Coronasavar

Cennet kokulu falan diyolar ya dkkdkd hayır biz de bebek gördük biz de bebek olduk bildiğin bok ve kusmuk kokuyor

Kizima tuvalet egitimi veriyoruz ve af edersin kaka konusunda israrci. "Baslarim sizin tuvalet egitiminize" diye pasif direnise geçti.

Neyse özet, evin camlarini açip, havalandirmak durumunda kaldik

En iyisini yapmak da bol bol pratikle oluyor nevercım Ashfh konu çok ciddileşti az seviyeyi düşüreyim dedim.

Yokuspokus neredesin ayol, gaza gelp çocuk yapmaya mı gittin

Yok buralardayım, müzik bakıyom öyle, tekrarda dinlediğim listeme daha alacaklarım var, tel zil sesimi değiştireceğim napsam karar veremedim.

O şey çilek, "ben doğurdum, madem benim hayatım kısıtlandı sizinki de kısıtlansın"

İşte dük için evlenseydin benim gibi böyle mutlu bir evliliğin olurdu

1.yapsan da susmuyor bu insanlar ben daha sukur yeni rahata erdim bebeklkten cockluga gecti kizimla arkadaslk yolnda takilmaya baslsdik filan 2. DusunmuyormuSun diyorlar dusunmuyoruz diyorum ohoo 1 saat dinle kardes soyle kardes boyle evet kardeslik cok guzel ama suan dusunmuyorum ...

O şey çilek, "ben doğurdum, madem benim hayatım kısıtlandı sizinki de kısıtlansın"
Bir de bunun iş yerinde ayrıcalık bekleyenleri var. Çocuğum var benim! sinyalini veriyorlar alttan alttan bazı hemcinslerim nedendir bilinmez. Hiçbir şekilde kaytarmadan kendini paralayarak çalışan anneler anne değil çünkü bi bu premsesler anne.

"Sırımsızsıııın" diye bağıranlar kendi çocuklarını da bize bırakma planı yapıyorlar bence. Biz 1 tane yapınca kendilerindekini de bırakıp kaçacaklar ama önce sorumluluk almamızı bekliyorlar

İşte dük için evlenseydin benim gibi böyle mutlu bir evliliğin olurdu
Hayalim seninki gibi bir evlilik yapmak never.

Beyaz düklü prensimi bulup sonsuza dek düklü yaşamak

Artik akillandim canim. The dük for the win! Bir daha bir erkek ile tanisirsam ilk soracagim seydir "boy? islev?"
Ahaha beyana dayalı olmaz aryacım, kanıt da lazım

Yalnız bdvdeki mikemmel anneler bu sayfaları keşfederse fena linç yeriz diyeyim ben.
Anlayamiyor iste bazi kesim boyle konusulnca evladini sevmedgi icinmi konusuyor insanlar hayir tabiki ama gel anlat...
Kizim benim canimmm gercekten herseyden kiymetli dogdugunda da cok sevdim sevmeme kabullenememe yasamadim ama cok zorlu gunler gecirdgm gercegini degistirmiyor bunlar yahut bir bebek dunyaya getirirp buyutmenin zorlugnu degistirmiyor ..

Benim annemde mesela o annelik sefkati yok. Sevgisini gösteremiyor. Genel olarakta mutlu bir kisiligi yok. Ancak yardima ihtiyacimiz oldugunda ilk o kosar. Her kosulda dag gibi arkamda bunu biliyorum.

Ancak iste sefkat yok. Bana sefkat ile sarilip, öptügünü fazla görmedim. Yada iltifat verdigini, yada kendimi kötü his ettigimde umut dolu cümleler kurarak beni mutlu ettigi hiç olmadi çünkü empati yetenegi yok denecek kadar az.

Annem farkli bir ailede büyüse, erken yasta evlenmeseydi ve üniversite bitirseydi eminim ki çok ileriye gidebilcek bir kadindi aslinda. Yani ofis ortaminda kendini çok gelistirip bir takim insanlara seflik yapardi bence. Ama hayat ona farkli bir kader biçti. Annem iste yetenekleri farkli oldugu halde, mecburen bu toplumun içinde anne oldu . Ki hiç olmamasi gerekiyordu aslinda.

Ve milyonlarca öyle kadinlar var annem gibi. Tamam anneler var ve annelik sorumlulugunu yerine bir nebze getiriyorlar fakat asla tam basaramazlar. Cünkü içlerinde yok. Bu bu kadinlari kötü etmez ki. Ama toplum öyle bir baski kuruyor kadinlara. Sanki evlenmezsen yada anne olmazsan yarim kadinmissin gibi. Ki bu sadece bir Türk sorunu degil, evrensel bir sorun. Bunu generasyonlarca erkekler tarafindan kadinlara pompalandi. Asil gerçek rekabetten korktuklari için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…