- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Buarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilimara ara okuyorum kafam dagiliyor
Vander - sen tıp ogrencisiysen bende hokkabazim
Turuncu- idrak- gansta— zekaniz asiri fazla neguzel bir ozellik
Lyanna sen zaten bir utopyasin
Neyseeee bir şey demeyecem ay çıldırıcamHayir, asil Arya benim!
Ya sen nasıl arkadaşsın fkdkd oğlum benı savunsana püü sanaHayir, asil Arya benim!
Hayır daha çok ekmek çıkar düktenGecenin üçünde eşimi dürtüp, regl oldum, çak bir beşlik dedim, kutlamayı öyle yaptık.
Dük muhabbetinin altın çağını yaşadık ve bitti, kabul edin bunu artık.
Ya sen nasıl arkadaşsın fkdkd oğlum benı savunsana püü sana
Ay, ekmek ve dükü aynı cümle içinde kullandın, umarım ateist filansındır, yoksa gökten kafana 500 milyon volt gücünde şimşek gelecek şimdi.Hayır daha çok ekmek çıkar dükten
Yanlış savunuyorsun bak hokkabaz olmak istiyormuşPardon haklisin, benim yerimi almaya çalisan birini görünce birden gözüm döndü.
Asil cevap söyle olmali, hayirdir Vander bacimiz niye tip ögrenci olamasin? Gördügüm en zeki insanlardan biri. Vanderdan bagimsiz olarak hokkabaz olmak istiyorsan, buyur. Ancak Vander kardesimize bir laf söyletmem!
Az daha sıksam atılacam yok be hakkım var kalırım canım isterseAy, ekmek ve dükü aynı cümle içinde kullandın, umarım ateist filansındır, yoksa gökten kafana 500 milyon volt gücünde şimşek gelecek şimdi.
Arkadaşlar bir basın açıklaması yapmak istiyorum!
@Vander tıp öğrencisidir. Kız yalancı ithamlarından o kadar bıktı ki, kalkıp bana öğrenci kimliğini filan gösterdi.KK'da bu kadar zaman geçirmesine rağmen hala fakülteden atılmamış olması da aslında ne kadar zeki olduğunu gösteriyor. Ya siz hiç Greys Anatomy filan izlemediniz mi? Hiç kitaba yapışık yaşayan bir karakter var mıydı orada? Yok, demek ki olabiliyor. O zaman devam.
Yanlış savunuyorsun bak hokkabaz olmak istiyormuş
Aryayı banlatma çabası fjfjfjkc
Evde kalınca sana sarmış canım yoksa seninle derdi ne olabilir ki?Ya buradaki bazı üyeler beni sınıyor cidden sınandım
s
ı
n
a
n
d
I
m
Bende ekmeğinin peşindeyimEe olsun iste, extra bir David Copperfieldin olmasi kötü birsey degil ki. Sen doktor, o hokkabaz olacak iste. Ne güzel herkes hayalin pesinde
Buyurun, hoş geldiniz hanımefendi. Ben başlığın sabah bekçisiyim de, paltonuzu almış, koltuğa yönlendirip, çay getirmek için koşmuşum gibi yapın.Günaydın gençler,destur varmı pat diye gelmek istemedim.
Yazmıştım demi? Cansın  OoooLimonsuzzcay gelmiş. Bir süredir sessizsiniz hanımefendi, özledik. (kendimden çoğul kişi zamirleriyle bahsediyorsam, duygularım gerçektir )
Bu gün kızlarımı sitenin parkına indirip, salıncağa bindireceğim. Dezenfektan fısfısımı hazırladım, önce parkı bir güzel fısfıslayacağım. Yoksa cinnet bir adım uzağımda.
Peki bende bi çay alabilir miyimBuyurun, hoş geldiniz hanımefendi. Ben başlığın sabah bekçisiyim de, paltonuzu almış, koltuğa yönlendirip, çay getirmek için koşmuşum gibi yapın.
Buyurun, hoş geldiniz hanımefendi. Ben başlığın sabah bekçisiyim de, paltonuzu almış, koltuğa yönlendirip, çay getirmek için koşmuşum gibi yapın.
Kalk kendin al kız, bir de soğan doğra samimiyetine geçtik seninle, kusura bakma.Peki bende bi çay alabilir miyim
Hiiiç sorun değil hatta ben de demleyebilirimKalk kendin al kız, bir de soğan doğra samimiyetine geçtik seninle, kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?