- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
Korunmanın tek yolu no dük no baby dükBu ne yaa, bdv'de millet korunmaktan bir haber. Sabahten beri korunmak üzeri adeta ders veriyorum. Burda ise konu bebeler.
Yokuspokus nerdeysen, geri gel ve bu sohbeti dük'e çevir. Böyle olmaz ama yaaa böyle olmaaaz
Valla o zırladığım dönemlerin fotopraf ve videolarına bakıyorum da ne kadsr tatlıymış, bebekmiş. Ben bir şey anlamadım bir daha doğurmalıyım derken buluyoru kendimi.Yok yok o bir bağımlılık.
Bir tane olduğu zaman tekrar bez kokusu duymak istiyor insan kafa gittiği için, üstüne falan işesin istiyor.
28 yaşıma kadar bebeğe dokunamayan ben, şuan tüm bebekli organizasyonlarda zannedersin ki bebe benim.
Milletin bebesinin doğumgünü, diş buğdayı, mevlüt falan, bebek hep benim kucağımda ve ben de ortada yerimi almış milletle foto çektiriyorum.
Manyaklık ya cidden.
Aferim, doğru yoldasın avukat hanım.
Çocuk istememin sebebini anlatmışım bir yerde; çok zorlu bir karar olmuştu bah bi:
Şimdi de sanki ateş beni çağırıyoo, ikinciye
Avukat olan ben değilimAferim, doğru yoldasın avukat hanım.
Geçmiş avukatlar günün de kutlu olsun, terazin gram şaşmasın
Bu ne yaa, bdv'de millet korunmaktan bir haber. Sabahten beri korunmak üzeri adeta ders veriyorum. Burda ise konu bebeler.
Yokuspokus nerdeysen, geri gel ve bu sohbeti dük'e çevir. Böyle olmaz ama yaaa böyle olmaaaz
Diyorum ya ben ikinciyle öğrendim annelik neymiş, gözlerinin dolması neymiş.Valla o zırladığım dönemlerin fotopraf ve videolarına bakıyorum da ne kadsr tatlıymış, bebekmiş. Ben bir şey anlamadım bir daha doğurmalıyım derken buluyoru kendimi.
Çünkü az bir dizi film izler oldum eöen tekrsr insanlıktan çıkmalıyım
OMG feci korkuyorum şu andaTabisi.
Aaa isteyerek çocuk da mı oluyormuş
O kadar büyük konuştum ki, üzerine tüy dikilmeden ders almadım.
Layn hatlar karıştı, estra nerde ya?Avukat olan ben değilim
OMG feci korkuyorum şu anda
Korku girdiyse o akla, çıkar bebek 9 ayaOMG feci korkuyorum şu anda
Tabisi.
Aaa isteyerek çocuk da mı oluyormuş
O kadar büyük konuştum ki, üzerine tüy dikilmeden ders almadım.
Günlerdir bir ben varım onlar yokLayn hatlar karıştı, estra nerde ya?
Bir an sen gibi geldin
Kudrayı da özledim zatem, bu hatunlar yüzünden ihanet ediyorum gibi.
Oha öyle bir muhabbet mi var, nerden belli oldu?Asker çocuğu muydun sen film? Bu muhabbet asker çocuğu muhabbetine benziyor.
Oha öyle bir muhabbet mi var, nerden belli oldu?
Layn hatlar karıştı, estra nerde ya?
Bir an sen gibi geldin
Kudrayı da özledim zatem, bu hatunlar yüzünden ihanet ediyorum gibi.
Yok kuzum ya, yani çözülebilir bir istememe nedeni olsa maddiyat, sorumluluk vs hadi beş yıla değişir diyeyim ama o çocuk sevmeme olayı ayrı bir şey. Sorumluluk alma vs düşünceleri de cabası ama temelde sevgi yok.
Ve dürüst olmak gerekirse, sözüm meclisten dışarı, 30 yaşına geldiğim halde hala insanların "he biz de öyle diyorduk, he görücez seni de, istersin istersin" şeklindeki akıl vermeleri bir yerden sonra sinir bozucu olmaya başlıyor. Herkes çocuk sevmek veya istemek, doğurmak zorunda değil ama öyle deyince karşıdakinin yav he he modunu görünce ağzına fırın küreğiyle vurmak istiyorum.
Anaa nikahı yaptı yani ertelemedi.Estraven şu an yeni evli olarak keyif sürüyor. Nasıl bir keyif olduğu konusunda yorum yabmıyorum
KudrAlobar da foruma çok takıldığında fark etmeden uzun vakit geçirdiği için kontrollü girmeye çaıştığını söylemişti.
Diyorum ya ben ikinciyle öğrendim annelik neymiş, gözlerinin dolması neymiş.
İlkinde elektrik çarptığı için gördükçe hiç yaşamadım
Teki olduktan sonra, iki de olmalı diyorum.
Tüm gün birbirlerinin peşinde, bana karşı kardeşini koruyor falan.
Diyorum ki hayatımda daha güzel bir şey yapamazdım, ikinciyi yapın
Neden kiKorku girdiyse o akla, çıkar bebek 9 aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?