Coronasavar

Yook, sonuçta daha öncede bosandi. Birçok insan anlayis gösterirdi bence eger bosanmasaydi. Bence, buda benim teorim, konu tam dogru degildi. Yani biraz sansasyon vardi fakat ilerletemedi.

Niye ilk bast grup desin, sonrada hiç dememis gibi nerdeyse davransin? Celiskiler oluyordu. Ama iste fake bir konu açma ihtiyacini anlamiyorum.

Ben fake olduğundan ziyade, durumu kotarma işine girdiğini düşünüyorum.
Şuan tam hatırlamıyorum detayları ama bariz aldatılmıştı ve bunu ‘aslında bla bla’ olmuş şeklinde saçma bir savunmaya girdi.
Önceki boşanma durumu başka, bu durumun içinde aşk, yeni bir çocuk, iyi bir hayat ve yine boşanma durumu var.
İlki kolay olabilir ama nasıl ikinci kez evlenmek çok daha cesaret gerektiriyorsa boşanmak bin katı bence.
Artık gözler ona çevrilecek ve kendi içinde ‘sorun bende mi’ arayışına girmesi de muhtemel.
Üzülmüştüm ya ben, ciddi ciddi üzüldüm.

Biri bana balkonda bu soğukta otururken yüzüne maske yapmamalısın demeliydi, Ajda Pekkan kıvamında kaldım, çözülmeye gidiyorum.
Yarına anca açılırım, iyi geceler

Dskjks bi şey sorcam, iki mesaj arasında beklemeniz gerekiyor mu belli bi süre yoksa seri cevap yazabiliyor musunuz peş peşe?

Biri bana balkonda bu soğukta otururken yüzüne maske yapmamalısın demeliydi, Ajda Pekkan kıvamında kaldım, çözülmeye gidiyorum.
Yarına anca açılırım, iyi geceler

Azmine hayran kaldim. Pijama degil, kiyafet ile gezmekte bile zorlaniyorum. Sen bildigim bakim yapiyorsun bacim.

Bir taraftana tembelligimde arkadas bulmak adina "birak maske felan kiz, pjama, sweatpants giy, saçini topla ve birsey yapma. Tembellik diyari harika bir yer, sende geeelll" diyesim var ama.

Evde pijamayla geziyorum ki ben
Gayet de tembelimdir, hayatımda iki şeyden ödün vermem.
Bir mutfak yemek olayları, iki makyajım ve dolayısıyla vücut saç vs olayı.
Gerisi fecaat

Maske dediğin 1 dk sür yüzüne ya, bitti gitti.
Ben çocuklardan fazla pratik bir insan oldum sadece, bir elimde diş fırçalarken diğer elimle krem, maske falan sürüyorum.
Her işte böyle, geçen 2 elimde ayrı bezlerle tezgahı siliyordum, duşta da tek elimle şampuan, diğer el kese yapmada falan.

Üstümde pijama sabahlık ama saçım düzgünce fönlü ve yüzüm ışıl ışıl, aşağı in çoraplar ayrı eşli ama

Yapın ya, kendinizi iyi hissettirecek olan neyse bedeninizle uğraş, ev, hobi, bilgi vs ne ise yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…