- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Tüm ülke bazında şehirlerin bir bir vaka konumu.filmdelisi ben baya bıraktım gundemi takip etmeyi. Ne haritasi açıklandı?
Ben hepŞehrin giriş çıkışlarını daha net bilmiyorum ben
Ben İzmir'de oturmuyorum ayrıca ama muhtemelen çıkışlar aynı yerdendir
Araba kullanmadan çözemem hangisi İstanbul hangisi Eskişehir yolu falan
Ora nere bilmiyorum valla.O yolun devamında solda kalıyor sanırım mebuskent var.
Villalar felan.
Nasıl orası muhit olarak bilgin var mı?
Ankara'da iş olursa düşüncemiz vardı bir ara orayı gözüme kestirmistim. Çok mu şehir dışı acaba?
Burada neyi anlattın? Kadini baglanmis gordum ama kendi bilincaltimi yansıtarak yorum yapmayayim
Burada neyi anlattın? Kadini baglanmis gordum ama kendi bilincaltimi yansıtarak yorum yapmayayim
Dün gece bakan konuşmasında gösterdi, corona sayfalarına yüklüyorlar mı bilemiyorum bulamadım ama anksondakika diye bir platform var, o paylaştı burayı.Haritalar nerede açıklandı, ben de bakim az bilgi veriniz pls.
Geçtiğimiz gün, komşulardan biri vefat etmiş bizim burada, yan apartmanda oturan. Yabancı uyruklu bir hanımmış.
Bakkal teyzeyle laflarken o anlattı, ambulans sirensiz gelmiş almış, tabi Coronadır denilemez hemen, kalp krizi ya da dokunan bir ilaç-hap gibi ani götüren bir şey olabileceğini düşündük.
Dün gece bakan konuşmasında gösterdi, corona sayfalarına yüklüyorlar mı bilemiyorum bulamadım ama anksondakika diye bir platform var, o paylaştı burayı.Eki Görüntüle 2616243
Bu kadar bir detay söz konusu.
Oralar buralar karışmışBen hepKudrAlobar nın yalancısıyım.
Siz hepiniz nasıl tanışıyorsunuz deyince, absolut yeni gitti, yarı orada yarı burada demişti.
Ergenliğimin beni kimse anlamıyor şarkılarından biri buyduGüne bir şarkı bırakıyorum, dinleyin güzeldir. :)
8 buçukta uyandım, kahvaltımı yaptım evraklara baktım, maillerimi kontrol ettim. 10da kahvemi içtim. Yemek koydum. Oturuyorum şimdiYeni uyandık derseniz vururum!
Kahvaltı bitti, toplandı, sabah dansı hoplama zıplama yapıldı, çizgifilm izlendi, suluboya etkinliği bitti, balkonda sigara çay keyfi yapıldı üzerine şimdi otoparkçılık oynanmakta.
Pata küte dalarım ha...
Belki şaaparken bağlanmıştır eli kolu, bu da bir fikir.Kadının elleri kolları bağlı zevişememiş, beyni daha çok kullanmış, orası gelişmiş : p
Beyin üzerinde "Sex" yazısı var okuyabilene, sublimilal(Ciddiyim, orada o yazı var dikkatli bakarsan)
Cehennemden çıkan çılgın Türk diyelim bu resme. :))
Güne bir şarkı bırakıyorum, dinleyin güzeldir. :)
O zaman benden de bu gelsin.Ergenliğimin beni kimse anlamıyor şarkılarından biri buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?