Coronasavar

Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.
Boşama ama çemkir.

Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.
Boşama ama çemkir.
Di mi? Abartmıyorum?
Söylenince de sevimlilik yapıyor, sakin ol bir sey olmaz ben anlattim falan diyor.
Ya Biz niye lise 1 kimyasını çocuğa 5 yaşında öğretiyoruz? Deney ne ya?

Ya kusura bakmada gülmem geldi. Olay aslinda ciddi, ben olsam esime nasil çemkirirdim ve en az 1 hafta boyunca her olayda, bu kolonya olayini hatirlattirdim.

Yani harbiden 5 yasindaki çoçuga kimya dersi ne? Erkekler iste hepsi..

Di mi? Abartmıyorum?
Söylenince de sevimlilik yapıyor, sakin ol bir sey olmaz ben anlattim falan diyor.
Ya Biz niye lise 1 kimyasını çocuğa 5 yaşında öğretiyoruz? Deney ne ya?
Bir tane ve 5 yaşında olsa tamam büyütme, zaten yakında aklı erer diyeceğim ama arkasından gelenler küçük. Birbirlerine gösterebilirler, oyun kurabilirler. Sonuçta bak kampta ateş yakmak için bile çocuk kendi çapında kolonya kullanabilir. Allah korusun kardeşine "bak nasıl ynaıyor" diye göstermek için bile yapabilir yani.

Kusura bakma ama güldüm ben. Aynı benim babam
O da bizim ısrarlarımıza dayanamayıp bize maceralar yaşatırdı, sonra "annenize söylemeyin" derdi.
Ama biz söylerdik

Tabii aynı şeyi eşim yapsa hiç komik olmazdı eminim
O an düşünememiştir belki çocuğun onu kendi başına da alıp yakabileceğini. Ama çok tehlikeli.
Geçen gün burada dedik ya erkekler tehlikeli şeylere kafa yormuyorlar, tesadüfen hayatta kalıyorlar diye. Tam o durum.
İyice bir sars bence.

Ya çok detay olacak ama benim küçük olan erkek ya. 4-5 aydır pipisini çıkarıyor evde. Resmen dikenli üstü, çok ilginç.

Ben bir arkadaşın evinde gördüm o dikenli şeyi
Erkek kedisi arkadaşın bacağına şaapıyordu. Sonra kaktı, kendini temizlemeye başladı.
Kadının eşofmanı da batmıştı tabii

Senin küçük kısır mı?

Ya kusura bakmada gülmem geldi. Olay aslinda ciddi, ben olsam esime nasil çemkirirdim ve en az 1 hafta boyunca her olayda, bu kolonya olayini hatirlattirdim.

Yani harbiden 5 yasindaki çoçuga kimya dersi ne? Erkekler iste hepsi..

Biz de onun yaptığı hatalar, neyse canım diyip büyütmeyerek kapatilir, benimkiler mikroskopla bakilmak suretiyle 83939393 kat buyutulerek 'şaka' adi altinda uzatilir.

yaparlar da biliyor musun.
Zaten orman kamp falan konuşurken çıktı.
Inşallah orman yakmayız
Bu gidişle adamı yakacağım diri diri sinirimden

Hangi birine daha çok kızdım onu da bilmiyorum.
Bu annene söyleme, meselesinde hassas olduğumu bilir ve yapmaz aslında
Ama ayarlarımız bozuldu, 14 marttan beri evdeyiz.
Heyecan mi arıyor nedir anlamadim

Yok kısır değil. Errrrrkek oğlum benim.

Bizim kısır olmayan dişi köpek kızgınlık zamanında coşuyor. Evde yere oturmamız veya çömelmemiz hatta eğilmemiz bile ona açık davet oluyor Hemen koşuyor tıktıklamaya. Normalde asla izin vermem ama kızgınlığının pik yaptığı günlerde bir şey demiyorum, zaten birkaç gün dışında tekrarlamıyor o da.

Bune ya , senin yetenegin cokdahafazlaydi... umarim bu burda begeniliyor diye burda kalmazsin

Buarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilim ara ara okuyorum kafam dagiliyor

Buarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilim ara ara okuyorum kafam dagiliyor
Vander - sen tıp ogrencisiysen bende hokkabazim

Turuncu- idrak- gansta— zekaniz asiri fazla neguzel bir ozellik
Lyanna sen zaten bir utopyasin

Bu arada Loreth , 3nity çocuklarla ilgili yaptığımız yorumlar sizi rahatsız ediyorsa söyleyin lütfen, bu konuda sizi kırmak veya rahatsız hissettirmek asla istemem.
Günaydın şirinler köyümün şirinleri,

Akşam gördüm ama yazamadım Lyanna Mormont . Canımsın, dök içini, saydır gitsin. Çocukları seviyorum ama arada kendi çocuklarımı cami avlusuna bırakmayı düşünecek kadar gözüm seğirmeye başlıyor. Eşimle "aldırmak için çok mu geç" diye soruyoruz birbirimize, kendi evlerine ne zaman çıkacak bunlar diyoruz. Böyle gökten bir helikopter indiğini, savaş bölgesinden asker kurtarma operasyonu gibi bizi kurtardıklarını düşünüyoruz. Bir de şunları bizim için çizdiklerini düşünüyoruz arada:

Bu arada arkadaşlar, bildirmekten mutluluk duyarım; regl oldum. Az kaldı 3. çocuk için bütçe çıkarmaya, bebe giysilerini bir elden geçirmeye başlıyordum ki evren yakarışlarıma cevap verdi. Şükürler olsun.

Yarın 8. evlilik yıldönümümüz. Kahve&çikolata eşliğinde Minecraft'ta maden kazarak kutlamayı düşünüyoruz. Karantinada olmasak boğaz köprüsüne lazerlerle isimlerimizi yazdırıp, bir yatla deniz turu planlamasını beklerdim ama dua etsin, yırttı.

Günaydınlar
Dük muhabbeti olmayınca erkenden sıvışmışım ben
Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayın

Hokkabaz olabılırsın sorun değil fkdkdkd ona da ihtiyacımız var

Günaydınlar
Dük muhabbeti olmayınca erkenden sıvışmışım ben

Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayın
Gecenin üçünde eşimi dürtüp, regl oldum, çak bir beşlik dedim, kutlamayı öyle yaptık.
Dük muhabbetinin altın çağını yaşadık ve bitti, kabul edin bunu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…