse normal de hepiniz yetişkin olduğunuz zaman daha tatlı olur.

Yani şu an sorumluluklarını almanı gerektirecek kadar küçüklerse normal de hepiniz yetişkin olduğunuz zaman daha tatlı olur.
Ergenler ama neden alayım ki aslında sorumlulul almak istesem kendim doğrurum
O bana yanlış geliyor

ayrıca ilerde bak işte sen ablasın sunu yaparsın durumları
Hayır yapmam efendım canım isterse yaparım

Ama seni de anlıyorum yanlış anlama ha tartışmıyoruz öyle fkfkdjdkd
Ben istiyorum ki herkes mutlu olsun ve bırbırını peşinden sürüklemesin
Mutlu oldugu şeyleri yapsınlar

Kardeş olup kanlı bıçaklı olma ihtimali de var ne yazık ki.

Ben kendim de tek çocuk olduğum için Allah korusun çocuğum olsa bir tane fırtlatırım yeter, fazla bile

İkincide ayakta doğurunca zirvede bıraktım ben o işi.
Üçüncü yırtıp kendi çıkacak diye korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…