Coronasavar

Bu tür düsünceleri olan tek psikopat ben degillmisim demek

Psikopat mı asdfg sağ ol cnm

Aslında evde otura otura korkmaya başladım ben.
2 hafta sonra ilk defa güvenli inimden çıktım. Sanki masai mara'nın ortasına düştüm de her an bir aslan gtümü dişleyecekmiş gibi hissettim apartmanın önünde dikilirken.
Bir de virüsü göze alamazdım.

Sokak çok yabancı geliyor di mi

O hisi biliyorum ben. En son sanirim 2 hafta önce kizim ve esim ile arabaya binip, 5dakikalik uzakta olan parka gitmistik. Cok illegal ve tehlikeli birsey yapiyormusuz gibi his etmistim. Film gibi. Bir ara sanki disariyi taniyamamisim gibi bir his.

Sanirim bu evde kalarak sizin ile dük sohbet ederek kafayi yemeye baslamista olabilirim

Neden bağırttılar guzunu?

Lyanna'nın dediği gibi kudurdu
Hormon iğnesi yaptılar. O da kas içi yapılıyor sanırım, fazla ağrılı olduğu için çok saldırganlaştı. Hayvanı polarla tuttular bir de ona da ayrı çıldırdı.
2 ayrı aşısı daha vardı zaten. Onlar da olunca eziyet gibi oldu yavruma. İçim kötü oldu o bağırdıkça

Kudurukluğu da hala tam geçmedi. Aynı anası

Neyse ki hepimiz o durumdayız şu an

Evercek misiniz napacaksınız ileride?

Sanirim kedinin, "kediler külübü"ne ihtiyaci var. Ordada diger kedicikler bunun gazini alirdi aslinda

Hayir yani kiz fake, troll, gerçek degil. Ne yazsanda, sirf seni irrite etmek adina gicik seyler geri yazacak.

Bilmiyorum ki, 50 defa benzer şeyler üzerine konu açtı. Fakese de üzücü değilse de
Sokak çok yabancı geliyor di mi

Aynen tam bir survivor dışarısı

Ya hem illegal iş yapıyor hissi hem korku hem "bura nere la" diye ortamı yabancılama, hepsini aynı anda hissettim.
Bir gün karantina bitince psikolojik destek gerekmez umarım diyorum ama bu kadar dük muhabbetinden sonra o da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…