Bu tür düsünceleri olan tek psikopat ben degillmisim demek
Ahafhah corona bitsin toplarsınAhahahaha
Haklisin Lyannacim. Bu cümleyi herhangi bir konuda ikilemde kaldigimda, aklima getirecegim. "Daha kötüsüde var, kan verme seks pozisyonu ehehehehe" diye.
Yani öyle bir özgüven geldi ki simdi, disardan adam toplayasim var
Sokak çok yabancı geliyor di miPsikopat mı asdfg sağ ol cnm
Aslında evde otura otura korkmaya başladım ben.
2 hafta sonra ilk defa güvenli inimden çıktım. Sanki masai mara'nın ortasına düştüm de her an bir aslan gtümü dişleyecekmiş gibi hissettim apartmanın önünde dikilirken.
Bir de virüsü göze alamazdım.
Edepsizlik efendim.Onu biliyorum da bu dönemdeyken operasyon falan yapmazlar diye düşündüm
KimHayir yani kiz fake, troll, gerçek degil. Ne yazsanda, sirf seni irrite etmek adina gicik seyler geri yazacak.
Psikopat mı asdfg sağ ol cnm
Aslında evde otura otura korkmaya başladım ben.
2 hafta sonra ilk defa güvenli inimden çıktım. Sanki masai mara'nın ortasına düştüm de her an bir aslan gtümü dişleyecekmiş gibi hissettim apartmanın önünde dikilirken.
Bir de virüsü göze alamazdım.
Neden bağırttılar guzunu?
Neyse ki hepimiz o durumdayız şu anO hisi biliyorum ben. En son sanirim 2 hafta önce kizim ve esim ile arabaya binip, 5dakikalik uzakta olan parka gitmistik. Cok illegal ve tehlikeli birsey yapiyormusuz gibi his etmistim. Film gibi. Bir ara sanki disariyi taniyamamisim gibi bir his.
Sanirim bu evde kalarak sizin ile dük sohbet ederek kafayi yemeye baslamista olabilirim
Ben eğleniyorum ckckdjfkTereliye, yada yeni ismi ile, benibanageriver
Evercek misiniz napacaksınız ileride?Lyanna'nın dediği gibi kudurdu
Hormon iğnesi yaptılar. O da kas içi yapılıyor sanırım, fazla ağrılı olduğu için çok saldırganlaştı. Hayvanı polarla tuttular bir de ona da ayrı çıldırdı.
2 ayrı aşısı daha vardı zaten. Onlar da olunca eziyet gibi oldu yavruma. İçim kötü oldu o bağırdıkça
Kudurukluğu da hala tam geçmedi. Aynı anası
Lyanna'nın dediği gibi kudurdu
Hormon iğnesi yaptılar. O da kas içi yapılıyor sanırım, fazla ağrılı olduğu için çok saldırganlaştı. Hayvanı polarla tuttular bir de ona da ayrı çıldırdı.
2 ayrı aşısı daha vardı zaten. Onlar da olunca eziyet gibi oldu yavruma. İçim kötü oldu o bağırdıkça
Ahahahahah
Ooo aramızdan birileri geceye akmaya gidiyor.İyi geceler kızlar
Hayir yani kiz fake, troll, gerçek degil. Ne yazsanda, sirf seni irrite etmek adina gicik seyler geri yazacak.
Sokak çok yabancı geliyor di mi
O hisi biliyorum ben. En son sanirim 2 hafta önce kizim ve esim ile arabaya binip, 5dakikalik uzakta olan parka gitmistik. Cok illegal ve tehlikeli birsey yapiyormusuz gibi his etmistim. Film gibi. Bir ara sanki disariyi taniyamamisim gibi bir his.
Sanirim bu evde kalarak sizin ile dük sohbet ederek kafayi yemeye baslamista olabilirim
İyi geceler kuzum.İyi geceler kızlar
"Yüreğinin götürdüğü yere git" der gibi, dükünün götürdüğü yere git.Gangsta gelmeden bir konu falan açalım. Yoksa konusuz düküne düküne gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?