- 18 Ekim 2018
- 8.213
- 34.038
- 548
Ben zengin yapmışsam çocuk işçi çalıştırıyorum. Yok hilesiz oynayacağım dersem de dibine kadar fakir başlatıyorum bekar ve iki çocuklu anne olarak falan.Sims bende her zaman vardır. Basıyorum hileyle limitsiz parayı. Ondan sonra ver elini saraylarda, malikanelerde prensesçilik oyunları...Bütün özelliklerimi geliştiriyorum ama asla çalışmıyorum, sürekli o parti senin, bu parti benim aylaklık halleri... Güzeldir sims.
Ben en çok open for business i seviyordum. Sims iki de tabi bu. Sims iki en güzel serisi bence. Sims iki çok güzel bir oyundurCtrl+shift motherlode enter
Ben de genelde işe göndermeyi sevmiyorum, life goal olarak daha hobi geliştirmeyi seviyorum. Genelde de ya bekar kadın ya genç çift yapıyorum
En keyifli kısmı zaten ev dayayıp döşemek. Bir de Pets eklentisi.
Fakir olarak sadece simsi ilk keşfettiğim dönem oynamıştım. Sonra para gözümü bürüdü.Ben zengin yapmışsam çocuk işçi çalıştırıyorum. Yok hilesiz oynayacağım dersem de dibine kadar fakir başlatıyorum bekar ve iki çocuklu anne olarak falan.
İlk Simslerde çocuğu sosyal hizmetler almasın diye anneyi odaya kapatıyordumBen vampirleri de sevdim ya. Vampir çiftim vardı. Sonra çocuk yaptılar bir tane. Dedim bu böyle kardeşsiz olmaz, ikinciyi de yaptım. Sonra çocukların sorumlulukları ağır geldi, çişleri, açlıkları bitmiyor oyunda bile, neyse gidip başka karakter açtım. Gerçek hayatta bu özelliğe insan bazen ne çok ihtiyaç duyuyor, yaşayan bilir.
Eski simslerde rosebud'dı o kod ya, şuan onu hatırladım.
Ben çalıştıracaksam bile belli bir miktar para yapıyorum, imkansızlıklar içinde başlamıyorum hayata.Ben zengin yapmışsam çocuk işçi çalıştırıyorum. Yok hilesiz oynayacağım dersem de dibine kadar fakir başlatıyorum bekar ve iki çocuklu anne olarak falan.
Ben en çok open for business i seviyordum. Sims iki de tabi bu. Sims iki en güzel serisi bence. Sims iki çok güzel bir oyundur22222
İlk simslerin bir pc kodu vardı 22 haneli mi ne, hala ezberimdedir ve o kodu böle böle tüm her şeyimde kullanırım.İlk Simslerde çocuğu sosyal hizmetler almasın diye anneyi odaya kapatıyordum
Ben çalıştıracaksam bile belli bir miktar para yapıyorum, imkansızlıklar içinde başlamıyorum hayata.
Sims2'nin adıyla da ne dalga geçilirdi hfha Sims2.
Bir de aynı şekilde Commandos2 vardı adıyla dalga geçilen
Nintendo switchte şöyle bir şey var ama ilgimi çekmediğinden Türkiye'de çıktı mı bilmiyorumBu kadar oyun muhabbeti dönmüşken, ben istediğim şeyi söyleyeyim siz bana ne teçhizatı lazım söyleyin.
Şimdi, çocuklarla dans, tenis, voleybol, koşu vs oyunlar oynayabileceğimiz bir konsol istiyorum.
Bunun için hareket kamera sensörü gerekiyor ama oyun konsolumuz hiç yok, fakiriz
İçinde kendi donanımında olan böyle bir konsol var mı yoksa ayrı ayrı bir şey mi alacağım?
E tabi almışken normal kumandalı vs oyunları da oynayalım bir zahmet.
Xbox one s i önerdiler ama onda hem kamera yok hem de yeni modeli çıkacakmış.
Ben bayağı Zeki Müren de bizi görsün tadında, elimle kolumla bacağımla falan hareketli bir şeyler oynayalım istiyorum.
Ve bir de, bu konsolların içinde oyun olmuyor mu yav?
Her birini ayrı ayrı para bayılarak mı alacağız?
Eskiden hile defteri tutarmışım ama ne gerek varmış hepsi hala aklımdaİlk simslerin bir pc kodu vardı 22 haneli mi ne, hala ezberimdedir ve o kodu böle böle tüm her şeyimde kullanırım.
Ruh hastalığı sims kodu ezberlemek olsa gerek.
Hadi ezberledin 32 yaşında hala niye hatırlıyorsun
Ne tarafa el sallayacağızAz önce şunu gördüm Eki Görüntüle 2616415
İlla fiziksel aktiviteli bir oyun mu gerekiyor peki? Bir de yaşlar kaç?AbsolutPromise
Hah böyle bir şey ama bu biraz tekdüze gibi, çoklu oynamak, toplu oyunlar falan da oynamabilen
Bebelerin enerjilerini attırmam şart, artık cinnet geldi bana.
2 buçuk 3 buçukİlla fiziksel aktiviteli bir oyun mu gerekiyor peki? Bir de yaşlar kaç?
Ahahahahfilmdelisi
Bacım sen deli misin, divane misin?
Lahmacunu pidesi nasıl uğraşıyorsun? Hadi uğraşıyorsun, arkanı kim topluyor?
Pide yaptım. Disaridakinden de güzel oldu falan ama mutfağı 1 saatte topladım
Ay çok küçüklermiş2 buçuk 3 buçuk
Hoplamaz zıplamazsa olmaz o iş.
En kötü tenis oynasın, elinde sensörle falan.
O yaş çocuğuna al fileli trambolin, zıplasın dursunlar. Sanırım biz alacağız çünkü. Koltuk minderlerini kurtarmamız lazım.2 buçuk 3 buçuk
Hoplamaz zıplamazsa olmaz o iş.
En kötü tenis oynasın, elinde sensörle falan.
Aahahah büyüyecekler ablası.Ay çok küçüklermişöneremem ben onlara bir şey. En azından 6-7 falan sanıyordum ben
Benim küçük aptal oldu artık.O yaş çocuğuna al fileli trambolin, zıplasın dursunlar. Sanırım biz alacağız çünkü. Koltuk minderlerini kurtarmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?