- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ben bir ara Julia Quinn’in romanlarına sarmıştım. Böyle gerçek olamayacak kadar romantik falan ama çok sevimli, keyifli okuması. Hem dükler düşesler falan da var
Afiyet bal olsun, lezzetini beğendiysen gerisi hiç önemli değil.
Dibe batmaması için sanırım biraz daha un koymak, kıvamı katılaştırmak gerek.
Üzüm, ceviz vb malzemede kendi yoğunlaştırdığı için sorun olmuyor dibe batma gibi ama damla çikolata hacim olarak ağır gelmiş olabilir.
Bir dahakine biraz yani çeyrek yarım su bardağı kadar daha un eklersen sorun ortadan kalkabilir.
Site kasıyor, edepsiz konuşmalarımızı kaldıramıyor
Başka bir zaman diliminde geçiyor olması hoşuma gidiyordu benim. Fazla gerçekçi olup kendi hayatımla kıyaslamak istemiyorumBaktim nette, sagol ama benlik degil sanirim. Azicik bir gerçeklik payi olmali. Ha cinderella'nin gerçeklik payi sifir tabiki fakat onu sevmem birazda nostalji. Grimm hikayeleri okuyarak büyüdüm ben.
Su siralar Young Adult tarzi kitaplara sardim. Geçenlerde "It only happens in the movies"i okudum, harika bir kitap. To all the boys i've loved before kitap serisinide bitirdim.
Postmodern olarak hiç düşünmemiş ve öyle bakmamıştım, bir de o gözle bakayım.Bi hocam figürlü soyut dedi, biri posmodern dedi, eğitimsiz olarak da naif ressamlar arasındayım.
Profesyonelliğe daha çok var.
Başka bir zaman diliminde geçiyor olması hoşuma gidiyordu benim. Fazla gerçekçi olup kendi hayatımla kıyaslamak istemiyorum
Ayy utandımSagol, dikkat edecegim. Tekrar kesinlikle yapacagim. Esim birden 3 dilim yedi. Kekin yarisi gitti vallahi. Yarin biter.
Iyiki varsin demek istedim
Postmodern olarak hiç düşünmemiş ve öyle bakmamıştım, bir de o gözle bakayım.
Figürlü soyut daha bana olası geldi.
Bu arada sanatta profesyonellik diye bir şeye inanmıyorum, çizimlerini kendin yapıyorsun ve bunlar kendi imgelerindir.
Bir eğitim söz konusu ise teknik açıdan olur ama işin içine soyut girdiği anda o da ortadan kalkar.
Kendini hiç öyle azımsama:)
Benim annemin tabloları vardır ama o varolanı aktarır, taklitçi gibiTeşekkür ederim, azımsamıyorum da biraz çoğumsuyorum belki; "Tembellikle, eğitimden kaçarak böyle ise, teknik alsaydım nasıl olurdum?" diye düşünüyorum, ondan oluyor. İdare eder çiziyorum şu anki haliyle ama yeterli gelmiyor ve ben kafamdaki kalıba oturmadan da rahat edemeyeceğim.
Hala mı ya, onun bile bu kadar uzun sürmesi...Yabanelma hala banlı, sebebini öğrenen oldu mu?
İsim mi değiştirdi ne yaptı bilmiyorum gözükmüyor da. Belki de komple gitti. Belki de beni engelledi.Hala mı ya, onun bile bu kadar uzun sürmesi...
Biz gidersek herhalde vampir akımı başlar gelmemize.
Merak edip baktım şimdi, isim aynı.İsim mi değiştirdi ne yaptı bilmiyorum gözükmüyor da. Belki de komple gitti. Belki de beni engelledi.
İsim mi değiştirdi ne yaptı bilmiyorum gözükmüyor da. Belki de komple gitti. Belki de beni engelledi.
Ben onun başka isimle buralarda gezdiğine inanıyorum niyeyse.Yok, bizim Yabanelma yapmaz öyle seyleri.
Aklima birden Cutemom geldi. Hatirliyormusunuz o üyeyi? Birden üyeligini iptal etmisti. Ne oldu acaba onun ile?
Bir kere dük dedi bir de mal kelimesini bipledi, daha nolsun.Hayir yaban bir sey de yazmadı ki bizi tanimazdan gelmek icin yeni üyelik alsin
Ben onun başka isimle buralarda gezdiğine inanıyorum niyeyse.
Aynen devamdır, konuda o alt metin vardı zaten.
Arkadaşlığımız bile tiksindirdi belkiHayir yaban bir sey de yazmadı ki bizi tanimazdan gelmek icin yeni üyelik alsin
AksjsjsjAma gitmesi o kadar tuhafti ki. Konusuda tuhafti. Yillarin üyesi öyle bir konu ile gitti. Yeni üyeligi kim? Aramizda mi?
Ayy utandım
Sen de, hepiniz öyle:)
Çevremdekiler yaptıklarımı ya da tariflerimi yedikçe ben mutlu oluyorum sanki kendim yemiş gibi, bir de gerçekten siz yiyorsunuz ben kilo alıyorum bu nasıl oluyor
Bana bir anlat ya nasıl pro olcam, arıyorum bulamıyorum forumdaArkadaşlığımız bile tiksindirdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?