"Yüreğinin götürdüğü yere git" der gibi, dükünün götürdüğü yere git.
Nekşflikş'te bir dizi buldum, değişik konusu var, çerezlik.
Kime dediğine bağlı.Komplekslisin demekten banlanırmıyım fmmdmddm
"Yüreğinin götürdüğü yere git" der gibi, dükünün götürdüğü yere git.
Nekşflikş'te bir dizi buldum, değişik konusu var, çerezlik.
Djdjdj yok başka konuya yazdımKime dediğine bağlı.
Bana desen bir sonraki mesajda seni tuzağa düşürüp daha kötüsünü söyletirim, banlanirsin.
Haz denizindedir boğluyordurNe dizisi? Ablama Poldark dizisini önerdim ve simdi saatlerce haber alamiyorum ondan
Evercek misiniz napacaksınız ileride?
Sanirim kedinin, "kediler külübü"ne ihtiyaci var. Ordada diger kedicikler bunun gazini alirdi aslinda
Aynı anası derken?
Sen demi bağıra bağıra geziyorsun?
1 ay sonra kısırlaştırmaya götüreceğim.
Hormon iğnesini de o yüzden yaptılar zaten, bir aklı başına gelsin, yaptıklarıyla yüzleşsin diye. Ama dün gece poposu havada gezip mahallenin serserilerine bağırmaya devam etti
Ya keşke olsa hemen üyelik açarım ona bir tane
Şöyle fotoğraflar paylaşırlardı belki
Eki Görüntüle 2615622
Sessiz çığlıklarda boğuluyorum ben kimse duymuyor sesimi (çok şükür).
Ölüyorum anlasana
Seni tanımak güzeldi.Komplekslisin demekten banlanırmıyım fmmdmddm
Elit deme elit deme elit deme. Amin
Jane the Virgin diye aklını yormayan, devamını çok merak etmeyeceğin, öyle çerezlik hafif bir dizi.Ne dizisi? Ablama Poldark dizisini önerdim ve simdi saatlerce haber alamiyorum ondan
Ahahah çilek yaa1 ay sonra kısırlaştırmaya götüreceğim.
Hormon iğnesini de o yüzden yaptılar zaten, bir aklı başına gelsin, yaptıklarıyla yüzleşsin diye. Ama dün gece poposu havada gezip mahallenin serserilerine bağırmaya devam etti
Ya keşke olsa hemen üyelik açarım ona bir tane
Şöyle fotoğraflar paylaşırlardı belki
Eki Görüntüle 2615622
Sessiz çığlıklarda boğuluyorum ben kimse duymuyor sesimi (çok şükür).
Ölüyorum anlasana
Seni tanımak güzeldi.
Jane the Virgin diye aklını yormayan, devamını çok merak etmeyeceğin, öyle çerezlik hafif bir dizi.
Evlenene kadar bakire kalmakta kararlı olan kızımız, jinekolog hatası yüzünden suni dölleme ile hamile kalıyor ve olaylar gelişiyor.
Ahahah çilek yaa
Ahaha deme öyle demeAhajsjdjjsdjd
Yalniz bu dizi değil, senin kabusunmus bacim ya.
Unorthodox izle dedi beyim
Tabiki sıkıcı ve ciddi az yakisiklili falan.
Var mı kediler için de app? Catinder falan.
Yoksa yapalım.battım, bari masrafımı karşılayacak parayı bulayım
Ahaha deme öyle deme
Unorthodox'u geçenlerde okudum da o kadar iç daraltıcı şeyler izlemek istemiyorum bu ara.
Ne münasebet? Sokak kedileri her gece yansin geceler, evcillerin cani yok mu?Ruhsatsız hayvan üretim tesisi kurmak gibi bir suç varsa başımız yanmasın sonra
2-3 kedi vuslata erecek diye olan bize olmasın.
Jane the Virgin diye aklını yormayan, devamını çok merak etmeyeceğin, öyle çerezlik hafif bir dizi.
Evlenene kadar bakire kalmakta kararlı olan kızımız, jinekolog hatası yüzünden suni dölleme ile hamile kalıyor ve olaylar gelişiyor.
Ahaha deme öyle deme
Unorthodox'u geçenlerde okudum da o kadar iç daraltıcı şeyler izlemek istemiyorum bu ara.
Ay Allah korusun boşanmış olmayın da. Hamilelik nasılsa bildiğiniz bir alan4 bolum dayanabilirim
Valla arada sohbet muhabbet edecek bir şeyler bulmazsak.karantinanin sonunda ya hamile, ya boşanmış olacağım
Normal iletişim kuramıyoruz yoksa.
Abov Jane fanına yakalandımJane the Virgin'e nasil çerezlik dersin? Yani kaç sezondur Rafael mi, Michael mi diye takip etmek. (Ayrica ben hep team Rafaeldim, o tutku farkli abi). Dizi harika yaa harikaaa
Abov Jane fanına yakalandımSpoiler verme daha 2. bölümdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?