Coronasavar

Leydis end vander
Günaydın.
Hastayım ben.
Midem bulanıyor, uyanalı 4 saat oldu, su bile içemedim
Halimi gören kocamdan ilk gelen tepki
Hamile misin yoksa?
Annem aradı sabah söyledim hastayım diye
Kadın sesi titreyerek sordu.
Bak gebelik falan olmasın?
Bu gidişle gidip doğan Çocukları da aldıracağım.
Hamile de değilim.
Yine hamile kalirsam tv lere çıkıp, uzaylıların yerleştirdiğini iddia edeceğim

Bu arada benım aklıma da hamilemisin sorusu geldi jfdjddj acaba kocan mıyım?

madem erkegım hayat bu

Greys'teki gibi doktor odasinda hunharca sebisiyorsa hakkimi helal etmem.

Peki hamile misin?

Geçmiş olsun cancağızım.
Greys'teki gibi doktor odasinda hunharca sebisiyorsa hakkimi helal etmem.

Peki hamile misin?
Spartacus'teki gibi sevişilmediği sürece ben helal ediyorum ya.

Geçmiş olsun cancağızım.

Spartacus'teki gibi sevişilmediği sürece ben helal ediyorum ya.
O da fenaydi da aramızda bildigim kadariyla gladyator veya Romalı olmadigi icin oyle yapan olduğunu sanmiyorum. Yani evinin zeminine gomulu mermer kuveti ve yarı ciplak hizmetcileri olan varsa soylesin lutfen.
Olsa olaa turuncuda olabilir zengin cunku, ama sonucta Turk kulturumuz var, hamam yaptirmistir o.

Senin bildiğin gladyatör olmaması benim de olmadığı anlamına gelmez Lyanna bacım. Belki koca diye gladyatör almışımdır kendime.
Turuncu'da artık ne olduğu önemli değil. Nasılsa hamile olduğu için, bir süre kendini nadasa bırakması gerekecek.

Ahaha gladyator kostumu diyorsun saygi duydum eğiliyorum onunde

O kadının Zeyna olduğu gercegi hala sasirtiyor beni ya. Elinde disk, ona buna kafa tutan Zeynadan ne hallere geldi kadin. Biz buyuduk ve kirlendi dunya.

Ahaha gladyator kostumu diyorsun saygi duydum eğiliyorum onunde

O kadının Zeyna olduğu gercegi hala sasirtiyor beni ya. Elinde disk, ona buna kafa tutan Zeynadan ne hallere geldi kadin. Biz buyuduk ve kirlendi dunya.
Dizide kadını her gördüğümde düşündüğüm tek bir şey vardı; saçlarını neyle boyuyor acaba? O devirde o saç neydi öyle ya.

Ciddili soruyorum peki olma ihtimalin var mi?

Hayır yahu.
Daha 4 gün önce reglim bitti.
4 gün icinde sevisip bugün midem bulanmaz diye düşünüyorum çocuk paralel evrende 6 haftayı geçirmediyse
Hap+prezervatif. Yine hamileysem fetusle konuşup aramızda halletmeyi düşünüyorum.
Neden bu ısrar?

Acilen bütün ceketler çöpe.
Sebebi uzaklarda arama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…