Karışık anlattım ki, daha aksiyonlu olsun.Error.
Nası ya?
Tüp destekli ikiz mi yaptım diyorsun anlamadım ki?Karışık anlattım ki, daha aksiyonlu olsun.
Seninki sadık.Geldim gittim hala çocuk muhabbeti
Benimde oğlum var
Büyük kızım tüp bebek. O iki yaşındayken küçük kızıma hamile kaldım. İkisine de Mart ayında hamile kalmışım. İkisini de 38+5 haftalık sezaryen doğurdum ve doğum günleri arasında 2 gün var. Basit anlatımı bu.Tüp destekli ikiz mi yaptım diyorsun anlamadım ki?
1 sene mi araları?
Hayır şimdi sen anlatacaksın ben hırs yapıcam 8 aya fırtlatacağım bir bebe, olan bana olacak
Büyük kızım tüp bebek. O iki yaşındayken küçük kızıma hamile kaldım. İkisine de Mart ayında hamile kalmışım. İkisini de 38+5 haftalık sezaryen doğurdum ve doğum günleri arasında 2 gün var. Basit anlatımı bu.
10 mu?Benim ananemi kimse geçemez 10 ayla birinci sırada canım ananem ülke nufusuna katkıds bulundu
rahmi alınmasaydı 20 çocuk olurdu
Rekor sende ama benim kızların biri tüp bebek, sonraki sürpriz olmasına rağmen ikisine de aynı ayda hamile kaldım, dolayısıyla aynı ayda doğdular ve doğum günleri arasında 2 gün var. Bunu başarabilir misin? Önemli olan o. (3 yaş fark bu arada)
Dedım djjddjdjd oluyor o ve rahmı 40 lı yaşların başında alındı sanırım yoksa ohooo10 mu?
Laynn lohusalık süresi 2 ay, nasıl 10 ay var?
Babam uslu durmamış vander
Bizimki de teyzem kim derSeninki sadık.
Bizimki nankör.
Her şeyini yaparsın, kimi seviyorsun deyince ‘tetemi(teyze)’ der.
Korunmasız ilişki için ‘hapı yuttuk’ tabirini yanlış anlamış arkadaşGüzel basarmisin fakat bdv'de bir konusahibi, daha büyük bir seyi basardi. Dogurganlik, bebek yapma konusunda bu kadar cahil olmak gerçekten büyük basari. Al oku
Merhabalar. Direk konuya gireceğim.
2 gün önce ilişkimiz oldu eşimle. Kendinden emin olmadığını kaçmış olabilceğini söyledi. Normalde prezervatif kullanıyorduk ama bende ciddi alerji ve vajinit yaptı. Tam toparladım birsüre ara vermek istedim. O yüzden eşimden dışarı boşalmasını istedim. O da oyle kendinden emin olamayinca yasmin hap aldim (bu ara da doğurgan dönemimdeyim). 2 gündür kullanıyorum, cahilce davrandım ve hemen koruyuculuk gosterecegini düşündüm ve 1 kez rahat davrandık. Sonra bu tür hapların enkaz 1 ay kullandıktan sonra koruyuculuk gösterdiğini öğrendim. 2 yaşında oğlum var ve çalışıyorum. Çok endişeliyim. Başına böyle birşey gelen var mı? Napıcagimi bilmiyorum. Birde bu haplar çok bulantı va gaz şişkinlik yapıyor bu normal mi?
Korunmasız ilişki için ‘hapı yuttuk’ tabirini yanlış anlamış arkadaş
Bu ablaya malum markanın lateks olmayan pre oldugunu söyle ckckkfkcGüzel basarmisin fakat bdv'de bir konusahibi, daha büyük bir seyi basardi. Dogurganlik, bebek yapma konusunda bu kadar cahil olmak gerçekten büyük basari. Al oku
2 gün önce ilişkimiz oldu eşimle. Kendinden emin olmadığını kaçmış olabilceğini söyledi. Normalde prezervatif kullanıyorduk ama bende ciddi alerji ve vajinit yaptı. Tam toparladım birsüre ara vermek istedim. O yüzden eşimden dışarı boşalmasını istedim. O da oyle kendinden emin olamayinca yasmin hap aldim (bu ara da doğurgan dönemimdeyim). 2 gündür kullanıyorum, cahilce davrandım ve hemen koruyuculuk gosterecegini düşündüm ve 1 kez rahat davrandık. Sonra bu tür hapların enkaz 1 ay kullandıktan sonra koruyuculuk gösterdiğini öğrendim. 2 yaşında oğlum var ve çalışıyorum. Çok endişeliyim. Başına böyle birşey gelen var mı? Napıcagimi bilmiyorum. Birde bu haplar çok bulantı va gaz şişkinlik yapıyor bu normal mi?
Eskilere gittikçe çıta yükseliyor zaten. Dedem 9 kardeş, babaannem 11 kardeş, annem 7 kardeş, babam 5 kardeş... İnsan 11 tane nasıl doğurabilir ya? İkiz filan da yok.Benim ananemi kimse geçemez 10 ayla birinci sırada canım ananem ülke nufusuna katkıds bulundu
rahmi alınmasaydı 20 çocuk olurdu
Evlenecek insanlara gerçekten ciddi bir cinsel eğitim verilmesi gerekiyor.Güzel basarmisin fakat bdv'de bir konusahibi, daha büyük bir seyi basardi. Dogurganlik, bebek yapma konusunda bu kadar cahil olmak gerçekten büyük basari. Al oku
AhahahahYa ayvayi yeseydi ne olurdu kim bilir?
Bizimki de teyzem kim der
Ablamın bir kızı var beni teyze yerine koymuyor, kankasıymışım akranmışız gibi. Ama teyzem kim diyince de koyuyor ya
Evlenecek insanlara gerçekten ciddi bir cinsel eğitim verilmesi gerekiyor.
Biz bebelere zorla tete dedirtiyoruz ama hemen geri adıyla hitaba devam.Bizimki de teyzem kim der
Ablamın bir kızı var beni teyze yerine koymuyor, kankasıymışım akranmışız gibi. Ama teyzem kim diyince de koyuyor ya
O da iyimiş benimkisi boomer diyorBenim yegenim simdiye kadar hiç "teyze" kelimesini kullanmadi bile. Ismim ile hitap ediyor, hatta ismimin kisaltimis versyonu ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?