- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bune ya , senin yetenegin cokdahafazlaydi... umarim bu burda begeniliyor diye burda kalmazsin
Sana da saat öğlenin biri değilmişçesine günaydın Loompaland'ımızın sayın Cumhurbaşkanı.Günaydın eni vici vokke vokke vokkeyyayi :)
Sizin de kandiliniz kutlu olsun.Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Bu gece vesilesiyle kalbinizde taşıdığınız bütün güzel dilekleriniz kabul olsun inşallah.
Sizi çok seviyorum. Hayranlıkla takip ediyorum.
Sana da saat öğlenin biri değilmişçesine günaydın Loompaland'ımızın sayın Cumhurbaşkanı.
Sizin de kandiliniz kutlu olsun.
Kasma rahat ol.Açıkçası bu kadar hanımefendi durusum şuradaki insanlar içindir
Ne baarıyon, ben ne bileyim ne zaman ne oldu, olay akışına hakim değilimHayır yahu.
Daha 4 gün önce reglim bitti.
4 gün icinde sevisip bugün midem bulanmaz diye düşünüyorum çocuk paralel evrende 6 haftayı geçirmediyse
Hap+prezervatif. Yine hamileysem fetusle konuşup aramızda halletmeyi düşünüyorum.
Neden bu ısrar?
Edepsizler üstüne alınsın artık.Çok ince bir çikonatta esprisi miydi o?
Beni de fabrika başkanı mı yaptınız şimdi de Allah sizi.
Kandiliniz mübarek olsun, bugün az edebimizle durak pls. :)
https://giphy.com/3DCVzau4FVtMeU2VzoEdepsizler üstüne alınsın artık.
Regl oldum da, canım çikolatada yüzmek istiyor, bu da beni çikolata fabrikası bir koca bulmadığım konusunda hayıflanmaya kadar götürdü, sonrası Loompaland.
Ahahaha. Ya sen insan değil de bilgisayar filan mısın? Böyle anında hafızandan şak diye konuya uygun gif filan çıkarmana tek açıklama bu. Ve gerçekten çok cezbedici bir sahneymiş. Çamurda yuvarlanan domuzcuklar bile şuan gözüme daha steril göründü.
Bunlar steril de etmemiştir hem çikolatayı hem adamı ıykkkVe umarım o gerçekten çikolatadır. Ay şimdi kusacağım ya.
Ay bir de adam mı o? Ay ben kadın sanmıştım. Şimdi bu mide bulantısına bir de kıl faktörünün bolluğu eklendi. Tişikkirlir sipirmin.Bunlar steril de etmemiştir hem çikolatayı hem adamı ıykkk
Giphy sağolsunAhahaha. Ya sen insan değil de bilgisayar filan mısın? Böyle anında hafızandan şak diye konuya uygun gif filan çıkarmana tek açıklama bu. Ve gerçekten çok cezbedici bir sahneymiş. Çamurda yuvarlanan domuzcuklar bile şuan gözüme daha steril göründü.
Yok ben şunu anladım; çikolata banyosu iyi fikir değilmiş. Süt banyosuna geri dönek.
Ben şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangstaDünya çikonatasından tiksinmeden önce buna bir son vermeye ne dersinLyanna Mormont bacısı? O çikonatalar bi yerlerine kaçmıyor mu, gözlerine filan diye düşünmeden de kendimi alamadım, yapış yapış vuhh.
İşte temizliyorlarsa sürekli, nerelerini kullandıkları hayal gücüne kalmışDünya çikonatasından tiksinmeden önce buna bir son vermeye ne dersinLyanna Mormont bacısı? O çikonatalar bi yerlerine kaçmıyor mu, gözlerine filan diye düşünmeden de kendimi alamadım, yapış yapış vuhh.
Ne ne ne ne neBen şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?