- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aksjsjsj
Benimki sadece öngörü.
Burayı o kadar aktif kullanan bir kadın, kopamaz.
Ayrıca o konuda duyduklarından sonra bakış açısı da değişeceği için ‘eahh size ne be boşamıyorum’ diyecek cesarette değildi bence.
Oo bir zengin daha cikti meydana.Bana bir anlat ya nasıl pro olcam, arıyorum bulamıyorum forumda
Ben fake olduğundan ziyade, durumu kotarma işine girdiğini düşünüyorum.Yook, sonuçta daha öncede bosandi. Birçok insan anlayis gösterirdi bence eger bosanmasaydi. Bence, buda benim teorim, konu tam dogru degildi. Yani biraz sansasyon vardi fakat ilerletemedi.
Niye ilk bast grup desin, sonrada hiç dememis gibi nerdeyse davransin? Celiskiler oluyordu. Ama iste fake bir konu açma ihtiyacini anlamiyorum.
Nalakası var ya, sırf şu konuda kaç kişi var, gözünmezlik pelerini için istiyorum.Oo bir zengin daha cikti meydana.
Bilmiyorum hacı bilmiyorum bi bağış kampanyası döneminde pro oldum ben başka da bilmiyorumBana bir anlat ya nasıl pro olcam, arıyorum bulamıyorum forumda
Ben de görünmezmişim şimdi fark ettimNalakası var ya, sırf şu konuda kaç kişi var, gözünmezlik pelerini için istiyorum.
Zeki müren de bizi görecek mi ye bağladım her konuyu okurken aha bu kırmızılar yüzünden
Görün görün asıl zenginleri.Bilmiyorum hacı bilmiyorum bi bağış kampanyası döneminde pro oldum ben başka da bilmiyorum
Biz fakirler bekliyoruz, demek siz zenginler de bekliyormuşsunuz.Dskjks bi şey sorcam, iki mesaj arasında beklemeniz gerekiyor mu belli bi süre yoksa seri cevap yazabiliyor musunuz peş peşe?
Biri bana balkonda bu soğukta otururken yüzüne maske yapmamalısın demeliydi, Ajda Pekkan kıvamında kaldım, çözülmeye gidiyorum.
Yarına anca açılırım, iyi geceler
Pijama ve eşofman arasinda geciyor hayatimAzmine hayran kaldim. Pijama degil, kiyafet ile gezmekte bile zorlaniyorum.
Pijama ve eşofman arasinda geciyor hayatim
Ahahah ay bacaksizIsin kötüsu, kizim beni utandiriyor. Sabah asaga indigimde "sen, sen, kiyafet giymelisin anne. Sen simdi pijama giymissin."
Ahahah ay bacaksiz
Ileride isiniz var sizinHiç sorma, birde parmagi ile beni gösteriyor, ve dikte ediyor "hadi tekrar yukariya git kiyafetlerini giy".
Bazen hangimiz çoçuk, hangimiz anne inan bende bilmiyorum
Evde pijamayla geziyorum ki benAzmine hayran kaldim. Pijama degil, kiyafet ile gezmekte bile zorlaniyorum. Sen bildigim bakim yapiyorsun bacim.
Bir taraftana tembelligimde arkadas bulmak adina "birak maske felan kiz, pjama, sweatpants giy, saçini topla ve birsey yapma. Tembellik diyari harika bir yer, sende geeelll" diyesim var ama.
Yok ben beklemiyorum doğru mu diye merak ettimBiz fakirler bekliyoruz, demek siz zenginler de bekliyormuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?