- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
O cahillerden o kadar çok var ki.Ya bide kadinin zaten 2 yasindaki bir çoçugu var. Hani nasil bu yasa kadar geldi, o çoçugu nasil dogurdu aklim almiyor.
O da iyimiş benimkisi boomer diyormaalesef o ergenimsi hallere girdik.
Ne demek bilmiyorsanız çocuklarınızın küçüklüğüne sevinin
Benimkisi de 10 yaşındaYok benimkisi daha 8 yasinda, boomer moomer bilmez bilmez daha. Ve en sevdigi kisi benim. Büyünce boomer demez o yaa, demez ooo
O cahillerden o kadar çok var ki.
Çevremde görüp sosyal hizmetlere şikayet etmek istediğim çok anne var.
Geçen bir yakınım blw yapacağım diye 5 aylık bebeğin eline koca dilim elma vermiş, bebek yatıyor bu arada.
Parça kopsa tıkansa dönüşü yok bu işin ama gel de cahile laf anlat.
Benimkisi de 10 yaşında
Bizim evde dili pabuç olan benim ama ona gelince kalıyorum öylece
Seni de çoluk çombalak muhabbetine kaybetmişiz be absolut.Benimkisi de 10 yaşında
Bizim evde dili pabuç olan benim ama ona gelince kalıyorum öylece
Bence de süper bir şeyTeyzelik çok muhtesem birsey ya. Dogdugu gün kucagima aldim. Dün gibi hatirlarim halen. Bende ona kiyamiyorum, teyzesinin bir tanesi o yaaa
Baktım konu hala çocuk bende kendimi teslim ettimSeni de çoluk çombalak muhabbetine kaybetmişiz be absolut.
Bende yeğen de yok. Yeğen kontenjanından bile giremiyorum bu muhabbete. Anca 16 yaş küçük kuzenim var.
Blw neBen o kadar korkuyordum ki parça parça vermeyi, çok geç baslamistim püreleri katilastirmaya. Normal BLW'den bile korkuyordum yani. Dilim elma nasil verilir aklim almiyor. Gerçekten o idiocracy filmi çikabilir ha bundan 100 yil sonra.
Ver eline kendi yesinin kısacası.Blw ne
Sehs pozisyonu falan sandım ben başta. Çocuğu oyalayıp kendi o arada aksiyon yaşayacak falan diye ama bebeklerin kendi kendine beslenmesi şeysiymişBlw ne
E neden öyle demiyorsunuzVer eline kendi yesinin kısacası.
Bence de süper bir şey
Dünyada sıfır karşılıksız sevebileceğin biri var ama sorumluluk da sıfır
Benim kuzen benden 16 yaş küçük ama bebek sevmediğimden bebekken pek muhatap olmazdım. Bebeyken kucağıma bile 3-5 kez zorla verdiklerinde almışımdır. Biraz daha çocuk olduğunda daha samimileştik.Baktım konu hala çocuk bende kendimi teslim ettimgelmedin beni yalnız bıraktın
Of biz erkeklerin, dedikodunun dibine vuruyor. Ergenler gibi annem beni anlamıyor diye dertleşiyoruz.En sevdigim taraf! Beraber sinemaya gidip abur cubur yiyoruz. Evde oynuyoruz felan fakat günün sonunda yine ablama geri veriyorum.
Ben neyse ki arkadaşımlardan ötürü biliyorum da sizin gibi pisleşmedim.Sehs pozisyonu falan sandım ben başta. Çocuğu oyalayıp kendi o arada aksiyon yaşayacak falan diye ama bebeklerin kendi kendine beslenmesi şeysiymiş
Ben diyorum valla. Hatta eline verme, ortalığı batırıyor da diyorum. Bu bana daha uygun.E neden öyle demiyorsunuz
İşte bu taktikler part time olunca işe yarıyor. 7/24 çocukla beraber olunca o cinnet haliyle çizgin bozulduğundan çocuk da yemiyor bunlarıBenim kuzen benden 16 yaş küçük ama bebek sevmediğimden bebekken pek muhatap olmazdım. Bebeyken kucağıma bile 3-5 kez zorla verdiklerinde almışımdır. Biraz daha çocuk olduğunda daha samimileştik.
Bir gün dayımlar dışarı çıkarken bakmamı rica ettiler, iyi dedim. 3-4 yaşında falan. Yengem bize pasta yapmış. Dayımlar gitti bu başladı ağlamaya, oyalamaya çalıştım, şımardı iyice. Önce konuşmaya çalıştım, neden ağlıyorsun falan diye. Beni götürmediler sen geldin diye dedi. Açıkladım, hayır dedim senin gidebileceğin bir yer değildi, sen yalnız kalma, beraber oynayalım diye beni çağırdılar dedim. Dinlemedi iyice ağlamaya başladı.
Tvyi açtım, "canım tvyi duyamıyorum, ağlayacaksan içeride ağlar mısın" dedim bu şaşırdı. Susturmaya uğraşmıyorum, pışpışlamıyorum yaDevam etti yanımda ağlamaya, sesi açtım, gitti bu sefer içeri ağlamaya devam ediyor. Kalktım pasta kestim kendime, oturdum onu yiyorum. Bu kafayı çıkarttı odadan, "Lyannaaa bana da verir misin" diye. "Ağlamaya devam edecek misin" dedim, ağlayarak istemeye devam etti. "Ağladığın sürece vermeyi düşünmüyorum, filmi de duyamıyorum, ağlamayı bırakacaksan gel pasta yiyip oyun oynayalım, yoksa lütfen içeride kal" dedim Sustu geldi tıpış tıpış, güzel de bir gece geçirdik.
Nazı geçmez bana o yüzdenısırma huyu varken ben de onu geri ısırmıştım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?