Coronasavar

Ya bide kadinin zaten 2 yasindaki bir çoçugu var. Hani nasil bu yasa kadar geldi, o çoçugu nasil dogurdu aklim almiyor.
O cahillerden o kadar çok var ki.
Çevremde görüp sosyal hizmetlere şikayet etmek istediğim çok anne var.
Geçen bir yakınım blw yapacağım diye 5 aylık bebeğin eline koca dilim elma vermiş, bebek yatıyor bu arada.
Parça kopsa tıkansa dönüşü yok bu işin ama gel de cahile laf anlat.

Ben o kadar korkuyordum ki parça parça vermeyi, çok geç baslamistim püreleri katilastirmaya. Normal BLW'den bile korkuyordum yani. Dilim elma nasil verilir aklim almiyor. Gerçekten o idiocracy filmi çikabilir ha bundan 100 yil sonra.

Benım kuzen çocuklarının çocukları bile var anne tarafım çok kalabalıgız bazılarını tanımıyorum

Baktım konu hala çocuk bende kendimi teslim ettim gelmedin beni yalnız bıraktın
Benim kuzen benden 16 yaş küçük ama bebek sevmediğimden bebekken pek muhatap olmazdım. Bebeyken kucağıma bile 3-5 kez zorla verdiklerinde almışımdır. Biraz daha çocuk olduğunda daha samimileştik.

Bir gün dayımlar dışarı çıkarken bakmamı rica ettiler, iyi dedim. 3-4 yaşında falan. Yengem bize pasta yapmış. Dayımlar gitti bu başladı ağlamaya, oyalamaya çalıştım, şımardı iyice. Önce konuşmaya çalıştım, neden ağlıyorsun falan diye. Beni götürmediler sen geldin diye dedi. Açıkladım, hayır dedim senin gidebileceğin bir yer değildi, sen yalnız kalma, beraber oynayalım diye beni çağırdılar dedim. Dinlemedi iyice ağlamaya başladı.

Tvyi açtım, "canım tvyi duyamıyorum, ağlayacaksan içeride ağlar mısın" dedim bu şaşırdı. Susturmaya uğraşmıyorum, pışpışlamıyorum ya Devam etti yanımda ağlamaya, sesi açtım, gitti bu sefer içeri ağlamaya devam ediyor. Kalktım pasta kestim kendime, oturdum onu yiyorum. Bu kafayı çıkarttı odadan, "Lyannaaa bana da verir misin" diye. "Ağlamaya devam edecek misin" dedim, ağlayarak istemeye devam etti. "Ağladığın sürece vermeyi düşünmüyorum, filmi de duyamıyorum, ağlamayı bırakacaksan gel pasta yiyip oyun oynayalım, yoksa lütfen içeride kal" dedim Sustu geldi tıpış tıpış, güzel de bir gece geçirdik.
Nazı geçmez bana o yüzden ısırma huyu varken ben de onu geri ısırmıştım falan

İşte bu taktikler part time olunca işe yarıyor. 7/24 çocukla beraber olunca o cinnet haliyle çizgin bozulduğundan çocuk da yemiyor bunları
En iyisi böyle yeğen, kuzen sevmek falan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…