- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Edepsizler üstüne alınsın artık.
Regl oldum da, canım çikolatada yüzmek istiyor, bu da beni çikolata fabrikası sahibi bir koca bulmadığım konusunda hayıflanmaya kadar götürdü, sonrası Loompaland.
O hangi film ayol?Film aklima geldikçe halen içimden "Hayirsizlar! Gidip çalisin, 8 yasindaki çoçugun eline bakmanin yerine" diyesim geliyor. Küçükkende aklima uymazdi. Hani o kaa hastada görünmüyorlardi. Ancak yatakta bidibidi ediyorlardi.
Bence giriş kısmı güzel, kırpma, böyle çalsın.Tel zil sesi bulun bana bacılar;
Bu iyi mi kırpsam mı napsam bilemedim:
Ben şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal
Ya çalmaya başladım, küçük kızım şuan eller havada, dötünü sallaya sallaya dans ediyor.Benimki böyle çalıyor:
Ne baarıyon, ben ne bileyim ne zaman ne oldu, olay akışına hakim değilim
Ben de stres yaptım zaten şu an, bankadan parayı çeksem mi diye düşünüyorum.
Buna ne zaman vurgu yaptı bankadaki 3 binime bir şey olmasın o alınmasınBen şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal
Benimki böyle çalıyor:
İfşa oldum, artık yolda bunu duyarsanız direkt aa Lyanna dersiniz hemen değiştirmem lazımYa çalmaya başladım, küçük kızım şuan eller havada, dötünü sallaya sallaya dans ediyor.
Bildiğim tek şarkının(?) gelmiş olması çok rahatlattı beni.Arkadaşım bugün kandil
Herkeste bu çalacak.
Gun sonunda sınav yapacağım.
Ezberlemeyene hayırlı kandiller yok.
Kandil simiti varsa sınıf birinci olurum hahahhArkadaşım bugün kandil
Herkeste bu çalacak.
Gun sonunda sınav yapacağım.
Ezberlemeyene hayırlı kandiller yok.
Bildiğim tek şarkının(?) gelmiş olması çok rahatlattı beni.
İlk dörtlüğü biliyorum neyse ki.
Steril mi diye emin olamadım.Kandil simiti varsa sınıf birinci olurum hahahh
Yahu senın kocan poğaça yapmıyor mu diyiver bir de kandil simiti yapsınSteril mi diye emin olamadım.
Şimdi kim Yaptı, içine tukurdu mu bilmiyoruz.
24 gündür evde kalıp, kandil simidinden corona kaparsam hepinize tükürürüm.
Ooo bankada parası olan büyük cüzdanlı küçük vander, hiç de çaktırmıyorsunbir üyeden mesaj geldi iyi de biri gibi neyse biraz sohbet ettik
Buna ne zaman vurgu yaptı bankadaki 3 binime bir şey olmasın o alınmasın
Djjddj kefen param
Simit yoluna gitti Niyazi deriz.Steril mi diye emin olamadım.
Şimdi kim Yaptı, içine tukurdu mu bilmiyoruz.
24 gündür evde kalıp, kandil simidinden corona kaparsam hepinize tükürürüm.
Yalniz ilk 13 saniyede fantezi yapmışlar.Bildiğim tek şarkının(?) gelmiş olması çok rahatlattı beni.
İlk dörtlüğü biliyorum neyse ki.
Asıl ben tekalifi milliye emirleri çıkarmayalım kendim içinOoo bankada parası olan büyük cüzdanlı küçük vander, hiç de çaktırmıyorsun
Benim gibi fasfakir olsaydın böyle dertlerin olmazdıNe baarıyon, ben ne bileyim ne zaman ne oldu, olay akışına hakim değilim
Ben de stres yaptım zaten şu an, bankadan parayı çeksem mi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?