- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
LahsjskskskOğuzhan Uğur esprisine benzettim. Asker çocuğuydu o, hızlı hazır cevap. Hızlı da konuşur musun reelde yoksa yaya yaya mı? Amaaağğnn filan gibi. Askerliği evde yaptınız olm siz, tabiysi azcık kırıklık olacak, kırık kırığı tanır.
Anneme diyorum zaten, görüp görebileceğin tek torunlar bunlar diyeSen çocuklarınsız yapamazsın Lyanna. 4 ayaklı olanları
@Estraven şu an yeni evli olarak keyif sürüyor. Nasıl bir keyif olduğu konusunda yorum yabmıyorum
KudrAlobar da foruma çok takıldığında fark etmeden uzun vakit geçirdiği için kontrollü girmeye çaıştığını söylemişti.
Lahsjsksksk
Hızlı yüksek şekilde, ahestelerden nefret ederim
Sen de mi brütüs?
Anladım, meth gibi bir şeyfilmdelisi
Beni özleyen etiketlesin damlarım. Ama geyiğe takıldığım zaman bütün günüm burada geçiyor, sizden kopamıyorum ve bu beni bir süre sonra başka hiç bişey yapmamaktan dolayı huzursuz ediyor.
Yok kuzum ya, yani çözülebilir bir istememe nedeni olsa maddiyat, sorumluluk vs hadi beş yıla değişir diyeyim ama o çocuk sevmeme olayı ayrı bir şey. Sorumluluk alma vs düşünceleri de cabası ama temelde sevgi yok.
Ve dürüst olmak gerekirse, sözüm meclisten dışarı, 30 yaşına geldiğim halde hala insanların "he biz de öyle diyorduk, he görücez seni de, istersin istersin" şeklindeki akıl vermeleri bir yerden sonra sinir bozucu olmaya başlıyor. Herkes çocuk sevmek veya istemek, doğurmak zorunda değil ama öyle deyince karşıdakinin yav he he modunu görünce ağzına fırın küreğiyle vurmak istiyorum.
Yok nikahı yaptı. Mum duruşunu unutabilirsinAnaa nikahı yaptı yani ertelemedi.
Gözü aydın ve de geçmiş olsun
Kudrayı görüyorum bdv de, forumda ama kısa kalıyor demek.
14 gün sonra kuralları illa ki esneteceksinNeden kibugünden itibaren evde sosyal izolasyon kurallarını devreye sokuyorum. 14 gün izolasyon, mutfak salon gibi ortak alanlara girerken el ve ayak bileklerine kadar giyinik olmak zorunlu, 3 adım mesafe kuralı uygulanacak. Ayrıca bel altı için sokağa çıkma yasağı ilan ediyorum.
Anladım, meth gibi bir şey
Tamam kudracım, özledim gerçekten
Mum duruşu da gitti, hayallerim yıkıldı.ahahah tam anlamıyla öyle bişe, bağımlılık yapiyi.
Seviyom seni.
Ya ben bi ara o kadar bunaldım ki “çocuk olunca” söz öbeğinden bdv de konu bile açmayı düşündüm sorun bende mi diye. Geziyoruz, gezin tabi çocuk olunca hiç gezemeyeceksiniz veya dışardan yemek söylüyoruz yiyin tabi çocuk olunca sağlıklı beslenmek zorunda kalacaksınız vs vs hep bi çocuk olunca lafı delirmek üzereydim artık. Ki biz hiçbir zaman çocuk iStiyoruz diye bir şey söylemedik kimseye. Çünkü ben mantık insanıyım ve benim için her zaman olasılıklar vardır. Tek bir ihtimal yoktur. İlla olacakmış gibi yargıda bulunup yapılan yorumlar beni ciddi rahatsız ediyordu. Çocuk fikrine yüzde yüz karşı değilim ama insanların o çocuk istememe fikrini algılayamayışları beni dehşete düşürüyor.Ben gayet senin durusunu takdir ediyorum. Hatta senin gibi kadinlarin çogalmalarini istiyorum. Birçok kadin çok bilinçsiz ve sorumsuzca çoçuk yapiyor. Hiç toplumun dayattigi tabloyu sorgulamiyorlar bile.
Bdv'de es bebek istemiyor diye konu açildiginda "eh madem öyle, niye evlenmis" gibi cevaplar gelir. Sanki evliligin, hayatin amaci oymus gibi, üremek.
Ben seni destekliyorum. Fikrin degisecegini sanmiyorum. Degismesinde. Mutlulugun pesine git Lyannacigim. Kendini, yeteneklerini kesf et. Kadin olmak, evlenmek degil. Kadin olmak dogurmak degil. Bu tür baskilarida en çok biz kadinlar diger kadinlara dayatiyoruz.
O öyle zaten.Benim kizim bebeklik halini foto, video ve bizim hikayelerimizden biliyor. Ve onun ile rekabet edercesine, sürekli kötüler "biliyormusun küçük x (kendi ismi, bebeklik haline küçük x der) sunlari, bunlari yapiyorduuu!! Küçük x çok çook yaramazdiii"
Sanki kendisi simdi çok usluda
Kizimin kardesi olsa, birak korumayi, ilk satacagi kisi o olurdu heralde. Yani iykine olmadi diyebilirim :)
Ya ben bi ara o kadar bunaldım ki “çocuk olunca” söz öbeğinden bdv de konu bile açmayı düşündüm sorun bende mi diye. Geziyoruz, gezin tabi çocuk olunca hiç gezemeyeceksiniz veya dışardan yemek söylüyoruz yiyin tabi çocuk olunca sağlıklı beslenmek zorunda kalacaksınız vs vs hep bi çocuk olunca lafı delirmek üzereydim artık. Ki biz hiçbir zaman çocuk iStiyoruz diye bir şey söylemedik kimseye. Çünkü ben mantık insanıyım ve benim için her zaman olasılıklar vardır. Tek bir ihtimal yoktur. İlla olacakmış gibi yargıda bulunup yapılan yorumlar beni ciddi rahatsız ediyordu. Çocuk fikrine yüzde yüz karşı değilim ama insanların o çocuk istememe fikrini algılayamayışları beni dehşete düşürüyor.
Sağol aryacım.Ben gayet senin durusunu takdir ediyorum. Hatta senin gibi kadinlarin çogalmalarini istiyorum. Birçok kadin çok bilinçsiz ve sorumsuzca çoçuk yapiyor. Hiç toplumun dayattigi tabloyu sorgulamiyorlar bile.
Bdv'de es bebek istemiyor diye konu açildiginda "eh madem öyle, niye evlenmis" gibi cevaplar gelir. Sanki evliligin, hayatin amaci oymus gibi, üremek.
Ben seni destekliyorum. Fikrin degisecegini sanmiyorum. Degismesinde. Mutlulugun pesine git Lyannacigim. Kendini, yeteneklerini kesf et. Kadin olmak, evlenmek degil. Kadin olmak dogurmak degil. Bu tür baskilarida en çok biz kadinlar diger kadinlara dayatiyoruz.
O öyle zaten.
Benim küçük az önce sırtına 3 ısırık yedi abiden, boğazı da tırmalandı.
Doğduğunda 14 aylık bebek kıskanır mı diyorsun, kıskanıyor.
Bebeğin olduğu odaya girmedi 1 ay, benim yüzüme bakmadı falan.
Ama işte ne olduğunu ne öldüğünü istermiş dedikleri durum.
Başımıza bunların kavgalarından neler geldi, kaç gece acillik olduk.
Ama çocuk dünyanın en güzel şeyiSağol aryacım.
20 yaşındayken neyse de 30 yaşındayken artık çekemiyorum. Ne yazık ki çocuk istememen bile kabul edilebilir bir şey değil. Bunu en çok yapan da senin dediğin gibi kadınlar, özellikle de anneler. Sosyal hayatımızda hatta BDVde bile görüyoruz bunu yani, kadın kendi anne olunca otomatik olarak kalan herkes de eninde sonunda çocuk isteyecek oluyor.
Kendi hayatı bitti seninki de bitsin istiyor çünkü.Sağol aryacım.
20 yaşındayken neyse de 30 yaşındayken artık çekemiyorum. Ne yazık ki çocuk istememen bile kabul edilebilir bir şey değil. Bunu en çok yapan da senin dediğin gibi kadınlar, özellikle de anneler. Sosyal hayatımızda hatta BDVde bile görüyoruz bunu yani, kadın kendi anne olunca otomatik olarak kalan herkes de eninde sonunda çocuk isteyecek oluyor.
Büyük konuşmuyorum diye mesajımın başına yazayım da sonra evren işleri karıştırmasınBenimde öyle bir arkadasim vardi sürekli "ee hadi sizde çoçuk yapin". Eh yapmiyoruz arkadas. Zor ilemi? Istemiyorum, hazir degilim. Türk toplumunda bide evli çift ya, legal seks yapiyorlar ya. Iste bu seksten kesiiiin bir bebek ortaya çikmali.
Ki çogu çiftlerde bide bebek artik ciddi stress. Hele Türkiye sartlarinda, haftanin 6 günü çalisiliyor, kres desen pahali, alis veris desen pahali. Eh tabiki araya mesafe girer çiftin.
Hiç milleti takma. Ne zaman baze seylere hazirsan yap. Hiç hazir degilsen hiç yapma. Kimseyede hesap vermek zorunda degilsin.
Yok ben millet diyor diye asla çocuk yapacal biri değilim. Zaten öyle çocuk yap diyen de yok. Sadece hani “illa olacak, bugün olmazsa yarın” düşüncesi beni deli ediyor. Belki hiç istemeyeceğiz veya isteyeceğiz ama olmayacak. Bu ihtimal benim için her zaman var ve inan eşim de ben de hiç takmıyoruz. Çocuksuz olmaya karar verirsek de mutlu oluruz biz. Ama insanların bunu idrak edememesi garip geliyor sadece. Bazıları korunma ihtimalini bile düşünmüyor. Yeni evliysen korunmazsın hemen bebek olmalı ilk çocuktan sonra korunursun taaa ki ikinciyi yapana kadarBenimde öyle bir arkadasim vardi sürekli "ee hadi sizde çoçuk yapin". Eh yapmiyoruz arkadas. Zor ilemi? Istemiyorum, hazir degilim. Türk toplumunda bide evli çift ya, legal seks yapiyorlar ya. Iste bu seksten kesiiiin bir bebek ortaya çikmali.
Ki çogu çiftlerde bide bebek artik ciddi stress. Hele Türkiye sartlarinda, haftanin 6 günü çalisiliyor, kres desen pahali, alis veris desen pahali. Eh tabiki araya mesafe girer çiftin.
Hiç milleti takma. Ne zaman baze seylere hazirsan yap. Hiç hazir degilsen hiç yapma. Kimseyede hesap vermek zorunda degilsin.
ShahajajNe diyordun daha demiiin ikinci yapma üzerinee? Düpedüz kandirmaca bacim!! J'accuse!
Neyse zaten benim öyle bir ihtimalim olamaz artik da. Kizim rahat uyusun, onun rekabeti mekabet olamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?