Çok şanslısın. Benim ailem de böyle ama ne yazık ki uzatalarAnnemler zaten ikinciyi yapalım diye bekliyorlar "Bakarım ben, biz hayattayken yapın" ısrarı var onlarda.Aklımı çeliyolla dört bir koldan. Bana sadece doğurup emzirme ve bol bol oynayıp sevme kısmı kalacak diye düşünüyorum. Bizim aile değişik bi aile sen bizi şeapma. Sorumluluğu minimum hissettirme paylaşımı var şükür. Doğursam herkesin eli bi dokunur :)
Kardeşinin değerini ilerde anlarsın bence bebişim, şimdi neden böyle ergen gibi konuşuyosun anlamadım.Kardeş konusunda çok doluyum çünkü hala annemlerle o konuda tartışma halindeyiz
İki çocuk genleri benzıyor diye anlaşmak zorunda değil
butun ihtimaller var 2 si iyi de anlaşabılır kötü de anlaşabılır
Arkadaş olsun diye çocuk yapmak ya da işte biz olmayınca birbirine destek olsunlar diye çocuk yapmak bana nedense yanlış geliyor
dkdkdk bir de benim ailem gibi o senın kardeşin iyi geçin
Ama ayrı insanlarız zorundamıyım ayrıca anne baba okuyun bunları okuyun
Aslında onu kast etmedim ya hahahha
Eskiden daha değerliydiKardeşinin değerini ilerde anlarsın bence bebişim, şimdi neden böyle ergen gibi konuşuyosun anlamadım.
Görürüm seni fkfkkdd belki çocugum yok ama kendi annem de böyle diyordu bir zamanlarBüyük çocuğa güvenme diyon. Anldım da açıkçası iplemedim o manayı nitekim kardeşimle aram 9 yaş canısı. Tereciye satılmaz alırım façanı aşağı odtülü dola baş çikolata seni.
Tabi ki değişik insanlar olacaksınız. Kardeş demek klon demek değil neticede. Arkadaşınla anlaşamazsan hayatından çıkarırsın ama kardeşinle uyuşmazlık yaşadan da küssen de barışırsın. Arkadaş hiç değil bence kardeş arkadaştan öte bir şey. Sırf bu yüzden işte. Benim düşüncem tabi ki. Asla kıyaslamam.Eskiden daha değerliydi
Çünkü o arkadaş olurlar kafası klasik kafa fakay etkilendiğin çevre değişiyor
Onları farklı süzgecten gecırıyorsun karakter olarak bırbırınden uzaklasadabılırsın
ben ondan dolayı arkadaş kavramına yuzde yuz katılamıyorum bu bir ihtimaldir bana göre
Ya zaten çok seviyorum ama iyi anlaşmak bence üst düzey çünkü biz o kadar farklı insanlar oldukTabi ki değişik insanlar olacaksınız. Kardeş demek klon demek değil neticede. Arkadaşınla anlaşamazsan hayatından çıkarırsın ama kardeşinle uyuşmazlık yaşadan da küssen de barışırsın. Arkadaş hiç değil bence kardeş arkadaştan öte bir şey. Sırf bu yüzden işte. Benim düşüncem tabi ki. Asla kıyaslamam.
Yani şu an sorumluluklarını almanı gerektirecek kadar küçüklerse normal de hepiniz yetişkin olduğunuz zaman daha tatlı olur.Ya zaten çok seviyorum ama iyi anlaşmak bence üst düzey çünkü biz o kadar farklı insanlar olduk
seviyorum çok ama sorumluluğu sevemıyorum özellikle zorlamaolanları
Ergenler ama neden alayım ki aslında sorumlulul almak istesem kendim doğrurumYani şu an sorumluluklarını almanı gerektirecek kadar küçüklerse normal de hepiniz yetişkin olduğunuz zaman daha tatlı olur.
Bir insan hamileliğe iki yılını ayırır mı yahu önlisans gibi!
Rekor bende bende bananeMerak etme sonra 2 ile 3 arasında 16 ay var
djdjdjd sen sınıfın en çalışkanısın neden ayrıldın yahu senın kadar başarılı birini görmedim cjddjdjRekor bende bende banane
1 az 2 çok, 3 .oku çıkıyor diye boşa dememişlerKardeş olup kanlı bıçaklı olma ihtimali de var ne yazık ki.
Ben kendim de tek çocuk olduğum için Allah korusun çocuğum olsa bir tane fırtlatırım yeter, fazla bile
İkincide ayakta doğurunca zirvede bıraktım ben o işi.djdjdjd sen sınıfın en çalışkanısın neden ayrıldın yahu senın kadar başarılı birini görmedim cjddjdj
He gordum ananem 10 çocuk yapmış bir kaçı ölmüş
12 13
diyor ki bizim de tek eğlencemizdi fkdkdkdk o zamanlar
1 bile fazla1 az 2 çok, 3 .oku çıkıyor diye boşa dememişler
Rekor sende ama benim kızların biri tüp bebek, sonraki sürpriz olmasına rağmen ikisine de aynı ayda hamile kaldım, dolayısıyla aynı ayda doğdular ve doğum günleri arasında 2 gün var. Bunu başarabilir misin? Önemli olan o. (3 yaş fark bu arada)Rekor bende bende banane
4 yıllığa tamamlaİkincide ayakta doğurunca zirvede bıraktım ben o işi.
Üçüncü yırtıp kendi çıkacak diye korktuk
Error.Rekor sende ama benim kızların biri tüp bebek, sonraki sürpriz olmasına rağmen ikisine de aynı ayda hamile kaldım, dolayısıyla aynı ayda doğdular ve doğum günleri arasında 2 gün var. Bunu başarabilir misin? Önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?