Coronasavar

Evercek misiniz napacaksınız ileride?

1 ay sonra kısırlaştırmaya götüreceğim.
Hormon iğnesini de o yüzden yaptılar zaten, bir aklı başına gelsin, yaptıklarıyla yüzleşsin diye. Ama dün gece poposu havada gezip mahallenin serserilerine bağırmaya devam etti

Sanirim kedinin, "kediler külübü"ne ihtiyaci var. Ordada diger kedicikler bunun gazini alirdi aslinda

Ya keşke olsa hemen üyelik açarım ona bir tane

Şöyle fotoğraflar paylaşırlardı belki

Aynı anası derken?
Sen demi bağıra bağıra geziyorsun?

Sessiz çığlıklarda boğuluyorum ben kimse duymuyor sesimi (çok şükür).
Ölüyorum anlasana

Var mı kediler için de app? Catinder falan.
Yoksa yapalım. battım, bari masrafımı karşılayacak parayı bulayım

Komplekslisin demekten banlanırmıyım fmmdmddm
Seni tanımak güzeldi.

Elit deme elit deme elit deme. Amin
Ne dizisi? Ablama Poldark dizisini önerdim ve simdi saatlerce haber alamiyorum ondan
Jane the Virgin diye aklını yormayan, devamını çok merak etmeyeceğin, öyle çerezlik hafif bir dizi.
Evlenene kadar bakire kalmakta kararlı olan kızımız, jinekolog hatası yüzünden suni dölleme ile hamile kalıyor ve olaylar gelişiyor.

Ahahah çilek yaa

Ahajsjdjjsdjd
Yalniz bu dizi değil, senin kabusunmus bacim ya.
Unorthodox izle dedi beyim
Tabiki sıkıcı ve ciddi az yakisiklili falan.

Jane the Virgin'e nasil çerezlik dersin? Yani kaç sezondur Rafael mi, Michael mi diye takip etmek. (Ayrica ben hep team Rafaeldim, o tutku farkli abi). Dizi harika yaa harikaaa

4 bolum dayanabilirim
Valla arada sohbet muhabbet edecek bir şeyler bulmazsak.karantinanin sonunda ya hamile, ya boşanmış olacağım
Normal iletişim kuramıyoruz yoksa.
Ay Allah korusun boşanmış olmayın da. Hamilelik nasılsa bildiğiniz bir alan

Jane the Virgin'e nasil çerezlik dersin? Yani kaç sezondur Rafael mi, Michael mi diye takip etmek. (Ayrica ben hep team Rafaeldim, o tutku farkli abi). Dizi harika yaa harikaaa
Abov Jane fanına yakalandım Spoiler verme daha 2. bölümdeyim.

Cağnım kocamın çocuklarla yaptığını anlatayım

Bugün oğlumla konuşuyoruz,
Kendisi yine evden ormana kaçıp, çadır kuracağını, orada yaşayacağını, mangal alıp, tavuk pisirecegini falan anlatıyordu.
Ben de sen onu yapamazsın bunu yapamazsın diye bir yandan gıcık edip bir yanına alternatifler için beyin jimnastiği yaptırıyordum.
Sonra mangal yakamazsın dedim,
O da yakarım dedi, biraz anlattı, ama o öyle hemen tutuşmaz dedim
Kolonya döker yakarım dedi.
Nasıl yani? Kolonyanın yanıcı olduğunu sen nereden biliyorsun dedim?
Eli ile ağzını kapadı, Bu bizim sırrımızdı dedi.
Neyse sonra anlatırdım

Evde bir yerden sandal agaci kolonyası mi ne cıktı.
Ama kokusu kotu . Çocukların yatma saati, verdim adamın eline şişeyi at bunu diye, kızı aldım odaya geçtim.
Sen git arkamdan banyoda lavobaya dok, dökerken de nasıl yandığını çocuklara göster, deney diye.
Sonra 2 numaranın saçları son anda kurtulmuş yanmaktan diye korkmuş, çocuklara da annenize söylemeyin demiş.
Sonuç, 5 yaşındaki çocuğumuz evi nasil yakacağını biliyor ve babası annesinden bir şeyler saklanabileceğini öğretiyor.
Bdv ye yazıp mi boşayayım, yazmadan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…