Ben eşime 6 ayımız dolana kadar daha asaletin tasdik olmadı senin dedimBence iş başvurusu gibi olmalı bu konular.
Başvuru, referanslar, sonra mülakat, gerekirse yeterlilik sınavı falan.
1.yapsan da susmuyor bu insanlar ben daha sukur yeni rahata erdim bebeklkten cockluga gecti kizimla arkadaslk yolnda takilmaya baslsdik filan 2. DusunmuyormuSun diyorlar dusunmuyoruz diyorum ohoo 1 saat dinle kardes soyle kardes boyle evet kardeslik cok guzel ama suan dusunmuyorum ...
Ahaha beyana dayalı olmaz aryacım, kanıt da lazım
Bir daha bebiş yapar mısın
Sendemi brutuskim darladı seni kız aslında evdeyken yapsaydın aradan çıkardı
Vaaaay karşiimSjsjajsj sevgilimle ilk buluşmalarımız geliyor aklıma
Kendime iyi bir şey gibi göstermeye çalışıyorumAy rica ediciiim bebiş demeyin şuna bi de bu lafa gıcık oluyorum niyeysehani sana bebişim derim ama gerçek bir bebeğe bebiş demek aşırı itici geliyor sanırım benim psikolojik sorunlarım var
Test sürüşü yapmadan ambalaja bakıp almamışsın. İyi etmişsinSjsjajsj sevgilimle ilk buluşmalarımız geliyor aklıma
Ahahda "olduralım anam" deseymiş keşkeBen eşime 6 ayımız dolana kadar daha asaletin tasdik olmadı senin dedim
Ahahfhaha ay aryaaaHii en atesli anda ben metre çikarayim "bakalim beyanin ne kadar esas"
Form doldurtmadım belki ama açık açık sordum işimi garantiye aldım benVaaaay karşiim
Aslan parçası, enişteyi daha ilk date'lerinde götürmüş yiğidim.Vaaaay karşiim
Bebek?Kendime iyi bir şey gibi göstermeye çalışıyorum
Ne diyeyim yahu
Açık açık sordum derken?Form doldurtmadım belki ama açık açık sordum işimi garantiye aldım ben
Sendemi brutus
Diger kjzlar beni tinmadii tanimiyorlarya sohbetlerne ortadan daldim diye olsa gerek olsun..
Sen in cocklarn arasi kac yas bonusum
Yorganın altında ağlıyorum şu anda.
Benim yaptığımı bir erkek yapsa herhalde burada feminazilik yapardım
Ahahfhaha ay aryaaa
Canım göz kararı denilen bir şey var, milimine kadar bilmesen de olur
Anılara bakmakbugün sevgilimle sokakta buluştuk, dokunamamak çok acı bende sürekli sarılıp, güldüğümüz fotoğraflara bakıyorum. Arkadaşlarımla beraber olduğum fotoğraflara falan...
Yanlışlıkla gözüne mi geldi gülüm?
(Yapmıycaktım dayanamadım pardonpisim ben )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?