Coronasavar

Ya buradaki bazı üyeler beni sınıyor cidden sınandım

s
ı
n
a
n
d
I
m

Ya sen nasıl arkadaşsın fkdkd oğlum benı savunsana püü sana

Pardon haklisin, benim yerimi almaya çalisan birini görünce birden gözüm döndü.

Asil cevap söyle olmali, hayirdir Vander bacimiz niye tip ögrenci olamasin? Gördügüm en zeki insanlardan biri. Vanderdan bagimsiz olarak hokkabaz olmak istiyorsan, buyur. Ancak Vander kardesimize bir laf söyletmem!

Hayır daha çok ekmek çıkar dükten
Ay, ekmek ve dükü aynı cümle içinde kullandın, umarım ateist filansındır, yoksa gökten kafana 500 milyon volt gücünde şimşek gelecek şimdi.

Arkadaşlar bir basın açıklaması yapmak istiyorum!
@Vander tıp öğrencisidir. Kız yalancı ithamlarından o kadar bıktı ki, kalkıp bana öğrenci kimliğini filan gösterdi. KK'da bu kadar zaman geçirmesine rağmen hala fakülteden atılmamış olması da aslında ne kadar zeki olduğunu gösteriyor. Ya siz hiç Greys Anatomy filan izlemediniz mi? Hiç kitaba yapışık yaşayan bir karakter var mıydı orada? Yok, demek ki olabiliyor. O zaman devam.

Yanlış savunuyorsun bak hokkabaz olmak istiyormuş
Aryayı banlatma çabası fjfjfjkc

Az daha sıksam atılacam yok be hakkım var kalırım canım isterse

Oooo Limonsuzzcay gelmiş. Bir süredir sessizsiniz hanımefendi, özledik. (kendimden çoğul kişi zamirleriyle bahsediyorsam, duygularım gerçektir )

Bu gün kızlarımı sitenin parkına indirip, salıncağa bindireceğim. Dezenfektan fısfısımı hazırladım, önce parkı bir güzel fısfıslayacağım. Yoksa cinnet bir adım uzağımda.

Yazmıştım demi? Cansın  
Hiçbiryere yetişemiyorum hatta bildirimlere bile çoğu zaman bakamıyorum. Çünkü kocişim evdegizli gizli bi selam verip kaçıyorum. Buaralar beni mazur gör canım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…