- 20 Kasım 2018
- 15.036
- 56.709
- 598
- 35
Olm hala adama "çıkar da bi bakalım" demen noktasında kaldım ahahhaAhah o an şehvetli bir andı zaten. Bu kadar düz olmasa da şehvetli bir düzlükte sordum eveto da dünden hazırmış
En iyisi tek yaaa bosver3 tane evet nasıl 2 sanıyosun :)) valla çay bi kere o fışkıyı yedin mi yaş aralığı fark etmiyorya tertemiz 1 evlatla duracan yada duramıycan. İlkle ortancanın arası 8 yaş baya kıskandı.
Ortancayla küçüğün arası 2,5 yaş onlarda kıskanıyor çoraptan atletten tokadan bardak çatal herşeyi.
En büyükle en küçükğün arası 9 yaş bak o iyi kıskanma yokta oyun paylaşımı olmuyor böylede.
Niye berbat olasın?Ne bileyim, ya berbatsam? Adam "oha, o neydi beee" gibi olursa ne mok yiyecem?
Ondan dolayi
Kamu spotu: Lütfen 20li yaslarda tek bir erkege baglanmayin. Ari siz olun ve çesitli çiçeklere gidin. Bu 30lu yaslarinizda gayet yararli olacaktir.
Dayı gibi söylemedik herhaldeOlm hala adama "çıkar da bi bakalım" demen noktasında kaldım ahahha
Ama hiçbiri benimki de 0,5 faber castel gibi demez ki. Söze güvenemeyiz
Jumbo deneyin bir de o kırılmaz kolay kolayTam bügün esim ile kizimin boyalarini konusuyorduk, hep sürekli kiriliyor, uçlari iyi çikmiyor felan.
Sayende artik boyalara bile farkli bakacagim! Sagol bacim sagol
Ahhfha yine de pes demek istiyorum. Yani tamam ben de rahatım bu konularda da adama direkt "görmek istiyorum çıkar da endamını görelim" falan denmez yaniDayı gibi söylemedik herhalde
Görmek istediğimi benim için önemli olduğunu söyledim.Kaybedecek vaktim yokmuş sanki o an cidden neden öyle koşturduysam
Bozulmuş seninki bozulacağı kadarBen küçüğüm psikolojim bozuluyor travmam olacak hahah
Niye berbat olasın?
Sonuçta sen kendine güvenli, kendini tanıyan, ne istediğini bilen bir kadınsın.
En fazla karşındakiyle zevkin, beklentin uymaz. O da çok doğal, herkesle aynı zevkleri paylaşmıyoruz. İlla ki senin de zevk alacağın ve vereceğin adamlar olacak.
Kan verme pozisyonundaki ablalara bile kocaları oha o neydi be demiyor. İçin rahat olsun, sakın kendini bu konuda böyle değerlendirme.
Sıs kızBen küçüğüm psikolojim bozuluyor travmam olacak hahah
Sıradışı tavlama taktikleri kitabımda yazacağım detaylarıAhhfha yine de pes demek istiyorum. Yani tamam ben de rahatım bu konularda da adama direkt "görmek istiyorum çıkar da endamını görelim" falan denmez yani
Ben küçüğüm psikolojim bozuluyor travmam olacak hahah
Ben de ruj sürdüm geçen markete gidiyoruz diye heyecanlanıp sonra ulan gerizekalı dedim maske takacaksın.
Yaa
Benim gibi açıp gösterseydin keşke...yüzünü
belki elimde minik bir virüs tanesi vardır da peçeteden akciğere ulaşır diye.
Sonra da aceleyle döndük zaten
Kiz Tereliye'ye niye cevap yetistiriyorsunnn??
Neden bağırttılar guzunu?Fırsat olmadı ki, kedi çıldırıyordu bir yandanVeterinerde de ağladım zaten guzumu bağırttılar diye. Gözyaşlarım maskenin içinden burnuma ağzıma akarken burnumun da akmış olma ihtimalini göze alamazdım
Açıp yüzümü gözümü de silemiyorum belki elimde minik bir virüs tanesi vardır da peçeteden akciğere ulaşır diye.
Sonra da aceleyle döndük zaten
Kuzusu azmis kudurmus. Düüük düük diye bağırıyormuş.Neden bağırttılar guzunu?
Onu biliyorum da bu dönemdeyken operasyon falan yapmazlar diye düşündümKuzusu azmis kudurmus. Düüük düük diye bağırıyormuş.
Ben de kendime sık sık bu soruyu soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?