Coronasavar

Bune ya , senin yetenegin cokdahafazlaydi... umarim bu burda begeniliyor diye burda kalmazsin

Umarım.
O kağıda alel acele yaptıklarımdan, fikir kaçmasın diye. :)
Arkaplanı aklıma gelince ekleyeceğim bir figür. Hızlı yapıldı, hızlı boyandı görüntü ve renk kaçmasın diye.
Bir Güzel Sanatlar mezununun yorumunu almak beni onore eder, yol var diyorsan vardır; ben de kalmamaya gayret ederim umarım. Teşekkür ederim. :*

Günaydın eni vici vokke vokke vokkeyyayi :)
Sana da saat öğlenin biri değilmişçesine günaydın Loompaland'ımızın sayın Cumhurbaşkanı.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Bu gece vesilesiyle kalbinizde taşıdığınız bütün güzel dilekleriniz kabul olsun inşallah.
Sizi çok seviyorum. Hayranlıkla takip ediyorum.
Sizin de kandiliniz kutlu olsun.

Sana da saat öğlenin biri değilmişçesine günaydın Loompaland'ımızın sayın Cumhurbaşkanı.

Sizin de kandiliniz kutlu olsun.

Çok ince bir çikonatta esprisi miydi o?
Beni de fabrika başkanı mı yaptınız şimdi de Allah sizi.

Kandiliniz mübarek olsun, bugün az edebimizle durak pls. :)

Ne baarıyon, ben ne bileyim ne zaman ne oldu, olay akışına hakim değilim

Ben de stres yaptım zaten şu an, bankadan parayı çeksem mi diye düşünüyorum.

Çok ince bir çikonatta esprisi miydi o?
Beni de fabrika başkanı mı yaptınız şimdi de Allah sizi.

Kandiliniz mübarek olsun, bugün az edebimizle durak pls. :)
Edepsizler üstüne alınsın artık.
Regl oldum da, canım çikolatada yüzmek istiyor, bu da beni çikolata fabrikası sahibi bir koca bulmadığım konusunda hayıflanmaya kadar götürdü, sonrası Loompaland.

Son düzenleme:
Giphy sağolsun
O zaman bunu vereyim romantikli
https://giphy.com/l2SpVe0s8BALIr5mg

Ben şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal

Bütün hamile olma tehlikesi yaşayan kişiler hepınızın kocası çıkabilirim jdjdjdjd bence degılsınız ama korktum

İşte temizliyorlarsa sürekli, nerelerini kullandıkları hayal gücüne kalmış

Ne ne ne ne ne
Ay benım mal varlıgım zaten yok ohh rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…