Coronasavar

Offff offffffff allah bu virüsün belasını versin yeter da
Yeter da
ne yapsak acaba geçme notunu düşürürüz diyorlar ama

Yeter da

Bela okumak yazzak gardaş bu topikte.
Sebişmek serbest.
Ne demiş şair "Sabaşma, sebiş"

İmza: Hippi çiçek dük

Virüsle sevişilmiyor hemecik hamile bırakıyor hahaha

Belli ki sıkıntıya gebesin. Hmm; hemen bir çay demliyorsun, bir çekirdek paketi açıyorsun ve muhabbet ediyorsun. Ya da kalem kağıt alıyorsun, resim yapıyorsun, ya da gidiyorsun, dışarıya gidecek gibi süslenip 3-5 poz foto çekiyorsun, dans ederek spor yapıyorsun vb. Kendini rahatlatma yolunu bul. Dük muhabbeti istiyorsan yaparık ama şu sıra topiğimize bi kalite geldi.
Spor yap al:

Yeter da
Bizim okul için mail geldi. Bu süreçte uzaktan eğitime adapte olamayanlar, hastalıkla uğraşanlar vs olması açısından kayıt dondurma yapılabiliyor şu an ki dönem için. Öyle bir şey var mı diye sorabilirsin öğrenci işlerine.

Öğrenci işlerimizi aradım ama hastanenın çok karısık oldugunu ve vardiya usulu çalıştıkları için başka işlerle uğraşıyorlarmış
Hocalar toplanabilirlersw toplanacakmış
Çok belirsiz

Ergenliğimin beni kimse anlamıyor şarkılarından biri buydu
Sen yine insan gibi bir ergenmişsin. Benim deli gibi The Gathering dinlediğim karanlık bir dönem vardı. Oy, şimdi adını söylerken bile içim bayılıyor. İçim dışım Nighttime Birds'tü. Söz desen yok ama atmosferinden sebep, psikolojik rahatsızlık derecesinde takmıştım o şarkıya. Şükürler olsun geçti. Buyurun sizin de içiniz bayılsın azıcık:

Size benden bi cover parça dinleyin bakalım:

Nadiren dinler oldum gari bunu, aklıma eserse anca. Altyapı iyi olduğu için.
Ama sözler şey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…