- 20 Kasım 2018
- 15.094
- 56.875
- 598
- 35
Erkeğin iyisinden anlar benim gangstam. Seçmiş de almışBen ilkel gadınım demiştim "Hey child stay wild" olayı var bende; güçte yeneceğim adamı yanımda istemem çünküm dayağımı yiyebilir (Erkeağ şiddete hayor). Ben bıktımdı işin açığı, prensip edindimdi. Çok sevgilim oldu, pek seçiciliğim yoktu, sonrasında prensip edindim: Boyu benden uzun olacak, güçlü olacak, çok kibarlıktan kırılmasın ama incelik bilsin az biraz, kafa dengi olsun, emmeye gömmeye gelsin, tuttum mu ele gelsin (O manada değil alşsdjaldj)... Baktım dibimde var aanaa dedim işte, işte bu sikspeks elime geldi.
Şimdi göbek bir miktar var yine davula bağlamadı ben kadar ama göt göbeği saldı; kafada saçlar gitti az, diyorum maden olan yerde ot bitmezmiş... İdare ediyorum tabi ilk aldığım gibi değil, eskidi biraz. Pubgye bağlarız birazdan biz de çaylar bitsin.
@Loreth evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bacım.
Ben de 23 üm benı buna inandıramazsın gozler gayet açılmış oluyor o zaman24-25 yaşındaydım daha tazecik gözü açılmamış
Erkeğin iyisinden anlar benim gangstam. Seçmiş de almış
Aman tanışma güzel olsa ne, sonrası gelmedikten sonraEee hadi daha sevgilisi olanda anlatsın lyanna sende guzel tanışma hikayenı anlat fmdmdnd
Yazık ananız babanız sizi eliniz ekmek tutsun diye işe gönderiyor, siz fanfinifondasınız. Utanın utanın24-25 yaşındaydım daha tazecik gözü açılmamış
Ama karantinada yanında dükü olan benim naaabeerYazık ananız babanız sizi eliniz ekmek tutsun diye işe gönderiyor, siz fanfinifondasınız. Utanın utanın
Yazık ananız babanız sizi eliniz ekmek tutsun diye işe gönderiyor, siz fanfinifondasınız. Utanın utanın
Ben tabii işe gittiğimizde sadece işime odaklanıp çalıştığım için.................Ama karantinada yanında dükü olan benim naaabeer
O toplantı odalarının dili olsa da konuşsa, neler döndü kimbilir. Su almaya sebile gidip....Ohhoğ tuttu furutti pin pon.
Ama iş yerinde bi başka oluyorBen tabii işe gittiğimizde sadece işime odaklanıp çalıştığım için.................
O toplantı odalarının dili olsa da konuşsa, neler döndü kimbilir. Su almaya sebile gidip....
Artık toplantıya gittiğimde sandalyeleri ıslak mendille de sileceğim sanırım.Ama iş yerinde bi başka oluyor
Sil sil sonra birikir birikir mazallah bi bakmışsın gebesinArtık toplantıya gittiğimde sandalyeleri ıslak mendille de sileceğim sanırım.
Kocişim yok diye özel kategoriEee hadi daha sevgilisi olanda anlatsın lyanna sende guzel tanışma hikayenı anlat fmdmdnd
Ay bari sandalyelere koltuklara yapmasınlar yaaaSil sil sonra birikir birikir mazallah bi bakmışsın gebesin
Dimik sin dıhı ciddi bir şıy istiyırmıssın hahahahahahahahKocişim yok diye özel kategori
Biz tinderda tanıştık
Klasik hayatımda şu an sevgili istemiyorum modundaydık ikimizde. Güya sevgili değiliz ama sevgili gibi buluşmalar falan var. Sonra bir gün bir olay oldu beni terk eyledi bu adam. Çok yoğunum bilmem ne sen daha ciddi bir şey istiyorsun gibi bir şeyler saçmaladı.
Ben şehri terki diyar ettim çünkü kabul etmesem de haklıydı aşık olmuştum. 2 gün geçmedi pişmanım diye aradı.
O an nasıl bir yoğunlukta ve durumda olduğumu buluyorsu biliyorsun, sana patladım o an. Yanlış bir karar verdim. Şu an hatırlayıp hatırlayıp içimin yağlarının erimesine sebep olan bir kaç söz daha söyledi. Bir hafta daha dönmedim ben şehrimize biraz daha gezip tozdum sonra dönünce zaten adını koymaya korktuğumuz şeyi yaşamaya başladık.
Yok bi sadece öbüşdükAy bari sandalyelere koltuklara yapmasınlar yaaa
Ahahfha bizim ikinci ofiste toplantı odalarının duvarları camdı. Yiyorsa orada yapın
Ya şu koronalı bebek konusu yüzünden doğum haritasına sardım bakayım dedim neymiş.Ben 1 kez eşim 2 kez evlenecek çıktı. Sen beni öldürecek misin nasıl iki kez evlenirsin diye çemkiriyordum. Ölmek zorunda değilsin canım yanına ikinciyi alırım dedi
Vurulmuştu tabiiDimik sin dıhı ciddi bir şıy istiyırmıssın hahahahahahahah
Yaaaa yerim bence o da sana vurulmustu daa haniii
Ah bu erkekler kız aynı durumu ben de yaşamıştım
Kız kocanla nasıl tanıstın exle yeni olsa onu soracamNe kaa çömert bir esin varmis. Harbiden hepimize lazim, ikinciyi kolay bulur böyle
Simdi bende merak ettim neymis, link versene
Adama yeni tanıştığınızda dükü için "çıkar da görek, ona göre karar vericem" dediğini unutamıyorumKocişim yok diye özel kategori
Biz tinderda tanıştık
Klasik hayatımda şu an sevgili istemiyorum modundaydık ikimizde. Güya sevgili değiliz ama sevgili gibi buluşmalar falan var. Sonra bir gün bir olay oldu beni terk eyledi bu adam. Çok yoğunum bilmem ne sen daha ciddi bir şey istiyorsun gibi bir şeyler saçmaladı.
Ben şehri terki diyar ettim çünkü kabul etmesem de haklıydı aşık olmuştum. 2 gün geçmedi pişmanım diye aradı.
O an nasıl bir yoğunlukta ve durumda olduğumu buluyorsu biliyorsun, sana patladım o an. Yanlış bir karar verdim. Şu an hatırlayıp hatırlayıp içimin yağlarının erimesine sebep olan bir kaç söz daha söyledi. Bir hafta daha dönmedim ben şehrimize biraz daha gezip tozdum sonra dönünce zaten adını koymaya korktuğumuz şeyi yaşamaya başladık.
Konunun linkini mi? Şu sabahki konu yav korona günlerinde bebek yapılır mı konusu. Orda bir üye bahsetmiş de doğum haritası vs merak edip baktımNe kaa çömert bir esin varmis. Harbiden hepimize lazim, ikinciyi kolay bulur böyle
Simdi bende merak ettim neymis, link versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?