Coronasavar

Dün çok düşündüm hahahah
Virüs aynı sperme benzıyor tedirginlikler yaratıyor ve affetmıyor
Bence büyük preler yapsınlar
Maskeler falan da ondan olsun

Dün çok düşündüm hahahah
Virüs aynı sperme benzıyor tedirginlikler yaratıyor ve affetmıyor
Bence büyük preler yapsınlar
Maskeler falan da ondan olsun
Biraz daha düşün ilacını da bulacaksin.
İnanıyorum ben sana.

Günaydın herkese.

Benim keyfim dibe vurdu ya. Evde olmak ağır gelmeye başladı, bir de regl oldum, spor yapamıyorum, yorgunum, çocuklar ekstra enerjik. Böyle herşeyden şikayet etme modundayım.

Sabah kalktım, film izledim, kahvaltı yaptık, sonra yemek işlerini hallettim. Çocuklarla epey resim yaptık, leğende suda kağıt parçalayıp pislikli oyun oynadık. Ben bittim. Bugünü bitirebilir miyiz? Şuan büyüğün odasından bir şarkı söyleyip bir saç baş giriyorlar. Ben de koltuğa yapıştım, eşim beyin çalışmasının bitip yanıma gelmesini bekliyorum.

Biri eğlenceli bir şeyler anlatsın.

Ankaralı değilim ama ank döneri, tavası falan meşhur.
Bir de olmazsa olmaz ank simidi, pekmezli olan.

Ay dur beypazarı kurusu ve baklavası vardır farklı olan.
Eşimle sevgiliyken 1 sene Ankara'da birlikte yaşadık. O orada üniversite okumuş. Ankara pek sevilmez, soğuk, sevimsiz filan derler. Ben sevmiştim, sakin, huzurlu gelmişti.

Eşimle sevgiliyken 1 sene Ankara'da birlikte yaşadık. O orada üniversite okumuş. Ankara pek sevilmez, soğuk, sevimsiz filan derler. Ben sevmiştim, sakin, huzurlu gelmişti.
Ben de sevmıyorum sahil arıyorum fkdkkdkd salak gibi
Sahil yok sahil yok diye bin kere tekrarlamam gerekıyor

ayrıca gereksiz yuz ölçümü fazla bence
Belli kısmı kullanılıyor gıbı

O yolun devamında solda kalıyor sanırım mebuskent var.
Villalar felan.
Nasıl orası muhit olarak bilgin var mı?
Ankara'da iş olursa düşüncemiz vardı bir ara orayı gözüme kestirmistim. Çok mu şehir dışı acaba?

Evine giderken İzmir’e önümden geçtin aşkolsun, kudra şıp diye çözmüştü
Şehrin giriş çıkışlarını daha net bilmiyorum ben
Ben İzmir'de oturmuyorum ayrıca ama muhtemelen çıkışlar aynı yerdendir
Araba kullanmadan çözemem hangisi İstanbul hangisi Eskişehir yolu falan

Ben de sevmıyorum sahil arıyorum fkdkkdkd salak gibi
Sahil yok sahil yok diye bin kere tekrarlamam gerekıyor

ayrıca gereksiz yuz ölçümü fazla bence
Belli kısmı kullanılıyor gıbı
Ne yapsınlar, bir kaç şehre mi bölsünler geniş diye? Deniz olan bir şehirde doğup, büyüdüm, İzmir'de 6 yıl yaşadım, yaşamak istediğim tek şehirdir, şimdi İstanbul'dayım filan, hep denizli şehirler yani. Ona rağmen sevmiştim Ankara'yı. Belki 1 sene kaldığımdan, belki uzasa boğardı tabi.

Ankarada bütün sevdiklerimden uzaktayım. Aynen denizli bir şehirde yaşıyordum ve denizsiz olmaz yaa diyen biriydim. Ankara diyince hatta asla yaşamam ben orada derdim. Bu sene taşındım ve ankarayı seviyorum

filmdelisi ben baya bıraktım gundemi takip etmeyi. Ne haritasi açıklandı?
Ankaradaki vakaların dağılım haritası açıklandı. Semt semt noktalar şeklinde. Noktaların rengi vakaların durumuna göre değişken.
Diğer şehirler için yayınlandı mı bilmiyorum bende takip etmiyorum gündemi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…