Onu dedıgı bu şuanki sevgilisi miAdama yeni tanıştığınızda dükü için "çıkar da görek, ona göre karar vericem" dediğini unutamıyorum
Yeni tanışmamıştık. 2. buluşma falandıAdama yeni tanıştığınızda dükü için "çıkar da görek, ona göre karar vericem" dediğini unutamıyorum
Bi şey sorucam sadece bakıp geri mi kapattırdın yoksa devamı geldi miYeni tanışmamıştık. 2. buluşma falandı
Bi şey sorucam sadece bakıp geri mi kapattırdın yoksa devamı geldi mi
Ayıp ayıp bereketi kaçacak şirketinYok bi sadece öbüşdükŞahsi odalarımızda valla kimseyi tehlikeye atmadık
Eheuheh sonra ikimiz de ayrıldık zaten ordan şu an farklı yerlerde çalışıyoruz. Ama baya eğleniyorduk biz birlikte, arkadaş ortamımız da güzeldi. Hey gidiAyıp ayıp bereketi kaçacak şirketin
Ay pardon çok sonraymış gerçektenYeni tanışmamıştık. 2. buluşma falandı
Arkadaşım bu böyle mi anlatılır? Sayfalarca dük muhabbetinden sonra, şu konu biraz daha betimleme, irdeleme, romantizm hak etmiyor mu sence de? Lütfen bize hak ettiğimizi ver.
En sevdiğim hikaye. Şimdi uzun uzun anlatırım, kendinizi hazırlayın, arkanıza yaslanın, çişi olan gidip gelsin.Yer İzmir. Ben üniversite bitince, oraya gittim, dövmecide çalışıyordum. Bir arkadaşım bize dövme yaptırmaya geliyordu. İki kolu komple kaplattığı için epey git gel yaptı. Bir seferinde yanında bir arkadaşı da geldi. Bu arada dövmeyi ben yapmıyordum, ben çırağım; getir götür işleri... Neyse sonra bu arkadaşımın arkadaşı hep gelmeye başladı. Sonra buradan geçiyordum uğradım ayağına tek başına da geldi sık sık.
Muhabbeti çok tatlıydı. Zaten ilk görüşte çarpılmıştım sevimliliğine de duvar gibi insanımdır, anlamamış. Ortak arkadaş grubumuzla ne zaman toplansak, o da gelir oldu. Farklı bir şehirde okumuş, orada yaşamaya devam etmiş ama ailesi İzmirli, onların yanına gelmiş. Yılda iki üç kere filan gelirmiş. Ama birden her hafta sonu İzmir'e gelmeye başladı adam. Arkadaş grubumuzla takılırken, feci aşık oldum bu şahsa. Ama psikolojik sorunlarım vardı ciddi anlamda, bir sürü acı, travma, bir de sülale sorunları... Kendimi birinin kollarına atacak hayat enerjim yoktu ciddi anlamda. Aylarca platonik gözyaşları döktüm ama adamın haberi yok. O da benim hayatımdaki sorunları biliyor, kırmaktan korkuyor filan, temkinli yaklaşıyor ama hep yanımda.
Böyle gece yarılarına kadar arkadaşlarla içiyoruz, beni eve bırakmak için bekliyor, kapıdan bırakıp evine gidiyor filan. Sonra Ankara'daki işini bıraktı, komple İzmir'e geldi. Meğer sebep benmişim, yıllar sonra öğrendim. Sabahın köründe benimle vapura binmek için kapımın önünde bitmeler, işe bırakmalar filan... En sonunda o açıldı, yoksa ben birkaç sene daha öyle giderdim, azıcık öküzüm de af edersiniz. Sonrası aman sabahlar olmasın. Bugün 8. evlilik yıldönümümüz. Çocukları şimdi uyuttum, beyimin mesaisi uzadı, geliyor on dakikaya. Kutlama yapacağız, kahve, çikolata, bilgisayar oyunuyla. =))
Batırdınız di mi şirketi kuytu köşede öpüşe öpüşeEheuheh sonra ikimiz de ayrıldık zaten ordan şu an farklı yerlerde çalışıyoruz. Ama baya eğleniyorduk biz birlikte, arkadaş ortamımız da güzeldi. Hey gidi
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçtaAy pardon çok sonraymış gerçekten
Çıkar da gölgesinde serinleyelim yiğidim demişsin adama
Hiç hikayesi olmayanlar da var be aryaNe güzel, ne romantik. Sen kendinden ödün vermedin, o seni bekledi. Ya bu ne herkesin film gibi hikayesi var.
Iste bende böyle bir origin story istiyoruuum
Nerden bulcam ben? Tinder?
Biz ilk buluşmadan önce öbüşdük rekor bende nihahaKız biz ilk buluşmada direkt öpüştük ben öptüm asansörde adamı hahaha hem gidecegımız yere çıkarken hem de yemekten sonra inerken
Ay aferim bana değerlendirdim her yeri
Sende asansör bulmuşsun faydalanmışsın saf ve masum bir erkekten. Yakıştıramadım hiçKız biz ilk buluşmada direkt öpüştük ben öptüm asansörde adamı hahaha hem gidecegımız yere çıkarken hem de yemekten sonra inerken
Ay aferim bana değerlendirdim her yeri
La ben adamı ilk kez ayrı olarak orada gordum milletin içinde yapışsamıydım hahahahBiz ilk buluşmadan önce öbüşdük rekor bende nihaha
Yok beybi batacak bi yer değilBatırdınız di mi şirketi kuytu köşede öpüşe öpüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?