Coronasavar

Ben zengin yapmışsam çocuk işçi çalıştırıyorum. Yok hilesiz oynayacağım dersem de dibine kadar fakir başlatıyorum bekar ve iki çocuklu anne olarak falan.
Ben en çok open for business i seviyordum. Sims iki de tabi bu. Sims iki en güzel serisi bence. Sims iki çok güzel bir oyundur 22222

Ben zengin yapmışsam çocuk işçi çalıştırıyorum. Yok hilesiz oynayacağım dersem de dibine kadar fakir başlatıyorum bekar ve iki çocuklu anne olarak falan.
Fakir olarak sadece simsi ilk keşfettiğim dönem oynamıştım. Sonra para gözümü bürüdü. Bu arada ben de eski simsleri daha çok seviyorum. Evime hırsız girmesini özledim ya.

İlk Simslerde çocuğu sosyal hizmetler almasın diye anneyi odaya kapatıyordum

Ben çalıştıracaksam bile belli bir miktar para yapıyorum, imkansızlıklar içinde başlamıyorum hayata.
Sims2'nin adıyla da ne dalga geçilirdi hfha Sims2.
Bir de aynı şekilde Commandos2 vardı adıyla dalga geçilen

Ben aradim, taradim, hiç ps4 için 2 kisilik oyun yok dogru düzgün artik.

Dünyaca bu kadarmi asosyallestik ya? Ev ahalesi ile normal oyun oynanmaycakmi? Tek bulduklarim çoçuklar için. Rayman demeyin bu arada, o çoçuklar için degil, onu baya oynadik zaten beraber :)

Ama böyle güzel sürekleyici oyunlar hep tek basina oynaniyor. Yazik ya. Bireysellik üzerine 5 dakika nutuk atmak istiyorum ya.

Bu kadar oyun muhabbeti dönmüşken, ben istediğim şeyi söyleyeyim siz bana ne teçhizatı lazım söyleyin.

Şimdi, çocuklarla dans, tenis, voleybol, koşu vs oyunlar oynayabileceğimiz bir konsol istiyorum.
Bunun için hareket kamera sensörü gerekiyor ama oyun konsolumuz hiç yok, fakiriz

İçinde kendi donanımında olan böyle bir konsol var mı yoksa ayrı ayrı bir şey mi alacağım?
E tabi almışken normal kumandalı vs oyunları da oynayalım bir zahmet.
Xbox one s i önerdiler ama onda hem kamera yok hem de yeni modeli çıkacakmış.
Ben bayağı Zeki Müren de bizi görsün tadında, elimle kolumla bacağımla falan hareketli bir şeyler oynayalım istiyorum.

Ve bir de, bu konsolların içinde oyun olmuyor mu yav?
Her birini ayrı ayrı para bayılarak mı alacağız?

İlk simslerin bir pc kodu vardı 22 haneli mi ne, hala ezberimdedir ve o kodu böle böle tüm her şeyimde kullanırım.
Ruh hastalığı sims kodu ezberlemek olsa gerek.
Hadi ezberledin 32 yaşında hala niye hatırlıyorsun

Nintendo switchte şöyle bir şey var ama ilgimi çekmediğinden Türkiye'de çıktı mı bilmiyorum

Eskiden hile defteri tutarmışım ama ne gerek varmış hepsi hala aklımda
klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!
motherlode
boolProp testingCheatsEnable true
En sık kullandıklarımdan

AbsolutPromise
Hah böyle bir şey ama bu biraz tekdüze gibi, çoklu oynamak, toplu oyunlar falan da oynamabilen
Bebelerin enerjilerini attırmam şart, artık cinnet geldi bana.

filmdelisi
Bacım sen deli misin, divane misin?
Lahmacunu pidesi nasıl uğraşıyorsun? Hadi uğraşıyorsun, arkanı kim topluyor?
Pide yaptım. Disaridakinden de güzel oldu falan ama mutfağı 1 saatte topladım

Ahahahah
Afiyet bal, şifa olsun.
İşte dışarıdakinden gerçekten güzel olunca, insan hevesleniyor.
Boşuna günde en azından hiç hiç yoksa 4 5 saat mutfakta ayakta mesaim var demiyorum.
Bir de öyle zahmetli bir işe girildiyse 7 saat bifiil mutfaktasın

Eskiden gündüzlü kadın varken çok rahat oluyordu, ben yapıyordum o arkamı çiçek gibi topluyordu.
Eski günlerimi özledim

Ay çok küçüklermiş öneremem ben onlara bir şey. En azından 6-7 falan sanıyordum ben
Aahahah büyüyecekler ablası.
Evde delirdiler ama, şu tanıtımlarda falan yollardır görürüm de ütopik bir şey mi yoksa realitesi var mı bilmiyorum.
Tenis oynuyorlar, dans hareketleri hoplama zıplama yapıyorlar falan.

Diyorum ya evde konsol bile yok, eşimin koloni çevresi gelip gelip oyun gecesi yapar diye aldırmadım ama çocuklardan artık mecbur kaldım.

O yaş çocuğuna al fileli trambolin, zıplasın dursunlar. Sanırım biz alacağız çünkü. Koltuk minderlerini kurtarmamız lazım.
Benim küçük aptal oldu artık.
Kendi zıplarker yere düşmezse, abisi itekliyor.
Her gün 2 3 kere kafa üstü yere düşüyor, birbirlerine zarar verme seviyesi üst limite çıktı.
Trambolinde de aynı şeyler yaşanır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…