Coronasavar

Arkadaşım bu böyle mi anlatılır? Sayfalarca dük muhabbetinden sonra, şu konu biraz daha betimleme, irdeleme, romantizm hak etmiyor mu sence de? Lütfen bize hak ettiğimizi ver.

Kocişlerle nasıl tanıştınız
En sevdiğim hikaye. Şimdi uzun uzun anlatırım, kendinizi hazırlayın, arkanıza yaslanın, çişi olan gidip gelsin. Yer İzmir. Ben üniversite bitince, oraya gittim, dövmecide çalışıyordum. Bir arkadaşım bize dövme yaptırmaya geliyordu. İki kolu komple kaplattığı için epey git gel yaptı. Bir seferinde yanında bir arkadaşı da geldi. Bu arada dövmeyi ben yapmıyordum, ben çırağım; getir götür işleri... Neyse sonra bu arkadaşımın arkadaşı hep gelmeye başladı. Sonra buradan geçiyordum uğradım ayağına tek başına da geldi sık sık.

Muhabbeti çok tatlıydı. Zaten ilk görüşte çarpılmıştım sevimliliğine de duvar gibi insanımdır, anlamamış. Ortak arkadaş grubumuzla ne zaman toplansak, o da gelir oldu. Farklı bir şehirde okumuş, orada yaşamaya devam etmiş ama ailesi İzmirli, onların yanına gelmiş. Yılda iki üç kere filan gelirmiş. Ama birden her hafta sonu İzmir'e gelmeye başladı adam. Arkadaş grubumuzla takılırken, feci aşık oldum bu şahsa. Ama psikolojik sorunlarım vardı ciddi anlamda, bir sürü acı, travma, bir de sülale sorunları... Kendimi birinin kollarına atacak hayat enerjim yoktu ciddi anlamda. Aylarca platonik gözyaşları döktüm ama adamın haberi yok. O da benim hayatımdaki sorunları biliyor, kırmaktan korkuyor filan, temkinli yaklaşıyor ama hep yanımda.

Böyle gece yarılarına kadar arkadaşlarla içiyoruz, beni eve bırakmak için bekliyor, kapıdan bırakıp evine gidiyor filan. Sonra Ankara'daki işini bıraktı, komple İzmir'e geldi. Meğer sebep benmişim, yıllar sonra öğrendim. Sabahın köründe benimle vapura binmek için kapımın önünde bitmeler, işe bırakmalar filan... En sonunda o açıldı, yoksa ben birkaç sene daha öyle giderdim, azıcık öküzüm de af edersiniz. Sonrası aman sabahlar olmasın. Bugün 8. evlilik yıldönümümüz. Çocukları şimdi uyuttum, beyimin mesaisi uzadı, geliyor on dakikaya. Kutlama yapacağız, kahve, çikolata, bilgisayar oyunuyla. =))

Hah işte bu lorethciğim yaaaa yerimm çoo guzel bir hikaye
Evlilik yıl donumunuz kutlu olsunn
He sakın bugun korunmadan sevişmeyin dkkksksk
Yıl donumu ayağına

Loreth
Yalniz adam daha napsinmis anla diye

Kocişlerle nasıl tanıştınız

Kendimizi bildik bileli tanışıyorduk. Babalar ortaokul arkadaşı, arada gelip giderlerdi bize; hep bize gelirdi ailesiyle beraber. Ergenlikte insan "Siz gidin gelmem" çeker ya aileye ufaktan, eşim ise hep gelirdi ailesi gelince. Bizimkiler ziyarete gidince ben gitmezdim. Platonikmiş, sonra kalbine gömmüş "Bu kızın gönlü yok bende" diye. Çok şeyler yaptı anlatsam liste uzun, ben kör görmedim bile...
Sonrasını anlattım, motor kullanıyordu belinden sıkı sıkı sarılınca ah o kaslar, eneuum dedim gideri var ya aa diye kaldım, kalış o kalış hala birbirimizdeyiz, gidemedik.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Tatlış bir hikayeniz var.

Kahve, çikolata ve bilgisayar oyunuyla kalmayacağınızı hepimiz biliyoruz yeme şimdi bizi

Gangsta yine işleve bakmış kastan kapmış adamı
Senden bekliyordum hahahah
Umarım hala aynıdır

Eee hadi daha sevgilisi olanda anlatsın lyanna sende guzel tanışma hikayenı anlat fmdmdnd

Yaa üşendim uzun uzun yazmaya
Çok tatlısınız.

Gangsta yine işleve bakmış kastan kapmış adamı
Senden bekliyordum hahahah
Umarım hala aynıdır

Ben ilkel gadınım demiştim "Hey child stay wild" olayı var bende; güçte yeneceğim adamı yanımda istemem çünküm dayağımı yiyebilir (Erkeağ şiddete hayor). Ben bıktımdı işin açığı, prensip edindimdi. Çok sevgilim oldu, pek seçiciliğim yoktu, sonrasında prensip edindim: Boyu benden uzun olacak, güçlü olacak, çok kibarlıktan kırılmasın ama incelik bilsin az biraz, kafa dengi olsun, emmeye gömmeye gelsin, tuttum mu ele gelsin (O manada değil alşsdjaldj)... Baktım dibimde var aanaa dedim işte, işte bu sikspeks elime geldi.

Şimdi göbek bir miktar var yine davula bağlamadı ben kadar ama göt göbeği saldı; kafada saçlar gitti az, diyorum maden olan yerde ot bitmezmiş... İdare ediyorum tabi ilk aldığım gibi değil, eskidi biraz. Pubgye bağlarız birazdan biz de çaylar bitsin.
Loreth evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bacım.

Bugün ben ekstra sıkıldım evde, size de oldu mu?
Hava ne güzel cilvelendi bugün burada, bi bulutlu bi güneşli, resmen "Dışarı çık yürüyüş yap" diye çağırdı sesini duydum kendimi zor alıkoydum. Bu arada resim bitti (Şimdilik, sonra dönüş yaparım, hataları çok, elim açılsın da bi):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…