Coronasavar

filmdelisi ben baya bıraktım gundemi takip etmeyi. Ne haritasi açıklandı?
Tüm ülke bazında şehirlerin bir bir vaka konumu.
Evinde izlenen, ağır orta vs hasta diye.
Bayağı sokağa kadar eğer çok yakın yapılar yok ise binaya kadar anlaşılmakta.
Bir yönden iyi oldu, hala salına salına gezen kesim karınca sürüsü gibi dibinde vaka yoğunluğu görürse, oturur evinde.

Şehrin giriş çıkışlarını daha net bilmiyorum ben
Ben İzmir'de oturmuyorum ayrıca ama muhtemelen çıkışlar aynı yerdendir
Araba kullanmadan çözemem hangisi İstanbul hangisi Eskişehir yolu falan
Ben hep KudrAlobar nın yalancısıyım.
Siz hepiniz nasıl tanışıyorsunuz deyince, absolut yeni gitti, yarı orada yarı burada demişti.

Ora nere bilmiyorum valla.

Haritalar nerede açıklandı, ben de bakim az bilgi veriniz pls.
Geçtiğimiz gün, komşulardan biri vefat etmiş bizim burada, yan apartmanda oturan. Yabancı uyruklu bir hanımmış.
Bakkal teyzeyle laflarken o anlattı, ambulans sirensiz gelmiş almış, tabi Coronadır denilemez hemen, kalp krizi ya da dokunan bir ilaç-hap gibi ani götüren bir şey olabileceğini düşündük.

Şans dileyin, savaş kostümümü giyinip markete gideceğim.
Yazmazsam bir helva yapıverin.
Loreth
‘kilolu, gözünde güneş gözlüğü, ağzında maske, kafada kapşon, eldivenler ve bir elinde sağına soluna fısfıs yapan bir cisim yaklaştığını düşün markette’, ben birazdan bu olacağım ve çeşitli giflerle sevgili arkadaşlarım neye benzediğim konusunda senin moralini yerine getirirler

Burada neyi anlattın? Kadini baglanmis gordum ama kendi bilincaltimi yansıtarak yorum yapmayayim

Kadının elleri kolları bağlı zevişememiş, beyni daha çok kullanmış, orası gelişmiş : p
Beyin üzerinde "Sex" yazısı var okuyabilene, sublimilal (Ciddiyim, orada o yazı var dikkatli bakarsan)
Cehennemden çıkan çılgın Türk diyelim bu resme. :))

Dün gece bakan konuşmasında gösterdi, corona sayfalarına yüklüyorlar mı bilemiyorum bulamadım ama anksondakika diye bir platform var, o paylaştı burayı.
Bu kadar bir detay söz konusu.

Aman dikkat. Fazla abartmamak kaydıyla.
Bi şom doktor vardı (Gerçekçi diyelim) "OKB ve depresyon patlayacak" demişti. Çok sıkma kendini, önlemi de manyaklık boyutunda abartıp psikolojik bi şeyi tetikleme aman kardeş. Az raad. Bu günler de geçecek inş.
Neyse konumuza dönelim, Zeks diyorduk.
Bugünkü dük sayımı yapıldı mı? Kaç dük giriyor fırına, dereceyi kaç tuttun?

Ben hep KudrAlobar nın yalancısıyım.
Siz hepiniz nasıl tanışıyorsunuz deyince, absolut yeni gitti, yarı orada yarı burada demişti.
Oralar buralar karışmış Bursadayım ben şu an ama Ankara'ya taşındım.

Burada kahve yapıyorum evimdeki yarım kalmış kahve geliyor aklıma. Az az kullanıyordum çabuk bitmesin diye daha çok babamın verdiğini içiyordum nasılsa o beleşti diye. Böyle saçma şeylerden duygulanıyorum ben bu aralar. Bu süreç bitince zevklerimden kısmayacağım diye karar verdim. Her şeyim yarım kaldı geldim, dönünce nasıl bir ev bekliyor beni merak ediyorum bütün bitkilerim ölmüştür

8 buçukta uyandım, kahvaltımı yaptım evraklara baktım, maillerimi kontrol ettim. 10da kahvemi içtim. Yemek koydum. Oturuyorum şimdi

Belki şaaparken bağlanmıştır eli kolu, bu da bir fikir.

Aramızda Yekta isimli bir arkadaş varsa dün rüyamda gördüm haberi olsun

Yaaaa üniversiteyle alakası olan var mı?
Moralim çökükkk bütler yapılamayabilir diyorlar
Hayır benım gibi son anda geçenler ne yapacak kendimi büte saklıyordum işin yoksa çalış
Şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…