Coronasavar

En iyisi tek yaaa bosver istedgm cevap dostm iste esim boyle dusunmuyor o yzden zor ama bilemiyorum en azndan suan istemiyor neyseki ... ileride diyor ...

Niye berbat olasın?
Sonuçta sen kendine güvenli, kendini tanıyan, ne istediğini bilen bir kadınsın.

En fazla karşındakiyle zevkin, beklentin uymaz. O da çok doğal, herkesle aynı zevkleri paylaşmıyoruz. İlla ki senin de zevk alacağın ve vereceğin adamlar olacak.

Kan verme pozisyonundaki ablalara bile kocaları oha o neydi be demiyor. İçin rahat olsun, sakın kendini bu konuda böyle değerlendirme.

Dayı gibi söylemedik herhalde
Görmek istediğimi benim için önemli olduğunu söyledim. Kaybedecek vaktim yokmuş sanki o an cidden neden öyle koşturduysam
Ahhfha yine de pes demek istiyorum. Yani tamam ben de rahatım bu konularda da adama direkt "görmek istiyorum çıkar da endamını görelim" falan denmez yani

Ahahahaha

Haklisin Lyannacim. Bu cümleyi herhangi bir konuda ikilemde kaldigimda, aklima getirecegim. "Daha kötüsüde var, kan verme seks pozisyonu ehehehehe" diye.

Yani öyle bir özgüven geldi ki simdi, disardan adam toplayasim var

Ben de ruj sürdüm geçen markete gidiyoruz diye heyecanlanıp sonra ulan gerizekalı dedim maske takacaksın.

Ben de ruj sürecektim. Sonra virüsler dudaklarıma yapışır diye düşünüp vazgeçtim
Maske hiç aklıma gelmemişti. Apartmandan çıkınca hatırladım maskeyi "ruj zaten senin neyineymiş" dedim

Yaa
Benim gibi açıp gösterseydin keşke...yüzünü

Fırsat olmadı ki, kedi çıldırıyordu bir yandan Veterinerde de ağladım zaten guzumu bağırttılar diye. Gözyaşlarım maskenin içinden burnuma ağzıma akarken burnumun da akmış olma ihtimalini göze alamazdım
Açıp yüzümü gözümü de silemiyorum belki elimde minik bir virüs tanesi vardır da peçeteden akciğere ulaşır diye.
Sonra da aceleyle döndük zaten

Neden bağırttılar guzunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…