Coronasavar

Bebek? Ben bebek yapmak denmesini de garip buluyorum neticede sonsuza kadar bebek kalmayacak. Ne bileyim yavrulamak üretmek falan daha mantıklı geliyor
Çile çekmek sevmek kendini paralamk ve bunların karşılığında mutlu olunan karşılıksız sevilen birbirini seçen 2 bireyin genlerinden meydana gelen çok sayıda olabilen crossing overle birbirinden farklı olabilen geri dönüşümsüz biyolojik oluşum?

Yanlışlıkla gözüne mi geldi gülüm?

(Yapmıycaktım dayanamadım pardon pisim ben )
Ahahfha ulan ya.

Benim yaptığımı bir erkek yapsa herhalde burada feminazilik yapardım
Bakayım bir boyuna posuna dedim ben sonra bakmak yetmez test sürüşüne de çıkarayım sonra sana geri döneceğim dedim ,
Ahahaha direkt böyle mi dedin?
Tamam ima edilir falan da doğrudan "çıkar da görek" demek de ne bileyim hafhah

Bilemem ki cicim, simdiye kadar tek biri (esim) ile beraber oldum. Hani öyle bir referansim yok benim.

Yok yaa yapamam ben. Böyle girgir samata konusuyoruz da, baska bir ile olmaz bence ya.
Hayır deme öyle lütfen, neden başkasıyla olmasın?
Duygusal olarak hazır olduğun zaman başkaları da olur. Gencecik kadınsın, hayatının sonuna kadar kendini mahrum etme sakın.

Ben de ruj sürdüm geçen markete gidiyoruz diye heyecanlanıp sonra ulan gerizekalı dedim maske takacaksın.

Yaa
Benim gibi açıp gösterseydin keşke...yüzünü

İşte bu ya harikasın Tam olarak böyle.

Madem itiraf ediyoz ben de edeyim.

İlk buluşmamızda nargile içmiştik deniz kıyısında. Nargilenin marpucu normal kalınlardan değil, plastik incelerdendi. "Bu ne ya incecik, insan tuttuğunu bile anlamıyor, hiç sevmedim normal kalınları yok mu" diye söyleniyordum en masum halimle
Orada verdiği cevaplardan ben de çıkar da görek demeden veya elimi atmadan gerekli cevapları almıştım ahhah

Neyse kizlar iyigeceler iyi sohbetLer size ne diyeym

Vayyy 16 mi cok sasirdimm Allah bagislasin ya brn senin 2 saniyordum ... sen tecrube sahibi olaraktan yas araligi en uygun kactir de ozaman bakim

3 tane evet nasıl 2 sanıyosun :)) valla çay bi kere o fışkıyı yedin mi yaş aralığı fark etmiyor ya tertemiz 1 evlatla duracan yada duramıycan. İlkle ortancanın arası 8 yaş baya kıskandı.
Ortancayla küçüğün arası 2,5 yaş onlarda kıskanıyor çoraptan atletten tokadan bardak çatal herşeyi.
En büyükle en küçükğün arası 9 yaş bak o iyi kıskanma yokta oyun paylaşımı olmuyor böylede.

Ama hiçbiri benimki de 0,5 faber castel gibi demez ki. Söze güvenemeyiz

Hayır deme öyle lütfen, neden başkasıyla olmasın?
Duygusal olarak hazır olduğun zaman başkaları da olur. Gencecik kadınsın, hayatının sonuna kadar kendini mahrum etme sakın.

Ne bileyim, ya berbatsam? Adam " oha, o neydi beee" gibi olursa ne mok yiyecem?

Ondan dolayi

Kamu spotu: Lütfen 20li yaslarda tek bir erkege baglanmayin. Ari siz olun ve çesitli çiçeklere gidin. Bu 30lu yaslarinizda gayet yararli olacaktir.

Kiz Tereliye'ye niye cevap yetistiriyorsunnn??

Uzmanlık isteyen bir şey değil ki bu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…