Coronasavar

Bu ne yaa, bdv'de millet korunmaktan bir haber. Sabahten beri korunmak üzeri adeta ders veriyorum. Burda ise konu bebeler.

Yokuspokus nerdeysen, geri gel ve bu sohbeti dük'e çevir. Böyle olmaz ama yaaa böyle olmaaaz
Korunmanın tek yolu no dük no baby dük

Valla o zırladığım dönemlerin fotopraf ve videolarına bakıyorum da ne kadsr tatlıymış, bebekmiş. Ben bir şey anlamadım bir daha doğurmalıyım derken buluyoru kendimi.
Çünkü az bir dizi film izler oldum eöen tekrsr insanlıktan çıkmalıyım

Çocuk istememin sebebini anlatmışım bir yerde; çok zorlu bir karar olmuştu bah bi:

Şimdi de sanki ateş beni çağırıyoo, ikinciye

Yok kuzum ya, yani çözülebilir bir istememe nedeni olsa maddiyat, sorumluluk vs hadi beş yıla değişir diyeyim ama o çocuk sevmeme olayı ayrı bir şey. Sorumluluk alma vs düşünceleri de cabası ama temelde sevgi yok.

Ve dürüst olmak gerekirse, sözüm meclisten dışarı, 30 yaşına geldiğim halde hala insanların "he biz de öyle diyorduk, he görücez seni de, istersin istersin" şeklindeki akıl vermeleri bir yerden sonra sinir bozucu olmaya başlıyor. Herkes çocuk sevmek veya istemek, doğurmak zorunda değil ama öyle deyince karşıdakinin yav he he modunu görünce ağzına fırın küreğiyle vurmak istiyorum.

Bu ne yaa, bdv'de millet korunmaktan bir haber. Sabahten beri korunmak üzeri adeta ders veriyorum. Burda ise konu bebeler.

Yokuspokus nerdeysen, geri gel ve bu sohbeti dük'e çevir. Böyle olmaz ama yaaa böyle olmaaaz

Olm bi salın beni 1000 sayfa dük diye diye ikinci çocuğu düşünür oldum abi, bi durun.

Diyorum ya ben ikinciyle öğrendim annelik neymiş, gözlerinin dolması neymiş.
İlkinde elektrik çarptığı için gördükçe hiç yaşamadım

Teki olduktan sonra, iki de olmalı diyorum.
Tüm gün birbirlerinin peşinde, bana karşı kardeşini koruyor falan.
Diyorum ki hayatımda daha güzel bir şey yapamazdım, ikinciyi yapın

Oha öyle bir muhabbet mi var, nerden belli oldu?

Oğuzhan Uğur esprisine benzettim. Asker çocuğuydu o, hızlı hazır cevap. Hızlı da konuşur musun reelde yoksa yaya yaya mı? Amaaağğnn filan gibi. Askerliği evde yaptınız olm siz, tabiysi azcık kırıklık olacak, kırık kırığı tanır.

Layn hatlar karıştı, estra nerde ya?
Bir an sen gibi geldin
Kudrayı da özledim zatem, bu hatunlar yüzünden ihanet ediyorum gibi.
Estraven şu an yeni evli olarak keyif sürüyor. Nasıl bir keyif olduğu konusunda yorum yabmıyorum
KudrAlobar da foruma çok takıldığında fark etmeden uzun vakit geçirdiği için kontrollü girmeye çaıştığını söylemişti.

Sen çocuklarınsız yapamazsın Lyanna. 4 ayaklı olanları

Anaa nikahı yaptı yani ertelemedi.
Gözü aydın ve de geçmiş olsun
Kudrayı görüyorum bdv de, forumda ama kısa kalıyor demek.

Benim kizim bebeklik halini foto, video ve bizim hikayelerimizden biliyor. Ve onun ile rekabet edercesine, sürekli kötüler "biliyormusun küçük x (kendi ismi, bebeklik haline küçük x der) sunlari, bunlari yapiyorduuu!! Küçük x çok çook yaramazdiii"

Sanki kendisi simdi çok usluda

Kizimin kardesi olsa, birak korumayi, ilk satacagi kisi o olurdu heralde. Yani iykine olmadi diyebilirim :)

Korku girdiyse o akla, çıkar bebek 9 aya
Neden ki bugünden itibaren evde sosyal izolasyon kurallarını devreye sokuyorum. 14 gün izolasyon, mutfak salon gibi ortak alanlara girerken el ve ayak bileklerine kadar giyinik olmak zorunlu, 3 adım mesafe kuralı uygulanacak. Ayrıca bel altı için sokağa çıkma yasağı ilan ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…