Coronasavar

Tüp destekli ikiz mi yaptım diyorsun anlamadım ki?
1 sene mi araları?
Hayır şimdi sen anlatacaksın ben hırs yapıcam 8 aya fırtlatacağım bir bebe, olan bana olacak
Büyük kızım tüp bebek. O iki yaşındayken küçük kızıma hamile kaldım. İkisine de Mart ayında hamile kalmışım. İkisini de 38+5 haftalık sezaryen doğurdum ve doğum günleri arasında 2 gün var. Basit anlatımı bu.

Benim ananemi kimse geçemez 10 ayla birinci sırada canım ananem ülke nufusuna katkıds bulundu

rahmi alınmasaydı 20 çocuk olurdu

şu instada dönen bilmem neye özelden cevap ver ama asla doğruyu yazma, bilemezsen kime kaybettiğini paylaş zihnisinir sorularına dönmüş.

Benim ananemi kimse geçemez 10 ayla birinci sırada canım ananem ülke nufusuna katkıds bulundu

10 mu?
Laynn lohusalık süresi 2 ay, nasıl 10 ay var?
Babam uslu durmamış vander

Güzel basarmisin fakat bdv'de bir konusahibi, daha büyük bir seyi basardi. Dogurganlik, bebek yapma konusunda bu kadar cahil olmak gerçekten büyük basari. Al oku

Merhabalar. Direk konuya gireceğim.
2 gün önce ilişkimiz oldu eşimle. Kendinden emin olmadığını kaçmış olabilceğini söyledi. Normalde prezervatif kullanıyorduk ama bende ciddi alerji ve vajinit yaptı. Tam toparladım birsüre ara vermek istedim. O yüzden eşimden dışarı boşalmasını istedim. O da oyle kendinden emin olamayinca yasmin hap aldim (bu ara da doğurgan dönemimdeyim). 2 gündür kullanıyorum, cahilce davrandım ve hemen koruyuculuk gosterecegini düşündüm ve 1 kez rahat davrandık. Sonra bu tür hapların enkaz 1 ay kullandıktan sonra koruyuculuk gösterdiğini öğrendim. 2 yaşında oğlum var ve çalışıyorum. Çok endişeliyim. Başına böyle birşey gelen var mı? Napıcagimi bilmiyorum. Birde bu haplar çok bulantı va gaz şişkinlik yapıyor bu normal mi?

Korunmasız ilişki için ‘hapı yuttuk’ tabirini yanlış anlamış arkadaş

Bu ablaya malum markanın lateks olmayan pre oldugunu söyle ckckkfkc
Ayrıca allah analı babalı buyutsun

Eskilere gittikçe çıta yükseliyor zaten. Dedem 9 kardeş, babaannem 11 kardeş, annem 7 kardeş, babam 5 kardeş... İnsan 11 tane nasıl doğurabilir ya? İkiz filan da yok.
Evlenecek insanlara gerçekten ciddi bir cinsel eğitim verilmesi gerekiyor.

Bizimki de teyzem kim der

Ablamın bir kızı var beni teyze yerine koymuyor, kankasıymışım akranmışız gibi. Ama teyzem kim diyince de koyuyor ya
Biz bebelere zorla tete dedirtiyoruz ama hemen geri adıyla hitaba devam.
Teyzeleri pek tatlı ya, onu görünce kıçımdan ayrılmayan pirelerim yok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…