- 20 Kasım 2018
- 15.067
- 56.823
- 598
- 35
Çok geç artıkYok evli olunca bol bol sevis bacim, bakire ve çok namisli olarak kabul edilirsin halen. Hatta bdv'deki baze konulardaki gibi gurur ile "dogum ederken halen zarimin durdugunu söylemislerdi" diye herkese anlatirsin.
Sorun bekarken sevismek
Çok geç artıkYok evli olunca bol bol sevis bacim, bakire ve çok namisli olarak kabul edilirsin halen. Hatta bdv'deki baze konulardaki gibi gurur ile "dogum ederken halen zarimin durdugunu söylemislerdi" diye herkese anlatirsin.
Sorun bekarken sevismek
Çok geç artık
OooÜzgünüm, o halde bizim ile deyilsin. Burasi sadece mutaasip hanim efendi bacilarin takildigi bir yerdir.
Türk dizisi çekiyoruz ne Aidan'ıBu arada o dizide benim kocam Aidan tarafindan oynanir. Ben kendimi oynarim
"Sen ne moka maydanoz oluyorsun" dediginizi duyar gibiyim. Eee bu grubun üyelerinden biriyim. Bu grupta fikir dogdu besik kertmesi için, hal ile bende dügünde olacagim ve fesatlik dedikodu yapacagim
Türk dizisi çekiyoruz ne Aidan'ı
Düşünsene nasıl eğlenceli bir aile
Siz iki dünür
Olur bundan olur.
Idrak in zaten hazır da, algı eke
Koca bulun kendinize bakim. @GangstaWalkIdrakyollariiltihabi
Yalniz türk prodüksiyon, zenci yok.
Yalnız idrakın çocuğu zor bir çocuktu genler zor bacım iyi düşün bakkk
Ama benımkiler deneye deneye doğru çocugu buldular 3 te
Corona var bacim, yetmiyor mu?
İdrak gangsta cidden bebek mi yapacaksınız 2. Çocuk mu geliyor
Şimdiden hamileymişsiniz gibi davranayım
Ben de senın çocugunla aynı mizahtaydım küçükken zor mizaçlıymısımO zekasından öyle yapıyor tamam mı ajajs
Yetmiyor daha çok daha çok istiyorum :)))
Yetmiyor daha çok daha çok istiyorum :)))
Ben de senın çocugunla aynı mizahtaydım küçükken zor mizaçlıymısımO zekasından öyle yapıyor tamam mı ajajs
Ha bu arada idrak senin bebişine kötü bir şey demedim tamamen kendime dedimBen de senın çocugunla aynı mizahtaydım küçükken zor mizaçlıymısım
Zekamı g.....ümden aldığımı düşünüyorum
senın çocuga bebiş bebek demiyorum zira o benım gibi doğal doğum kontrol yöntemi
Adam o adammm
3nity üç çocuklu haliyle bakireyim deyince utandım kendimden, evlenince bile yapmamam lazım bunu telafi etmek için
Sen cidden herkes gibi benzettin mi algı ekeye geyik mi yapıyorsun :)
Zenci olmazsa olmaz. Düğünde garson olmayacak mı onlar da zenci olmasın mı, iki cilve yapmayalım mı ajajsnns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?