Yav he heBekarken sevişenler gelmesin demek istemiş o. Ben hiç öyle şeyler yapmadığım için hala grupta kalabilirim
Vallahi site çöktü ıssız kaldıkfilmdelisi Bügün kekini yaptim. Cook güzel oldu ancak ben damla çikolatali yaptim. Sanirim biraz fazla attim ve hepsi dibe batti
Ama olsun, tadi çok güzel oldu. Sagol tarifin için.
Ve bu ne ya site hep açilip kapaniyor. Sizsiz ne yaparim ben bu gecee
Yalnız benim baba vanga ile gangstanın kocasını hiç hesaba katmıyorsunuz :)
Ay çok eğlenceli olur gerçekten.Seyretmelik olurlardı İdrak, benim adam aşırı raad, sülalesi raad, seninki aşırı kasıntı aşırı karamsar. Yan yana getirip izlemek isterdim, şu Lafalimfik Olimpiyatlarındaki Gerçek kötüler takımında köpek var ya kih kih gülen. Onun gibi gülerdim herhalde. Eğlence çıkardı bize.
Ay çok eğlenceli olur gerçekten.
Hadi ikinizden de birer kız bekliyoruz.
Evet canım şimdi başlasa 1 aya anca birike birike.Öf iş çıktı bu saatte ancak gelebildimnaptınız bensiz? Yokuspokus hamile misin? Çalışmaya başla bak anca olur.
Tabi önce kollar oluyor sonra bacaklar falan derken deneye deneye öyle öyle birleşiyor çocuk.Evet canım şimdi başlasa 1 aya anca birike birike.
Öf iş çıktı bu saatte ancak gelebildimnaptınız bensiz? Yokuspokus hamile misin? Çalışmaya başla bak anca olur.
Ben bir ara Julia Quinn’in romanlarına sarmıştım. Böyle gerçek olamayacak kadar romantik falan ama çok sevimli, keyifli okuması. Hem dükler düşesler falan da varBen cinderella'ya bakiyorum. Cizgi filmi degil, normal film olan.
Ya romantiklik ne güzel bisey yaa
Afiyet bal olsun, lezzetini beğendiysen gerisi hiç önemli değil.filmdelisi Bügün kekini yaptim. Cook güzel oldu ancak ben damla çikolatali yaptim. Sanirim biraz fazla attim ve hepsi dibe batti
Ama olsun, tadi çok güzel oldu. Sagol tarifin için.
Ve bu ne ya site hep açilip kapaniyor. Sizsiz ne yaparim ben bu gecee
bilmediğim için soruyorum ciddili yani:)Hıı, evet. Sanata gebeyim.
Corona geçsin, sergiye bakalım da bi. Kısmet.
bilmediğim için soruyorum ciddili yani:)
Çizdiğin türün bir adı var mı, illüstrasyonu anımsatıyor bana ama resim yapmakla değil, tablo okumakla alakalı bilgim olduğundan, çözemiyorum seninkileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?