- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Cennet kokulu falan diyolar ya dkkdkd hayır biz de bebek gördük biz de bebek olduk bildiğin bok ve kusmuk kokuyor
En iyisini yapmak da bol bol pratikle oluyor nevercımAshfh konu çok ciddileşti az seviyeyi düşüreyim dedim.
Yokuspokus neredesin ayol, gaza gelp çocuk yapmaya mı gittin
O şey çilek, "ben doğurdum, madem benim hayatım kısıtlandı sizinki de kısıtlansın"Dünyanın en saçma suçlamalarından biri bu. Bildiğin suçluyorlar ya, durduramıyoruz
Tamam kardeş belki ben gerçekten sorumsuzum, sorumluluk almak istemiyorum da bundan sana ne?
Almıyorsam kendi yapmadığım çocuğun sorumluluğunu almıyorum. Rahatıma düşkünsem bizzat benim kendi totomun rahatlığı o. Seni ilgilendiren kısmı neresi?
Sanırsın sorumluluk almak üzerine madalya sözü verilmiş o cümleyi kuranlara, madalyayı alamayınca hırs yapıp çocuk yapmayanlara "sırımsızsın" diyorlar
En iyisini yapmak da bol bol pratikle oluyor nevercımAshfh konu çok ciddileşti az seviyeyi düşüreyim dedim.
Yokuspokus neredesin ayol, gaza gelp çocuk yapmaya mı gittin
İşte dük için evlenseydin benim gibi böyle mutlu bir evliliğin olurduIste buna bir mutlu evlilik derim ben. Birçok çift sadece toplum dayatmasindan dolayi degil, ortak nokta paylasmadiklarindan dolayida bebek yaparlar. Bunun örnekleri bdv'de çok görülüyor. Adam esi için zaman ayirmaz, hep oyun oynar yada nette. Bebegede bakmaz, ev iside yapmaz. Odun iste.
Bebekten öncede odundu ve kadin ondan dolayi kendine bir arkadas arayarak bebek yapti aslinda. Birçok aslinda yüzeysel mutlu gibi görünen fakat derinden çok mutsuz çiftler bebek yapiyorlar.
İşte dük için evlenseydin benim gibi böyle mutlu bir evliliğin olurdu
Bir de bunun iş yerinde ayrıcalık bekleyenleri var. Çocuğum var benim! sinyalini veriyorlar alttan alttan bazı hemcinslerim nedendir bilinmez. Hiçbir şekilde kaytarmadan kendini paralayarak çalışan anneler anne değil çünkü bi bu premsesler anne.O şey çilek, "ben doğurdum, madem benim hayatım kısıtlandı sizinki de kısıtlansın"
O şey çilek, "ben doğurdum, madem benim hayatım kısıtlandı sizinki de kısıtlansın"
Hayalim seninki gibi bir evlilik yapmak never.İşte dük için evlenseydin benim gibi böyle mutlu bir evliliğin olurdu
Ahaha beyana dayalı olmaz aryacım, kanıt da lazımArtik akillandim canim. The dük for the win! Bir daha bir erkek ile tanisirsam ilk soracagim seydir "boy? islev?"
Anlayamiyor iste bazi kesim boyle konusulnca evladini sevmedgi icinmi konusuyor insanlar hayir tabiki ama gel anlat...Yalnız bdvdeki mikemmel anneler bu sayfaları keşfederse fena linç yeriz diyeyim ben.
Veee can i go for a test drive? Neticede lafa değil icraate bakarızArtik akillandim canim. The dük for the win! Bir daha bir erkek ile tanisirsam ilk soracagim seydir "boy? islev?"
Bir daha bebiş yapar mısınArtik akillandim canim. The dük for the win! Bir daha bir erkek ile tanisirsam ilk soracagim seydir "boy? islev?"
Kdkdkjs yaa senHayalim seninki gibi bir evlilik yapmak never.
Beyaz düklü prensimi bulup sonsuza dek düklü yaşamak
Ahaha beyana dayalı olmaz aryacım, kanıt da lazım
Bence iş başvurusu gibi olmalı bu konular.Veee can i go for a test drive? Neticede lafa değil icraate bakarız
Çocuğunu sevmeyen annelerin itirafları gibi bir yazı dizisi vardı bir ara. 9 yaşında olduğu hlde hala çocuğunu sevmeyip alışamayanlar, hala pişman olanlar vs.
Yani bence her anne elbet sevmiyor.
Çok var çocuğunu kocaman olduğu halde sevmeyen anne.
Sadece özellikle bizimki gibi herkesin anne olmak zorunda olduğu, "ben doğurdum sen de doğurursun" denilen toplumlarda çocuğunu sevmemek kabul edilebilir değil. O yüzden kimse bunu çaktırmıyor. Lohusa depresyonu bile yeni yeni kabul görmeye başladı, çocuğunu sevmeyen, çocuk sahibi olmaktan pişman olan bir kadının bunu söylemesi mümkün değil. O yüzden o "olunca elbet seviyorsun" olayına katılmıyorum ben. Sevmeyebilirsin çünkü herkeste annelik sevgisi yok.
Sjsjajsj sevgilimle ilk buluşmalarımız geliyor aklımaVeee can i go for a test drive? Neticede lafa değil icraate bakarız
Aklın yolu bir
Ay rica ediciiim bebiş demeyin şuna bi de bu lafa gıcık oluyorum niyeyseBir daha bebiş yapar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?