Coronasavar

Erkeğin iyisinden anlar benim gangstam. Seçmiş de almış

Eee hadi daha sevgilisi olanda anlatsın lyanna sende guzel tanışma hikayenı anlat fmdmdnd
Kocişim yok diye özel kategori

Biz tinderda tanıştık
Klasik hayatımda şu an sevgili istemiyorum modundaydık ikimizde. Güya sevgili değiliz ama sevgili gibi buluşmalar falan var. Sonra bir gün bir olay oldu beni terk eyledi bu adam. Çok yoğunum bilmem ne sen daha ciddi bir şey istiyorsun gibi bir şeyler saçmaladı.
Ben şehri terki diyar ettim çünkü kabul etmesem de haklıydı aşık olmuştum. 2 gün geçmedi pişmanım diye aradı.
O an nasıl bir yoğunlukta ve durumda olduğumu buluyorsu biliyorsun, sana patladım o an. Yanlış bir karar verdim. Şu an hatırlayıp hatırlayıp içimin yağlarının erimesine sebep olan bir kaç söz daha söyledi. Bir hafta daha dönmedim ben şehrimize biraz daha gezip tozdum sonra dönünce zaten adını koymaya korktuğumuz şeyi yaşamaya başladık.

Dimik sin dıhı ciddi bir şıy istiyırmıssın hahahahahahahah
Yaaaa yerim bence o da sana vurulmustu daa haniii
Ah bu erkekler kız aynı durumu ben de yaşamıştım

Ne kaa çömert bir esin varmis. Harbiden hepimize lazim, ikinciyi kolay bulur böyle

Simdi bende merak ettim neymis, link versene

Dimik sin dıhı ciddi bir şıy istiyırmıssın hahahahahahahah
Yaaaa yerim bence o da sana vurulmustu daa haniii
Ah bu erkekler kız aynı durumu ben de yaşamıştım
Vurulmuştu tabii sevgili değiliz diyip bütün sevgili aktivitelerini yaptık resmen. Burada kaç yıllık sevgilisinin arkadaşlarıyla tanışmamış kadınlar varken arkadaşlarıyla tanıştırdı ama adımız sevgili değil çünkü etiketlerden ölümüne korkuyoruz

Adama yeni tanıştığınızda dükü için "çıkar da görek, ona göre karar vericem" dediğini unutamıyorum

Ne kaa çömert bir esin varmis. Harbiden hepimize lazim, ikinciyi kolay bulur böyle

Simdi bende merak ettim neymis, link versene
Konunun linkini mi? Şu sabahki konu yav korona günlerinde bebek yapılır mı konusu. Orda bir üye bahsetmiş de doğum haritası vs merak edip baktım google a yazınca çıkıyor bir site orda bilgilerini girince haritan çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…