- 20 Kasım 2018
- 15.085
- 56.861
- 598
- 35
Adına da derler seks, seeeks seeeks seeeeks diye nakaratı olan eski bir Türk pop şarkısıAman yanlışlıkla tıklarım filan, dur kendime mukayyet olayım o zaman. Tirbiyisiz.
Ay pardon, büyük hayır işledin o zaman. Çünkü karantina bitene kadar gerçekten o eylemin adını unutabilirler. Arada dinlesinler ders niteliğinde.Adına da derler seks, seeeks seeeks seeeeks diye nakaratı olan eski bir Türk pop şarkısı
Karantinadan sonra absolutla çilek sevgililerinin üstüne öyle atlayacak
Yalnız Tuğba Ekinci'den Kondom'u da paylaş ki, güme gitmesinler sonra.Adına da derler seks, seeeks seeeks seeeeks diye nakaratı olan eski bir Türk pop şarkısı
Karantinadan sonra absolutla çilek sevgililerinin üstüne öyle atlayacak
Ay pardon, büyük hayır işledin o zaman. Çünkü karantina bitene kadar gerçekten o eylemin adını unutabilirler. Arada dinlesinler ders niteliğinde.
Hatırladıklarının da doğru olmadığını göz önünde bulundurursak, sana sıfırdan yeni bir işletim sistemi yüklemek lazım olacak arkadaşım. Şimdilik donanımı sağlam tutmaya bak.Ben içeriği çoktan unuttum.
"Seks neydi? Seks iyilikti, dostluktu. Seks emekti"den ötesini hatırlamıyorum.
Onu karantina sonunda paylaşacağım ki akıllarında kalsın.Yalnız Tuğba Ekinci'den Kondom'u da paylaş ki, güme gitmesinler sonra.
Bisiklet gibi diyorlar, bir kere öğrenince bir daha unutmazmışsın.Ben içeriği çoktan unuttum.
"Seks neydi? Seks iyilikti, dostluktu. Seks emekti"den ötesini hatırlamıyorum.
Hatırladıklarının da doğru olmadığını göz önünde bulundurursak, sana sıfırdan yeni bir işletim sistemi yüklemek lazım olacak arkadaşım. Şimdilik donanımı sağlam tutmaya bak.
Bisiklet gibi diyorlar, bir kere öğrenince bir daha unutmazmışsın.
Ay buna çok güldüm ya ve canım rpg bir şeyler oynamak istedi. Güncel oyunlardan bir şeyler tavsiye edebilecek olanlar varsa beklerim. (neyine güldün diyen olursa, şuurum yerinde değil bugün)
Derler ya hep bir eline alsan, gidonu yani, bir binsen üstüne bisikletin hemen hatırlarsın diye.
Bu ara rpg den çok uzaklaştım hangi oyunu oynandığımı şimdilik söylemek istemiyorumAy buna çok güldüm ya ve canım rpg bir şeyler oynamak istedi. Güncel oyunlardan bir şeyler tavsiye edebilecek olanlar varsa beklerim. (neyine güldün diyen olursa, şuurum yerinde değil bugün)
Yaa FPS denen oyun cinsine fazla dayanamıyorum. O denli hızlı akış baş dönmesi ve ağrısı yapıyor. Ben çayır çimende koşayım, ot toplayayım, mağara bulayım, canavar keseyim insanıyım.Loreth ya tesadüfün böylesi, bu akşama adam gelince PubG atak dediydik. Ben pcden o telden oynayacağız diye kararlaştırdık. Adam vaktinde telden pubg oyunu için donanım da getirdiydi eve, moh gibi oynuyoruzdur artık gerçi, baya uzun bi ara oldu. Pubg oynarsanız kapışabülürük
Şuncacık haftada kaç kilo almış olabilirsin ya, abartma hemen. Ama kendini de salma. Fındık kıracağın günler o kadar da uzak değil, umudunu kaybetme arkadaşım. Fighting!Donanım şu an atıl vaziyette. Kullanılamaz hale gelmez umarım
Annem az önce "sen kilo mu aldın" dedi
Kaynaklar israf ediliyor resmen.
Yıllar önce oynadıydım ama son oyunu bilmiyordum bak, bakayım hemen. Teşekkür ederim. Ayrıca Bomberman, Wormsblast manyağı bir insan olarak, oynadığın hangi oyunla dalga geçebilirim bilmiyorum.Bu ara rpg den çok uzaklaştım hangi oyunu oynandığımı şimdilik söylemek istemiyorumoyun dünyasını bilmeyen biri için bu ne ya 3 yaş oyunu denilebilir çünkü ama zamanında çok fazla warband oynuyordum. Serinin yeni oyunu çıktı yıllaaaaaar sonra. Çok istiyorum oynamak ama bilgisayarımı uzaktan eğitim süresince zorlayamam oynamadım bu yeni oyunu ama tavsiye ederim
Mount & Blade II: Bannerlord on Steam
A strategy/action RPG. Create a character, engage in diplomacy, craft, trade and conquer new lands in a vast medieval sandbox. Raise armies to lead into battle and command and fight alongside your troops in massive real-time battles using a deep but intuitive skill-based combat system.store.steampowered.com
Loreth ya tesadüfün böylesi, bu akşama adam gelince PubG atak dediydik. Ben pcden o telden oynayacağız diye kararlaştırdık. Adam vaktinde telden pubg oyunu için donanım da getirdiydi eve, moh gibi oynuyoruzdur artık gerçi, baya uzun bi ara oldu. Pubg oynarsanız kapışabülürük
Animal Crossing new horizons oynuyorum şu anYaa FPS denen oyun cinsine fazla dayanamıyorum. O denli hızlı akış baş dönmesi ve ağrısı yapıyor. Ben çayır çimende koşayım, ot toplayayım, mağara bulayım, canavar keseyim insanıyım.
Şuncacık haftada kaç kilo almış olabilirsin ya, abartma hemen. Ama kendini de salma. Fındık kıracağın günler o kadar da uzak değil, umudunu kaybetme arkadaşım. Fighting!
Yıllar önce oynadıydım ama son oyunu bilmiyordum bak, bakayım hemen. Teşekkür ederim. Ayrıca Bomberman, Wormsblast manyağı bir insan olarak, oynadığın hangi oyunla dalga geçebilirim bilmiyorum.
Yaa FPS denen oyun cinsine fazla dayanamıyorum. O denli hızlı akış baş dönmesi ve ağrısı yapıyor. Ben çayır çimende koşayım, ot toplayayım, mağara bulayım, canavar keseyim insanıyım.
Şuncacık haftada kaç kilo almış olabilirsin ya, abartma hemen. Ama kendini de salma. Fındık kıracağın günler o kadar da uzak değil, umudunu kaybetme arkadaşım. Fighting!
Yıllar önce oynadıydım ama son oyunu bilmiyordum bak, bakayım hemen. Teşekkür ederim. Ayrıca Bomberman, Wormsblast manyağı bir insan olarak, oynadığın hangi oyunla dalga geçebilirim bilmiyorum.
Bizim evde ps4 var, acaba bizdemi oynasak? Zevklimi? Beraber eskiden sey oynardik, resident evil. Zombieleri öldürmek çok heycanli
Ancak çok iyi bir oyuncu oldugum söylenmez. Ben daha çok esime takiliyordum. O zor isleri hal ediyordu. Ben arada iste böyle parliyorum, nasil yaptigimi bilmiyorum tabi
Bu benim bildigim kadar dünya çapinda beraber oyananabiliyor. Acaba biz kizlar beraber oynasakmi bu oyunu? Sende bize öncülük yapsan?
Ben öncülük yapacak kadar iyi değilim ama bi pubg grubu çıkarsa burdan, oynamak isteyenlerle oynarız güzel olur. Ama anonimliğimiz gider. Ha gitmeyebilir de, nicklerle anlaşırız, sesle tanışırız uu beybi so hard
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?