- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ergenliğimin beni kimse anlamıyor şarkılarından biri buydu
Belki şaaparken bağlanmıştır eli kolu, bu da bir fikir.
Aramızda Yekta isimli bir arkadaş varsa dün rüyamda gördüm haberi olsun
Yok Yekta arkadaşımızla öyle bir şey yapmadıkKısaca aklımız fikrimiz dükümüzde diyelim anlaşalım.
Olabilir. Normal zamanlarda bile her okul büt yapmıyor. Yapan bu sene yapmayacağız diyor.Bir şey sorucam bütlerin olmama gibi bir durumu olabilir mi?
Ee boşa mı övcez insanları azıcık kendimiz de nasiplenelimKalite şarkı. Depeche Mode kulak ister, lezzet bileni ister bence. (Seni överken kendini de övmek)
Bilmiyorum ki hiç. Belki yaz okulu yapılabilir diyeceğim ama o da her okulda yok.Yaaaa üniversiteyle alakası olan var mı?
Moralim çökükkk bütler yapılamayabilir diyorlar
Hayır benım gibi son anda geçenler ne yapacak kendimi büte saklıyordum işin yoksa çalış
Şimdi
Yok biz de sadece sınavları yapabılırlermiş zaten yoğunlarmış neyse en azından sınav yapıyorlarBilmiyorum ki hiç. Belki yaz okulu yapılabilir diyeceğim ama o da her okulda yok.
Offff offffffff allah bu virüsün belasını versin yeter da
Yeter da
ne yapsak acaba geçme notunu düşürürüz diyorlar ama
Virüsle sevişilmiyor hemecik hamile bırakıyor hahahaBela okumak yazzak gardaş bu topikte.
Sebişmek serbest.
Ne demiş şair "Sabaşma, sebiş"
İmza: Hippi çiçek dük
Virüsle sevişilmiyor hemecik hamile bırakıyor hahaha
Bizim okul için mail geldi. Bu süreçte uzaktan eğitime adapte olamayanlar, hastalıkla uğraşanlar vs olması açısından kayıt dondurma yapılabiliyor şu an ki dönem için. Öyle bir şey var mı diye sorabilirsin öğrenci işlerine.Offff offffffff allah bu virüsün belasını versin yeter da
Yeter da
ne yapsak acaba geçme notunu düşürürüz diyorlar ama
Öğrenci işlerimizi aradım ama hastanenın çok karısık oldugunu ve vardiya usulu çalıştıkları için başka işlerle uğraşıyorlarmışBizim okul için mail geldi. Bu süreçte uzaktan eğitime adapte olamayanlar, hastalıkla uğraşanlar vs olması açısından kayıt dondurma yapılabiliyor şu an ki dönem için. Öyle bir şey var mı diye sorabilirsin öğrenci işlerine.
Sen yine insan gibi bir ergenmişsin. Benim deli gibi The Gathering dinlediğim karanlık bir dönem vardı. Oy, şimdi adını söylerken bile içim bayılıyor. İçim dışım Nighttime Birds'tü. Söz desen yok ama atmosferinden sebep, psikolojik rahatsızlık derecesinde takmıştım o şarkıya. Şükürler olsun geçti. Buyurun sizin de içiniz bayılsın azıcık:Ergenliğimin beni kimse anlamıyor şarkılarından biri buydu
Aman yanlışlıkla tıklarım filan, dur kendime mukayyet olayım o zaman. Tirbiyisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?