Coronasavar

İşte bu taktikler part time olunca işe yarıyor. 7/24 çocukla beraber olunca o cinnet haliyle çizgin bozulduğundan çocuk da yemiyor bunları
En iyisi böyle yeğen, kuzen sevmek falan işte
İşte o yüzden 7/24 çocukla olamam ben. Bebek ve çocuk sesi hiç sevmem mesela. Hani kimisi rahatsız olmaz hatta "ay çocuklar ne güzel oynuyor" falan der ya, ben "bi susmadı bu da be" diyen kişiyim

İşte o yüzden 7/24 çocukla olamam ben. Bebek ve çocuk sesi hiç sevmem mesela. Hani kimisi rahatsız olmaz hatta "ay çocuklar ne güzel oynuyor" falan der ya, ben "bi susmadı bu da be" diyen kişiyim
Okul bahçesi sesi hariç bende katlanamam ya
Toplum içinde anormal davranan çocuk gördüm mü ebeveynlerine kötü kötü bakışlar atıyorum

Toplum içinde anormal davranan çocuk gördüm mü ebeveynlerine kötü kötü bakışlar atıyorum
Okul bahçesinde de katlanamam O yüzden oyun parkı, okul yanı vs ev bakmam hiç.

Eski apartmandaki komşum b.kunu çıkarmıştı işin. Apartman L şeklinde, ikimiz de giriş kattayız ve onun sokak kapısı benim yatak odama bakıyor, öyle de saçma bir mimari. Neyse, Ramazan ayı, sabah 3 falan, çocuk çığlıklarına uyandım oyun oynuyor. Camdan bir baktım ev kapısı açık oturuyor, çocuğun sesi olduğu gibi benim odamda. O hırsla üstümde turkuaz rengi askılı dantelli kısa gecelik, ayağımda şıpıdık terlikler sokağa çıktım, kaldırımdan dolanıp kapısına dayandım Gözüm hiçbir şey görmedi sinirden. Neymiş poğaça yapmış ev sıcak olmuş da kapıyı açmış.
Neyse ki kaldırımda biriyle karşılaşmadım düşünsene komediyi

İyiki çıplak uyuduğun gecelerden değilmiş
Benim çocukluğumun geçtiği ev anaokulu karşısındaydı o yüzden o seslerle uyanmaya alışmışım nostalji oluyor bana. Şimdiki evimiz de okul yanı hoşuma gidiyor açıkcası. Ama çok gürültü olsa turkuaz geceliğim olmasa da bende çıkar dışarıya noluyor burada derim

Aa ne kadar ben
Kendi çocuklarım doğana kadar başka bir bebeğe temas dahi etmedim.
Evlenince görümcenin 9 aylık kızıno zorla bir tutturmuşlardı, mikroplu gibi tutup 5 saniye sonra imdaat diye bağırdım, çocuk da ağladı haliyle.

Allahım ne güzel günlerdi..

Çıplak uyusam ahfhah zaten en azından bir eşofman giymeyi akıl ederdim herhalde, yoksa oraya kadar gidemeyebilirdim, karşıda inşaat vardı

Allah korusun valla korkutma beni
Doğurmıycam ben.

Ciddi bir şey sorucam cidden ulvi bir sevgi mi yağdı hemen üstüne
Ne bileyim bu kim falan demedin mi
Ben olsam ağlardım oturup da

Ciddi bir şey sorucam cidden ulvi bir sevgi mi yağdı hemen üstüne
Ne bileyim bu kim falan demedin mi
Ben olsam ağlardım oturup da
Ben de feci ağlamıştım ikisinde de, ama yabancılaşmadan ya da yadırgamadan değil, duyguların şelale olmasından. O ulvi sevgi genelde karnında kıpırdamaya başladığında yağmaya başlıyor zaten. Sonra göbeğinde oluşturduğu çıkıntıları bu kafası, bu ayağı diye okşamaya başlıyorsun. İsteyene gerçekten güzel bir şey evlat sahibi olmak. Ama istemeyenleri de gayet iyi anlıyorum. Fazla fedakarlık istiyor, hayatın tepetaklak oluyor, kendi isteklerin ikinci, üçüncü planda kalıyor, uzun süre özgürlüğün kısıtlanıyor ve geri dönüşü de yok. Herkes bunu istemeyebilir.

Sen O musun yoksa?
Hani şu çocuğumuz kendini yerden yere atarken, dilinin erişebildiği her yeri ve yerleri yalarken, yada kıyafet mağazasında çılgınlar gibi reyonların arasında koşturan, o da yetmedi bütün kabinlerin perdelerini tek tek açan, o Da yetmedi kasaya gittiğimizde soyguna kalkışan çocuğun anasını kınayan kadın.
Hayır ne var ara sıra kontrolü kaybediyorsak?

Göz göze gelirsek, şu cevabı alırsın: "Ben de tanımıyorum, anası babası kim acaba? Şurada yerde buldum, hayrına yanında dikiliyorum işte."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…