- 20 Kasım 2018
- 15.067
- 56.823
- 598
- 35
Tam sitcom çıkar.Ben daha çok ne kadar eglenecekleri kismindayim
Hanımlar siz gidin de sevişin hadi, biz senaryoyu yazar diziyi çekeriz
Yokuspokus Idrakyollariiltihabi
Gangstayla birer kız doğurun, ogullarınızla da besikten kertin. Mis
Sürtündük hamile miyim konusu açarsan gülerim ama ona göreBen de forumdaki sürtünerek sevisenlerden nasıl yaptıklarını ogrenmek istiyorum.
Bu hamilelik işi beni geriyor
Bundan sonra sürtünerek alev alacak buralar.
Sürtündük hamile miyim konusu açarsan gülerim ama ona göre
Tam sitcom çıkar.
Gangsta'yı bu kız oynasın mı?
Ben olsam direkt içime boşaldı veya aaa delikmiş falan diye yalan söylerdimSürtündük hamile miyim konusu açarsan gülerim ama ona göre
Sürtündük hamile miyim konusu açarsan gülerim ama ona göre
He öyle de sonra bakire değil desinler. Tam tersi, öyle olsa bile sürtündük diyeceksin ki zeval gelmesinBen olsam direkt içime boşaldı veya aaa delikmiş falan diye yalan söylerdimkendime yediremezdim
Yok o kadarını kendime yediremem.
Özelden sorarım.
He öyle de sonra bakire değil desinler. Tam tersi, öyle olsa bile sürtündük diyeceksin ki zeval gelmesin
Sürtündük sonra ben emin olamadım, çok pişmanım bir daha yapmayacağım demen lazım
Hayır yani göbek deliğinin hacmi de belli sonuçta, nasıl karıştırabilir insan
Ben şahsen evlendikten sonra bile şaapmayı düşünmüyorum.Aaa. Yok tabiki bakireyim
Azıcık edepli olun arkadaşlar. Lütfen.
Böyle düşününce mantıklı geldi yaSanirim düz mantik. "Bebek karndan geliyor. Eee ordada bir delik var.. "
Işıktan öyle görünmüştür.
Biraz sarıya çalıyor. :)
Yoksa ben de isterdim, babası prens harry olsun, turuncu kızlarım olsun ahsjsjddn
Ben şahsen evlendikten sonra bile şaapmayı düşünmüyorum.
Kiz sen dün bana gaz veren degilmiydin? Git irkekler ile seks yap diye. 24 saat olmadi bile döndün kiz.
İspanyol birilerini bulsaydık ya da ispanyol yapımı olsaydı keşkeOlur bundan olur.
Idrak in zaten hazır da, algı eke
Koca bulun kendinize bakim.Yokuspokus Idrakyollariiltihabi
Yalniz türk prodüksiyon, zenci yok.
3nity üç çocuklu haliyle bakireyim deyince utandım kendimden, evlenince bile yapmamam lazım bunu telafi etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?