- 18 Ekim 2018
- 8.212
- 34.037
- 548
Günaydın
Yeni uyandık derseniz vururum!Günaydınlar kızçeler
La yok nazi anam 6 30 da ayaga dikti beni ite kakaYeni uyandık derseniz vururum!
Kahvaltı bitti, toplandı, sabah dansı hoplama zıplama yapıldı, çizgifilm izlendi, suluboya etkinliği bitti, balkonda sigara çay keyfi yapıldı üzerine şimdi otoparkçılık oynanmakta.
Pata küte dalarım ha...
Ohhh için yağları eridiLa yok nazi anam 6 30 da ayaga dikti beni ite kaka
Yeni uyandım...Yeni uyandık derseniz vururum!
Kahvaltı bitti, toplandı, sabah dansı hoplama zıplama yapıldı, çizgifilm izlendi, suluboya etkinliği bitti, balkonda sigara çay keyfi yapıldı üzerine şimdi otoparkçılık oynanmakta.
Pata küte dalarım ha...
Ben bakmadım bilmemenin verdiği huzuru yaşıyorum yukarı da hastane var jfjfd durumu öyle düşünBugün markete gideceğim yine, aşırı gerginim.
Dün açıklanan harita mimlenmesiyle 20 metre ötemdeki 2sitede korona vakası olduğunu görünce, civciv falan kostümü alsam da öyle çıksam dışarı diye düşünür oldum
+1Yeni uyandım...
Yataktayım hala
Gece ne yaptın diyecem de hahahah kimle yapacaksın ki
Biraz saçma bir yerde oturuyorum ben.Ben bakmadım bilmemenin verdiği huzuru yaşıyorum yukarı da hastane var jfjfd durumu öyle düşün
Şehrin hakkında tahmınde bulunabilir miyim?Biraz saçma bir yerde oturuyorum ben.
Ana arter şehirlerarası bir yolun üzeri, sağa giriş ve burada 10 12 siteyiz, başka hiçbir şey yok, tek yol üzeri sağ sol site, ulaşımımız geri ana artere inmek.
Tek bir market var falan filan.
Kendi başına aslında izole bölgesi gibi oturmayan girmez dönmez işi olamaz, buraya vaka girmesi, domino etkisiyle hepimize gelmesi demek.
Ondan gerim gerim gerildim
Bilmeyen kaldı mıŞehrin hakkında tahmınde bulunabilir miyim?
Ben hahahah cidden bilmiyorum bu arada yazdıysan da dikkat etmemişimdir ya dedıgın yer tanıdık geldi deBilmeyen kaldı mı
Bu kostüm daha iyi gibi.Bugün markete gideceğim yine, aşırı gerginim.
Dün açıklanan harita mimlenmesiyle 20 metre ötemdeki 2sitede korona vakası olduğunu görünce, civciv falan kostümü alsam da öyle çıksam dışarı diye düşünür oldum
Şehri bilmeyi geç azıcık daha öğrenmiş olsaydım oraları semti de bilirdim bu açıklamaylaBilmeyen kaldı mı
Angara bebesiyihBen hahahah cidden bilmiyorum bu arada yazdıysan da dikkat etmemişimdir ya dedıgın yer tanıdık geldi de
Beni gören herkes kaçacağından, evet evet mantıklı virüssavar koyalım adınıBu kostüm daha iyi gibi.Eki Görüntüle 2616187
Heh doğru tahmın etmişim sanırım biliyorum öyle bir yer oldugu için ben orada kaybolmuştumAngara bebesiyih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?