Ne münasebet? Sokak kedileri her gece yansin geceler, evcillerin cani yok mu?
Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.Cağnım kocamın çocuklarla yaptığını anlatayım
Bugün oğlumla konuşuyoruz,
Kendisi yine evden ormana kaçıp, çadır kuracağını, orada yaşayacağını, mangal alıp, tavuk pisirecegini falan anlatıyordu.
Ben de sen onu yapamazsın bunu yapamazsın diye bir yandan gıcık edip bir yanına alternatifler için beyin jimnastiği yaptırıyordum.
Sonra mangal yakamazsın dedim,
O da yakarım dedi, biraz anlattı, ama o öyle hemen tutuşmaz dedim
Kolonya döker yakarım dedi.
Nasıl yani? Kolonyanın yanıcı olduğunu sen nereden biliyorsun dedim?
Eli ile ağzını kapadı, Bu bizim sırrımızdı dedi.
Neyse sonra anlatırdım
Evde bir yerden sandal agaci kolonyası mi ne cıktı.
Ama kokusu kotu . Çocukların yatma saati, verdim adamın eline şişeyi at bunu diye, kızı aldım odaya geçtim.
Sen git arkamdan banyoda lavobaya dok, dökerken de nasıl yandığını çocuklara göster, deney diye.
Sonra 2 numaranın saçları son anda kurtulmuş yanmaktan diye korkmuş, çocuklara da annenize söylemeyin demiş.
Sonuç, 5 yaşındaki çocuğumuz evi nasil yakacağını biliyor ve babası annesinden bir şeyler saklanabileceğini öğretiyor.
Bdv ye yazıp mi boşayayım, yazmadan mi?
Ya çok detay olacak ama benim küçük olan erkek ya. 4-5 aydır pipisini çıkarıyor evde. Resmen dikenli üstü, çok ilginç.Onlar da oturup evde yapsınlar kendi düklerini. Dışarıdaki kedilerin içine ne koydukları belli değil çok sağlıksız
Di mi? Abartmıyorum?Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.
Boşama ama çemkir.
Cağnım kocamın çocuklarla yaptığını anlatayım
Kendisi yine evden ormana kaçıp, çadır kuracağını, orada yaşayacağını, mangal alıp, tavuk pisirecegini falan anlatıyordu.
Ben de sen onu yapamazsın bunu yapamazsın diye bir yandan gıcık edip bir yanına alternatifler için beyin jimnastiği yaptırıyordum.
Neyse sonra anlatırdım
Ama kokusu kotu . Çocukların yatma saati, verdim adamın eline şişeyi at bunu diye, kızı aldım odaya geçtim.
Sen git arkamdan banyoda lavobaya dok, dökerken de nasıl yandığını çocuklara göster, deney diye.
Sonra 2 numaranın saçları son anda kurtulmuş yanmaktan diye korkmuş, çocuklara da annenize söylemeyin demiş.
Sonuç, 5 yaşındaki çocuğumuz evi nasil yakacağını biliyor ve babası annesinden bir şeyler saklanabileceğini öğretiyor.
Bir tane ve 5 yaşında olsa tamam büyütme, zaten yakında aklı erer diyeceğim ama arkasından gelenler küçük. Birbirlerine gösterebilirler, oyun kurabilirler. Sonuçta bak kampta ateş yakmak için bile çocuk kendi çapında kolonya kullanabilir. Allah korusun kardeşine "bak nasıl ynaıyor" diye göstermek için bile yapabilir yani.Di mi? Abartmıyorum?
Söylenince de sevimlilik yapıyor, sakin ol bir sey olmaz ben anlattim falan diyor.
Ya Biz niye lise 1 kimyasını çocuğa 5 yaşında öğretiyoruz? Deney ne ya?
Cağnım kocamın çocuklarla yaptığını anlatayım
Neyse sonra anlatırdım
Ya çok detay olacak ama benim küçük olan erkek ya. 4-5 aydır pipisini çıkarıyor evde. Resmen dikenli üstü, çok ilginç.
Ya kusura bakmada gülmem geldi. Olay aslinda ciddi, ben olsam esime nasil çemkirirdim ve en az 1 hafta boyunca her olayda, bu kolonya olayini hatirlattirdim.
Yani harbiden 5 yasindaki çoçuga kimya dersi ne? Erkekler iste hepsi..
Bir tane ve 5 yaşında olsa tamam büyütme, zaten yakında aklı erer diyeceğim ama arkasından gelenler küçük. Birbirlerine gösterebilirler, oyun kurabilirler. Sonuçta bak kampta ateş yakmak için bile çocuk kendi çapında kolonya kullanabilir. Allah korusun kardeşine "bak nasıl ynaıyor" diye göstermek için bile yapabilir yani.
Kusura bakma ama güldüm ben. Aynı benim babam
O da bizim ısrarlarımıza dayanamayıp bize maceralar yaşatırdı, sonra "annenize söylemeyin" derdi.
Ama biz söylerdik
Tabii aynı şeyi eşim yapsa hiç komik olmazdı eminim
O an düşünememiştir belki çocuğun onu kendi başına da alıp yakabileceğini. Ama çok tehlikeli.
Geçen gün burada dedik ya erkekler tehlikeli şeylere kafa yormuyorlar, tesadüfen hayatta kalıyorlar diye. Tam o durum.
İyice bir sars bence.
Yok kısır değil. Errrrrkek oğlum benim.Ben bir arkadaşın evinde gördüm o dikenli şeyi
Erkek kedisi arkadaşın bacağına şaapıyordu. Sonra kaktı, kendini temizlemeye başladı.
Kadının eşofmanı da batmıştı tabii
Senin küçük kısır mı?
Iyi geceler aryacim. Yarin arayi kapatirizBügün baya bir düksüz muhabet oldugu için, geceyi en çok sevdigim iki santçi ile kapatalim diyorum ben
Bune ya , senin yetenegin cokdahafazlaydi... umarim bu burda begeniliyor diye burda kalmazsinBu kağıt çizimi Corona'dan önce yapmıştım; bugün bunu tabloya geçirmeye karar verdim ve tabloya ölçüp ölü alana koydum. Çok var böyle çizim, sırayla tablo olacaklar, kağıttan aka aka. Ama corona bi insan olsaydı sanırım bu olurdu tövbest.
Bak bu bununla aynı dönem kagıt çalışma, bu da tabloya aktarılacak arkaplan oluşunca kafamda.
Çekikler gibin el pozu vermiş, saç kırmız, üzerinde peçete var:
Eki Görüntüle 2615192
Benim böyle abuk bi defterim var fikir defteri, aklıma gelen şey gitmesin diye arada not alırım. Çamaşır makinası içinde bir sürü anahtar yıkayan asker üniformalı bir kadın var birinde mesela. Öyle şeyler :)
Günaydın şirinler köyümün şirinleri,
Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayınGünaydın şirinler köyümün şirinleri,
Akşam gördüm ama yazamadımLyanna Mormont . Canımsın, dök içini, saydır gitsin. Çocukları seviyorum ama arada kendi çocuklarımı cami avlusuna bırakmayı düşünecek kadar gözüm seğirmeye başlıyor. Eşimle "aldırmak için çok mu geç" diye soruyoruz birbirimize, kendi evlerine ne zaman çıkacak bunlar diyoruz. Böyle gökten bir helikopter indiğini, savaş bölgesinden asker kurtarma operasyonu gibi bizi kurtardıklarını düşünüyoruz. Bir de şunları bizim için çizdiklerini düşünüyoruz arada:
Eki Görüntüle 2615678
Eki Görüntüle 2615677
Bu arada arkadaşlar, bildirmekten mutluluk duyarım; regl oldum. Az kaldı 3. çocuk için bütçe çıkarmaya, bebe giysilerini bir elden geçirmeye başlıyordum ki evren yakarışlarıma cevap verdi. Şükürler olsun.
Yarın 8. evlilik yıldönümümüz. Kahve&çikolata eşliğinde Minecraft'ta maden kazarak kutlamayı düşünüyoruz. Karantinada olmasak boğaz köprüsüne lazerlerle isimlerimizi yazdırıp, bir yatla deniz turu planlamasını beklerdim ama dua etsin, yırttı.
Hokkabaz olabılırsın sorun değil fkdkdkd ona da ihtiyacımız varBuarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilimara ara okuyorum kafam dagiliyor
Vander - sen tıp ogrencisiysen bende hokkabazim
Turuncu- idrak- gansta— zekaniz asiri fazla neguzel bir ozellik
Lyanna sen zaten bir utopyasin
Gecenin üçünde eşimi dürtüp, regl oldum, çak bir beşlik dedim, kutlamayı öyle yaptık.Günaydınlar
Dük muhabbeti olmayınca erkenden sıvışmışım ben
Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?