Coronasavar

filmdelisi Bügün kekini yaptim. Cook güzel oldu ancak ben damla çikolatali yaptim. Sanirim biraz fazla attim ve hepsi dibe batti

Ama olsun, tadi çok güzel oldu. Sagol tarifin için.

Ve bu ne ya site hep açilip kapaniyor. Sizsiz ne yaparim ben bu gecee

Bekarken sevişenler gelmesin demek istemiş o. Ben hiç öyle şeyler yapmadığım için hala grupta kalabilirim
Yav he he
Vallahi site çöktü ıssız kaldık

Yalnız benim baba vanga ile gangstanın kocasını hiç hesaba katmıyorsunuz :)

Seyretmelik olurlardı İdrak, benim adam aşırı raad, sülalesi raad, seninki aşırı kasıntı aşırı karamsar. Yan yana getirip izlemek isterdim, şu Lafalimfik Olimpiyatlarındaki Gerçek kötüler takımında köpek var ya kih kih gülen. Onun gibi gülerdim herhalde. Eğlence çıkardı bize.

Ay çok eğlenceli olur gerçekten.
Hadi ikinizden de birer kız bekliyoruz.

Özel bi bosisyonu yöntemi var mıymış ki?
Çin takvimi, sıcak suya oturmak filan bi şeyler konuşup duruyollağdı.
Bilemiycem ben hiç yapmadım. Çocuk yani, kızı da erkeği de yok bende.
Yalnız biz 3nity , Yabanelma , Loreth falan derken sen karantina bebesi yaparsan gülerim

Ben cinderella'ya bakiyorum. Cizgi filmi degil, normal film olan.

Ya romantiklik ne güzel bisey yaa
Ben bir ara Julia Quinn’in romanlarına sarmıştım. Böyle gerçek olamayacak kadar romantik falan ama çok sevimli, keyifli okuması. Hem dükler düşesler falan da var

Afiyet bal olsun, lezzetini beğendiysen gerisi hiç önemli değil.
Dibe batmaması için sanırım biraz daha un koymak, kıvamı katılaştırmak gerek.
Üzüm, ceviz vb malzemede kendi yoğunlaştırdığı için sorun olmuyor dibe batma gibi ama damla çikolata hacim olarak ağır gelmiş olabilir.
Bir dahakine biraz yani çeyrek yarım su bardağı kadar daha un eklersen sorun ortadan kalkabilir.

Site kasıyor, edepsiz konuşmalarımızı kaldıramıyor

Hıı, evet. Sanata gebeyim.

Corona geçsin, sergiye bakalım da bi. Kısmet.
bilmediğim için soruyorum ciddili yani:)
Çizdiğin türün bir adı var mı, illüstrasyonu anımsatıyor bana ama resim yapmakla değil, tablo okumakla alakalı bilgim olduğundan, çözemiyorum seninkileri.

bilmediğim için soruyorum ciddili yani:)
Çizdiğin türün bir adı var mı, illüstrasyonu anımsatıyor bana ama resim yapmakla değil, tablo okumakla alakalı bilgim olduğundan, çözemiyorum seninkileri.

Bi hocam figürlü soyut dedi, biri posmodern dedi, eğitimsiz olarak da naif ressamlar arasındayım.
Profesyonelliğe daha çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…