- 18 Ekim 2018
- 8.213
- 34.038
- 548
Ütopik değil ya 10 sene öncesinin teknolojisi oAahahah büyüyecekler ablası.
Evde delirdiler ama, şu tanıtımlarda falan yollardır görürüm de ütopik bir şey mi yoksa realitesi var mı bilmiyorum.
Tenis oynuyorlar, dans hareketleri hoplama zıplama yapıyorlar falan.
Diyorum ya evde konsol bile yok, eşimin koloni çevresi gelip gelip oyun gecesi yapar diye aldırmadım ama çocuklardan artık mecbur kaldım.
Onu hesaba katıp fileli dedim ya.Benim küçük aptal oldu artık.
Kendi zıplarker yere düşmezse, abisi itekliyor.
Her gün 2 3 kere kafa üstü yere düşüyor, birbirlerine zarar verme seviyesi üst limite çıktı.
Trambolinde de aynı şeyler yaşanır muhtemelen.
Hah işte ondan herhangi bir cihazı olmadan hareket ve kamera sensörlü olması lazım, aparatsızÜtopik değil ya 10 sene öncesinin teknolojisi onintendo wii de var öyle tenis oyunları. Konsolu raket gibi salladığınız ama çok küçükler onlar konsolu direkt tv ye falan atabilirler
Anacım file napsın bizimkilere, yıkar geçerler.Onu hesaba katıp fileli dedim ya.Yoksa bizimkiler de öyle. Hokey oyuncusu gibi giydirsen ancak kurtarır.
Xbox 360 kinect en yakın bu dediğine o zamanHah işte ondan herhangi bir cihazı olmadan hareket ve kamera sensörlü olması lazım, aparatsız
Birkaç ay önce bir tv miz parçalandı, sırf bebelerden kaçmak için salonu yaptırdık, oraya da dadandılar.
Dün tv ye fil maskotumı atıp parçaladılar.
Ama çok şükür tv ekran koruma diye bir şey öğrendik, ondan kullanıyoruz artık.
Bayağı simülasyonun tv de olanını istiyorum.
Bakacağım, s one dediler ama sevmedim onu.Xbox 360 kinect en yakın bu dediğine o zamanama çocuklar çok küçük ya
Top havuzu yok muBakacağım, s one dediler ama sevmedim onu.
Bunu da araştırayım.
Yavrularım kuruyemişten havuz yapıyor yere, anlıyor musun antep fıstığı kabuğu ve havuz diyorum.
Yüzlercesi yerde diyorum, çok fenayım çok
Yutsunlar mı?Top havuzu yok mukinetik kum falan koysanız içine. Ben oynardım şu an olsa
Haklısın, anlattıklarından sonra senin yavrulara sünger kaplı odada, sünger oyuncaklar önereceğim ama süngeri de MacGavyer gibi savaş aletine çevirebilme potansiyelini fark ettim kendilerinde. Ben gidiyorum. Bye.Anacım file napsın bizimkilere, yıkar geçerler.
Evde sağlam bir şey kalmadı, biz dahil.
Metal arabalar havada uçuyor, kendileri tepemizde geziyor.
Geçen büyük olan aktivite masasına çıkmış, üzerine sandalye koyup sandalyeye de çıkmış, oradan bayağı uçtu aşağı, ben de kuş yuvadan uçamadı diye izliyordum
Aklına hayaline gelmeyecek şeyleri yapıyorlar.Haklısın, anlattıklarından sonra senin yavrulara sünger kaplı odada, sünger oyuncaklar önereceğim ama süngeri de MacGavyer gibi savaş aletine çevirebilme potansiyelini fark ettim kendilerinde. Ben gidiyorum. Bye.
Onlar nasıl çocuk yaYutsunlar mı?
Kumsaldaki taşları yiyorlar.
Yalnız sen çok yaşa, evet aradığım bu.
Dile benden ne dilersen
Neli yaptın yani içine ne koydun ki?Bu arada dün bahsettiğim gibi içli köfte yaptımtiplerini çok şapmayın ilk defa yapıyorum. Bu nasıl içli köfte ya derseniz de haşlama şeklinde. Haşlamayı kızartmaya tercih ediyorum
Eki Görüntüle 2616424
Soya kıymasıNeli yaptın yani içine ne koydun ki?
Ölür müsün öldürür müsünYa şu koronalı bebek konusu yüzünden doğum haritasına sardım bakayım dedim neymiş.Ben 1 kez eşim 2 kez evlenecek çıktı. Sen beni öldürecek misin nasıl iki kez evlenirsin diye çemkiriyordum. Ölmek zorunda değilsin canım yanına ikinciyi alırım dedi
Adamı boşayıp nafaka tazminat mis gibi yaşıyorsundur belkiYa şu koronalı bebek konusu yüzünden doğum haritasına sardım bakayım dedim neymiş.Ben 1 kez eşim 2 kez evlenecek çıktı. Sen beni öldürecek misin nasıl iki kez evlenirsin diye çemkiriyordum. Ölmek zorunda değilsin canım yanına ikinciyi alırım dedi
Ay allah korusun kocişimden ayrılmamAdamı boşayıp nafaka tazminat mis gibi yaşıyorsundur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?