- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Evine giderken İzmir’e önümden geçtin aşkolsun, kudra şıp diye çözmüştüŞehri bilmeyi geç azıcık daha öğrenmiş olsaydım oraları semti de bilirdim bu açıklamayla
Ultra korunma aynen. :)Beni gören herkes kaçacağından, evet evet mantıklı virüssavar koyalım adını
Ank da kaybolman çok normal hele şehir içi birbirinin aynı gerçekten.Heh doğru tahmın etmişim sanırım biliyorum öyle bir yer oldugu için ben orada kaybolmuştum
Angaranin yolları daaa büklüm büklüm kolları...Angara bebesiyih
Her yerliNerelisiniz peki (yemek falan soracam da)
Ya ankarada ben çok yöre yemegi göremedim ya da benim cahilliğim oHer yerli
Biz bu ülkeye sevdalıyız
Babam memurdu, gezmediğimiz yer kalmadı, ondan tüm yörelerden yemek bilgisi mevcut.
Biraz daha düşün ilacını da bulacaksin.Dün çok düşündüm hahahah
Virüs aynı sperme benzıyor tedirginlikler yaratıyor ve affetmıyor
Bence büyük preler yapsınlar
Maskeler falan da ondan olsun
Bazlamasi var.Ya ankarada ben çok yöre yemegi göremedim ya da benim cahilliğim o
Terayağlı simit kalp ben cndndkd
Günaydın herkese.Yeni uyandık derseniz vururum!
Kahvaltı bitti, toplandı, sabah dansı hoplama zıplama yapıldı, çizgifilm izlendi, suluboya etkinliği bitti, balkonda sigara çay keyfi yapıldı üzerine şimdi otoparkçılık oynanmakta.
Pata küte dalarım ha...
Ankaralı değilim ama ank döneri, tavası falan meşhur.Ya ankarada ben çok yöre yemegi göremedim ya da benim cahilliğim o
Terayağlı simit kalp ben cndndkd
Eşimle sevgiliyken 1 sene Ankara'da birlikte yaşadık. O orada üniversite okumuş. Ankara pek sevilmez, soğuk, sevimsiz filan derler. Ben sevmiştim, sakin, huzurlu gelmişti.Ankaralı değilim ama ank döneri, tavası falan meşhur.
Bir de olmazsa olmaz ank simidi, pekmezli olan.
Ay dur beypazarı kurusu ve baklavası vardır farklı olan.
Ben de sevmıyorum sahil arıyorum fkdkkdkd salak gibiEşimle sevgiliyken 1 sene Ankara'da birlikte yaşadık. O orada üniversite okumuş. Ankara pek sevilmez, soğuk, sevimsiz filan derler. Ben sevmiştim, sakin, huzurlu gelmişti.
O yolun devamında solda kalıyor sanırım mebuskent var.Biraz saçma bir yerde oturuyorum ben.
Ana arter şehirlerarası bir yolun üzeri, sağa giriş ve burada 10 12 siteyiz, başka hiçbir şey yok, tek yol üzeri sağ sol site, ulaşımımız geri ana artere inmek.
Tek bir market var falan filan.
Kendi başına aslında izole bölgesi gibi oturmayan girmez dönmez işi olamaz, buraya vaka girmesi, domino etkisiyle hepimize gelmesi demek.
Ondan gerim gerim gerildim
Şehrin giriş çıkışlarını daha net bilmiyorum benEvine giderken İzmir’e önümden geçtin aşkolsun, kudra şıp diye çözmüştü
Ne yapsınlar, bir kaç şehre mi bölsünler geniş diye?Ben de sevmıyorum sahil arıyorum fkdkkdkd salak gibi
Sahil yok sahil yok diye bin kere tekrarlamam gerekıyor
ayrıca gereksiz yuz ölçümü fazla bence
Belli kısmı kullanılıyor gıbı
Ankarada bütün sevdiklerimden uzaktayım. Aynen denizli bir şehirde yaşıyordum ve denizsiz olmaz yaa diyen biriydim. Ankara diyince hatta asla yaşamam ben orada derdim. Bu sene taşındım ve ankarayı seviyorumNe yapsınlar, bir kaç şehre mi bölsünler geniş diye?Deniz olan bir şehirde doğup, büyüdüm, İzmir'de 6 yıl yaşadım, yaşamak istediğim tek şehirdir, şimdi İstanbul'dayım filan, hep denizli şehirler yani. Ona rağmen sevmiştim Ankara'yı. Belki 1 sene kaldığımdan, belki uzasa boğardı tabi.
Ankaradaki vakaların dağılım haritası açıklandı. Semt semt noktalar şeklinde. Noktaların rengi vakaların durumuna göre değişken.filmdelisi ben baya bıraktım gundemi takip etmeyi. Ne haritasi açıklandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?