Coronasavar

Ben bir ara Julia Quinn’in romanlarına sarmıştım. Böyle gerçek olamayacak kadar romantik falan ama çok sevimli, keyifli okuması. Hem dükler düşesler falan da var

Baktim nette, sagol ama benlik degil sanirim. Azicik bir gerçeklik payi olmali. Ha cinderella'nin gerçeklik payi sifir tabiki fakat onu sevmem birazda nostalji. Grimm hikayeleri okuyarak büyüdüm ben.

Su siralar Young Adult tarzi kitaplara sardim. Geçenlerde "It only happens in the movies"i okudum, harika bir kitap. To all the boys i've loved before kitap serisinide bitirdim.

Sagol, dikkat edecegim. Tekrar kesinlikle yapacagim. Esim birden 3 dilim yedi. Kekin yarisi gitti vallahi. Yarin biter.

Iyiki varsin demek istedim

Başka bir zaman diliminde geçiyor olması hoşuma gidiyordu benim. Fazla gerçekçi olup kendi hayatımla kıyaslamak istemiyorum

Bi hocam figürlü soyut dedi, biri posmodern dedi, eğitimsiz olarak da naif ressamlar arasındayım.
Profesyonelliğe daha çok var.
Postmodern olarak hiç düşünmemiş ve öyle bakmamıştım, bir de o gözle bakayım.
Figürlü soyut daha bana olası geldi.
Bu arada sanatta profesyonellik diye bir şeye inanmıyorum, çizimlerini kendin yapıyorsun ve bunlar kendi imgelerindir.
Bir eğitim söz konusu ise teknik açıdan olur ama işin içine soyut girdiği anda o da ortadan kalkar.

Kendini hiç öyle azımsama:)

Sagol, dikkat edecegim. Tekrar kesinlikle yapacagim. Esim birden 3 dilim yedi. Kekin yarisi gitti vallahi. Yarin biter.

Iyiki varsin demek istedim
Ayy utandım
Sen de, hepiniz öyle:)

Çevremdekiler yaptıklarımı ya da tariflerimi yedikçe ben mutlu oluyorum sanki kendim yemiş gibi, bir de gerçekten siz yiyorsunuz ben kilo alıyorum bu nasıl oluyor

Teşekkür ederim, azımsamıyorum da biraz çoğumsuyorum belki; "Tembellikle, eğitimden kaçarak böyle ise, teknik alsaydım nasıl olurdum?" diye düşünüyorum, ondan oluyor. İdare eder çiziyorum şu anki haliyle ama yeterli gelmiyor ve ben kafamdaki kalıba oturmadan da rahat edemeyeceğim.

Benim annemin tabloları vardır ama o varolanı aktarır, taklitçi gibi
Güzel yapar yalan yok, bir iki sergide ödül de aldı.
Ama ben hala ona bir resim sanatçısı demem, diyemem.
Önemli olan zihnindekini aktarabilmektir bana göre, teknik de aslında hiçtir.
Sürrealizmi severim zaten hem eser hem de akım olarak.
Senin tabloların bana bunu da yansıtıyor aslında.

Yok, bizim Yabanelma yapmaz öyle seyleri.

Aklima birden Cutemom geldi. Hatirliyormusunuz o üyeyi? Birden üyeligini iptal etmisti. Ne oldu acaba onun ile?
Ben onun başka isimle buralarda gezdiğine inanıyorum niyeyse.
Aynen devamdır, konuda o alt metin vardı zaten.

Ama gitmesi o kadar tuhafti ki. Konusuda tuhafti. Yillarin üyesi öyle bir konu ile gitti. Yeni üyeligi kim? Aramizda mi?
Aksjsjsj
Benimki sadece öngörü.
Burayı o kadar aktif kullanan bir kadın, kopamaz.
Ayrıca o konuda duyduklarından sonra bakış açısı da değişeceği için ‘eahh size ne be boşamıyorum’ diyecek cesarette değildi bence.

Ayy utandım
Sen de, hepiniz öyle:)

Çevremdekiler yaptıklarımı ya da tariflerimi yedikçe ben mutlu oluyorum sanki kendim yemiş gibi, bir de gerçekten siz yiyorsunuz ben kilo alıyorum bu nasıl oluyor

Bende aliyoruum

Normalinde böyle seyleri yapmak için tembelim, yani yapmiyorum. Ama bu Corona içimdeki hamarat kizi ortaya çikardi. Annemin dna'sindan birazini almisim demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…