Coronasavar

Animal Crossing'i biliyorum, grafikleri çok da ilgimi çekmişti ama zaman bulamadım bakmaya. İyi oldu söylediğin, belki bir zaman yaratırım. Diğer oyunu hiç bilmiyorum. Bizim de WoW'da öyle 30 yaş üstü klanımız vardı, ben epeydir girmiyorum gerçi, bunaldım artık. Şimdi 3-5 kişi arada Diablo 3 oynuyoruz. Onun dışında işte eşimle Witcher, Assasian Creed, Skyrim gibi seriler bitirdik, arada da Minecraft oynuyoruz. Çocuklardan sebep bir süredir oyun dünyasını takip edemiyorum, eski bildiklerimi tekrar ediyorum gibi bir durumdayım. O yüzden tavsiyeler hayat kurtarır.=)

İsimle hitap başlar o zaman da demek istedim, nickler gider. Ama pubg nicki ile hitap edebiliriz. Eklemek isteyen alsın pubg nickim "Comapink"

Ben eserse oynarım, söz veremem, her zaman girmem. Çünkü çok hile dönüyor oyunda bıktırıyorlar insanı. Ah o Arabblar yok mu o Arablar ve çinçan çonlar... En çok hile yapan grup. Oyunda Arabik nikli bi arkadaş görünce eşimle başlıyoz selaya "Kesin vuracak yerimizi görüyor, aim açık headshot yiyeceğiz"... Yani masum bir oyun değil, insanı bıktırır bu hileler baştan diyeyim. Kendine alasın, kendin keşfedesin varsa al. Biz dediğim gibi, eserse oynarız öyle. Bana da esecekler anca. Bu akşam adama sözüm var onla oynayacağız ve küfür edeceğiz vuranlara

Yaaaaa Shade: Wrath of Angels sevmem mi ya... Tam tarzım oyunlardan biri.
Gothic serisini biliyor musun? Ah, benim için yazılmış diyebileceğim bir seri. Her birini 3-4 sefer bitirdim, o derece hastasıyım. İlk üçü epey eski kaldı, grafikler kütük gibi ama son oyun hala güzel, oynanabilir. İlgini çekerse bir bakarsın belki: =)

Yaaaa biz bu ekiple World of Warcraft'ta tanışmalıydık. Şuan onun hüznüne büründüm.

O halde oyunu oynamak degil, senin ile esini oynadigini izlemek daha keyifli olur gibime geldi Millete saydirmaniz felan. Ben esim ile bir konusayim, acaba ne oyunu oynasak. Madem evde esiriz.

Bu benim eşime göre daha çok, ona söyleyeyim baksın.

A hat in time oynayayım ben biraz, şapka değiştirdikçe güç değişiyor, büssürü iplik-kumaş parçası toplayıp şapka yapıyorsun, bi yanda mafya, bir yanda rock yıldızı horoz elvisin asistanı, bir yanda tilki filminde oynuyorsun filan. Her yerde adamlar kol geziyor, ajan akbaba ve baykuşlar var, elmas toplayıp şemsiyene (Silahın şemsiye )güç satın alıyorsun, şeytani bosslar var, masaların altına gizlene gizlene anahtarı alıyorsun filan. Tam benlik.

O halde oyunu oynamak degil, senin ile esini oynadigini izlemek daha keyifli olur gibime geldi Millete saydirmaniz felan. Ben esim ile bir konusayim, acaba ne oyunu oynasak. Madem evde esiriz.
Biz Minecraft oynuyoruz corona günlerinde. Akşam bol bol koyun yünü kırktım, buğday ektim, tavuk çiftliği inşa ettim, yeni bir köy bulup talan ettim. Eşim bey de bu sırada bize yeni zırhlar yapmak için madende kazı çalışmaları yapıyordu. Böyle bir hayat.

Maden kazma işi çok zevkli ama; ben de oynardım, madenin içine ev yapıp yatak attıydım, onlarca fırın, lav şelaleleri arasında kütüphane filan

Benim bilgisayarım çok dandik olduğundan indie oyunlara düştüm son zamanlarda. Witcher ı mesela oynayıp devam edemedim. Aklıma gelmiyor şu an oyunlarım Steam hesabımı paylaşırdım anonim orası ama kullanıcı adımla vurulmaya hazır değilim ekran görüntüsü atayım belki fikir olur bazı oyunlar

Virtuël hamaratlik! Aferin sana

Esim ile konustum, oynamak istiyormus. Ps4 ne zamandan beri sadece toz aliyordu. Iki kisi ile oynanacak oyunlar önerirmisin? Yokuspokus AbsolutPromise

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-08-17-00-19-982_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2020-04-08-17-00-26-817_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2020-04-08-17-00-34-250_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2020-04-08-17-00-44-854_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2020-04-08-17-00-51-940_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2020-04-08-17-01-05-804_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    26 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2020-04-08-17-00-13-351_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 16
Maden kazma işi çok zevkli ama; ben de oynardım, madenin içine ev yapıp yatak attıydım, onlarca fırın, lav şelaleleri arasında kütüphane filan
Aynen biz de öyle yapıyoruz. Sonra maden bir yer altı vadisine açılıyor, zindan buluyorsun filan... Elmas bulunca birden sevinç çığlıkları... Bir de ben düzenli sandık olayına bayılırım. Madenler bir yerde, taşlar bir yerde, bitkiler ve hayvansal ürünler ayrı sandıkta. Evde o kadar düzenli değilim ama oyunlarda resmen OKB'ye bağlıyorum.
Ay teşekkür ederim. Fallout çok severim bu arada, hepsini oynadım. Diğerlerini de bir tarayacağım akşam.

Bende sadece Sims ve Age of Empires var
Sims bende her zaman vardır. Basıyorum hileyle limitsiz parayı. Ondan sonra ver elini saraylarda, malikanelerde prensesçilik oyunları... Bütün özelliklerimi geliştiriyorum ama asla çalışmıyorum, sürekli o parti senin, bu parti benim aylaklık halleri... Güzeldir sims.

Dükin de fjdjddjd benımkı olsun fkdkk dur indireyim

Ctrl+shift motherlode enter
Ben de genelde işe göndermeyi sevmiyorum, life goal olarak daha hobi geliştirmeyi seviyorum. Genelde de ya bekar kadın ya genç çift yapıyorum
En keyifli kısmı zaten ev dayayıp döşemek. Bir de Pets eklentisi.

Ben vampirleri de sevdim ya. Vampir çiftim vardı. Sonra çocuk yaptılar bir tane. Dedim bu böyle kardeşsiz olmaz, ikinciyi de yaptım. Sonra çocukların sorumlulukları ağır geldi, çişleri, açlıkları bitmiyor oyunda bile, neyse gidip başka karakter açtım. Gerçek hayatta bu özelliğe insan bazen ne çok ihtiyaç duyuyor, yaşayan bilir.

Eski simslerde rosebud'dı o kod ya, şuan onu hatırladım.

Virtuël hamaratlik! Aferin sana

Esim ile konustum, oynamak istiyormus. Ps4 ne zamandan beri sadece toz aliyordu. Iki kisi ile oynanacak oyunlar önerirmisin? Yokuspokus AbsolutPromise

Ps oyunlarını bilmem, PCden oynadığım için. A hat in time Ps oyunlarından biri. Kız karakter oynarsa eşin, iki kız birlikte aynı takımda oynayıp macera yaşayabilirsiniz ya da tekken filan oynayabilirsin; karşılıklı dövüşürsünüz yenişirsiniz o da olur Yoshimitsu ve Xiaoyu karakterlerine bayılırım. Açın bakın hangi oyunlar varmış frp aynı takımda ona göre bakın. fortnite sanırım PS4 vardı, pubg de gelmiş.

Size bu iyi gider, stresinizi atın bakim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…